Promóció -10% a 10promo kóddal
hello@artforma.com
Írj nekünk e-mailt
Chat a Messengeren
Csevegés a WhatsApp alkalmazáson
Kosár 0 HUF Ft 0
Vissza a listához
A kosarad üres!

Samsung

20
Smart Panel Tükör - Az intelligens LED-tükör több, mint egy átlagos, unalmas fürdőszobai tükör. Ez egy modern megoldás, amely személyes asszisztensként szolgál a fürdőszobában vagy hálószobában, számos funkciót és konfigurációs lehetőséget kínálva. A Samsung Smart Panel lehetővé teszi a kedvenc szórakoztató, életmódi és fitness alkalmazások letöltését a Play Áruházból, mint például a YouTube, Netflix, Spotify vagy Disney+. A SMART Tükör lehetővé teszi, hogy hallgassa meg kedvenc zenéjét, ellenőrizze az időjárást és tervezze meg a napját, ezáltal időt takarítva meg és megkönnyítve a hozzáférést az alapvető információkhoz. Fedezze fel az új lehetőségeket, sok funkcióval, amelyek javítják és változatossá teszik tartózkodását a fürdőszobában. A Samsung Smart Panel egy olyan tollal vezérelhető, amelyet speciálisan a gyors irányításra terveztek, és amely megkönnyíti az okos LED-tükre kezelését.
Szűrés
Tükörforma - Kerek ✖
Tükörforma - Szögletes ✖
Gyűjtemény - PremiumLine ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör körül ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör felett és alatta ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör oldalain ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör felett ✖
Tükör tájolása - Vízszintes ✖
Sorozat - Samsung ✖

Megjelenített termékek 20 Biztosan eltávolítod ezt a terméket a kosárból? 20 Ne távolítsd el

Smart Mirror

Tegye könnyebbé mindennapjait! Az okos tükrök nagyszerű megoldások, amelyek nemcsak a fürdőszobában, hanem a fésülködőasztalnál vagy az öltözőben is működnek. Aelőszoba tükör szintén nagyszerű lehetőség. A öltözőtükrök minőségi kivitelezésükkel, energiatakarékos LED-es világításukkal, valamint a legnépszerűbb és legszükségesebb alkalmazásokhoz való hozzáférésükkel örvendeztetik meg.

Minden alkalmazás itt: az ujjbegyei

Intelligens dekoratív tükröktegye keze ügyébe kedvenc iOS-alkalmazásait. Fejezz be egy régen elkezdett tévésorozatot, hallgass kedvenc előadód új albumát, nézz meg egy érdekes sminkbemutatót, vagy tervezd meg napi programodat fogmosás közben. A Fürdőszoba tükör világítással lehetővé teszi, hogy gyorsabban tudjon megbirkózni feladataival, és naprakész maradjon. Az okos tükrök a megérdemelt kényelem!

Szórakozás korlátok nélkül

Kedvenc sorozatod csendes fürdőzés közben egy feladatokkal teli nap után? Ma megkaphatja ezt a luxust. Az Intelligens fürdőszobai tükrök lehetővé teszik kedvenc streaming szolgáltatásainak használatát. Válasszon a legnépszerűbbek közül, és élvezze szabadidejét a Netflix, az HBO Max vagy a Prime Video segítségével. Szánjon rá időt – adjon magának időt a kikapcsolódásra. Megérdemled!

Youtube, Spotify vagy Tidal? Nem számít, hol található a kedvenc dalait tartalmazó lejátszási listája vagy a podcast, amelyre nincs ideje a napi házimunkák elvégzése közben. Mostantól a felzárkóztatás lehetősége… egy zuhany! A hangszórókkal ellátott tükör a legjobb megoldás a mindennapi kikapcsolódáshoz, gondolatainak összegyűjtéséhez és lélegzetvételhez. Minden, amire szüksége van egy termékben!

Az intelligens tükör különféle felhasználási módjai

  • Szórakozás – az intelligens tükör egyszerű hozzáférést biztosít kedvenc alkalmazásaihoz. Válassza a Bluetooth-hangszórós Mirror funkciót, hogy élvezze a Spotify, a YouTube vagy a Netflix szolgáltatásait – korlátok nélkül!
  • Életmód – az okos Az interaktív tükör nemcsak divatos kiegészítő, hanem a mindennapi életben is jelentős segítség. Nézze meg, hogy egy LED-es fürdőszobai tükör hogyan teszi élvezetesebbé a háztartás minden tagjának életét!
  • Gyermekszoba – interaktív A tükör segít felfedezni a világot, és élvezetesebbé teszi a jó szokások elsajátítását! Hívja meg a Smart tükröt gyermeke szobájába, és hagyja, hogy kibontakoztassa kreativitását!
  • Sport – az intelligens funkcióknak köszönhetően javítani fog a testtartáson, ellenőrizni fogja a súlyát és számolja a kalóriákat. A hangszórókkal ellátott tükör biztosítja a sikeres edzést kedvenc hangjaival. Érezze az edzés örömét saját otthonában!
  • Fodrászszalon – egy fodrászat tükre legyen elősegíti a jól végzett munkát, de örömet okoz egy elégedett ügyfél szemében is. Modern tükör egy szépségszalonban stílus és kényelem egyben!
  • Smink- sminktükör többet ad, mint a böngészés lehetőségét! Tekintse meg a termékek összetételét, ismerje meg a legújabb inspirációkat, és azonnal alkalmazza azokat a gyakorlatban. A Smart kozmetikai tükör a kényelem és a kívánt hatás garanciája – minden nap!

Tükrök forma szerint

Tükrök típus szerint

Tükrök helyiség szerint

Tekintse meg értékeléseinket a  

Láss többet