Promóció -10% a 10promo kóddal
hello@artforma.com
Írj nekünk e-mailt
Chat a Messengeren
Csevegés a WhatsApp alkalmazáson
Kosár 0 HUF Ft 0
Vissza a listához
A kosarad üres!

Tükrök zöld keretben LED

24
Szűrés
Helyiség típusa - Fürdőszoba ✖
Tükörforma - Szögletes ✖
Gyűjtemény - PremiumLine ✖
Gyűjtemény - Decor ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör körül ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör felett és alatta ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör oldalain ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör felett ✖
Tükör tájolása - Vízszintes ✖

Megjelenített termékek 24 Biztosan eltávolítod ezt a terméket a kosárból? 24 Ne távolítsd el

Zöld keretes tükrök

A zöld keretes tükrök teljesen új stílust képviselnek a lakások elrendezésében. A zöld kerettel rendelkező dekoratív tükrök rendkívül érdekes alternatívát jelentenek a klasszikus keret nélküli tükrökhöz, illetve a szabványos fekete, arany vagy ezüst színű tükrökhöz. Érdekes ajánlat lesz azok számára, akik szokatlan megoldásokat keresnek otthonukban, és szeretnék követni a legújabb trendeket a stílusos fürdőszobák elrendezésében.

A zöld keretben megvilágított tükrök tökéletesek lesznek a színek szerelmeseinek. Tetszeni fognak azoknak, akik szeretik a természetből vett színeket és a részleteket, amelyek eredetivé és világossá teszik a környezetet. A beltéri zöld szín lehetővé teszi a háztartás tagjai számára a hatékonyabb pihenést, elősegíti a kikapcsolódást egy intenzív munkanap után, és kombinálódik a nappali növényeivel.

Modern tükrök – zöld keret

u> a nappaliban és a fürdőszobában

A zöld szín egyre népszerűbb motívum a nappaliban vagy a folyosón egy házban vagy társasházban. Ez egy olyan szín, amelyet könnyedén kombinálhatsz a barna, bézs vagy szürke árnyalataival. Választhat gazdagon díszített virágmotívumú tapétát, vagy használhat geometrikus formájú mintákat, amelyek egyszerű, minimalista bútorokkal kombinálva előtérbe kerülnek egy jól berendezett hálószobában.

Tükrös be. a zöld keret< /u> minden arany kiegészítővel érdekesen fog kinézni. A palackzöld kombinációi sárgaréz, régi arany, de ezüst vagy acél árnyalatú részletekkel már több évszak óta népszerűek. A világoszöld vizuálisan kibővíti a helyiséget, és a nappalit vagy a fürdőszobát energizálja a háztartásban.

Tükrök zöld keretben – modernitás otthonában

Álmodozik, hogy tökéletes és jól illeszkedőt válasszon? u> tükör? A zöld keret lehetővé teszi, hogy visszanyerje örömét szeretett sarkaiban, és újra megcsodálja az elfelejtett színeket a szoba elrendezésében. Az Artforma zöld keretben lévő LED-es tükrei a modern stílust nagyon praktikus kiegészítőkkel ötvözik, amelyek még funkcionálisabbá teszik otthona minden sarkát.

A kínálatunkban található precízen megtervezett tükrök között Ön is olyan modelleket találhat további elemekkel, amelyek kellemesebbé teszik a fürdőszobában való pihenést vagy a munkára való készülődést. Választhat egyszerű, klasszikus formájú tükröt, érintésre reagáló világítópanellel. Zöld keretben szenzoros érzékelővel, beépített időjárás-állomással, rádióval és Bluetooth hangszóróval ellátott tükrök is kaphatók. Az érdeklődők számára diszkrét polccal ellátott modelleket készítettünk a kozmetikumok és a legszükségesebb tárgyak számára az előszobában.

Láss többet