Promóció -10% a 10promo kóddal
hello@artforma.com
Írj nekünk e-mailt
Chat a Messengeren
Csevegés a WhatsApp alkalmazáson
Kosár 0 HUF Ft 0
Vissza a listához
A kosarad üres!

Tükrök Kerek

92
Az Artforma kerek tükrei nemcsak funkcionális kiegészítők, hanem stílusos díszítőelemek is, amelyek egyedi karaktert kölcsönöznek otthonának. Alakjuk finomságot és kifinomultságot ad a helyiségeknek, barátságosabbá és harmonikusabbá téve azokat. A kerek tükrök tökéletesen illenek bármely helyiségbe, a fürdőszobától a nappaliig. A világítással ellátott kerek tükrök választásával nemcsak praktikus díszítést, hanem további fényforrást is biztosít magának.
Szűrés
Helyiség típusa - Fürdőszoba ✖
Helyiség típusa - Előszoba ✖
Helyiség típusa - Szalon ✖
Helyiség típusa - Étkező ✖
Tükörforma - Kerek ✖
Tükörforma - Szabálytalan ✖
Gyűjtemény - AmbientLine ✖
Gyűjtemény - PremiumLine ✖
Gyűjtemény - Decor ✖
Gyűjtemény - Színes ✖
Gyűjtemény - Tükrök Függő ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör körül ✖

Megjelenített termékek 45 Biztosan eltávolítod ezt a terméket a kosárból? 92 Ne távolítsd el

Kerek tükrök a belső térbe

Az általunk kínált, áramvonalas formájú kerek LED-es tükrök nemcsak a fürdőszobai felszerelés kényelmes elemei, hanem egyedi dekorációs kiegészítő is, amely kiemeli szobáját. Az Artforma tükrök a legjobb minőségű üvegből készülnek, ami nemcsak funkcionalitásukat, hanem évekig tartó tartósságukat is biztosítja. Javasoljuk, hogy ismerkedjen meg négy kollekció modelljeivel: AmbientLine, PremiumLine, Decor és Kolorowe.

LED világítás a tükörben

A tükörben világító LEDnek több fontos szerepe van. Biztosítja az arc megfelelő megvilágítását a kozmetikai kezelések során. Fontos, hogy javítja a belső tér esztétikai megjelenését, stílust és eleganciát adva hozzá. A LED-s világítású tükrök szinte minden helyiségben jól működnek, méretétől függetlenül. Akerek tükröt választva biztos lehet benne, hogy a fürdőszoba elrendezése modern lesz.LED világítása tükörben energiatakarékos, így nem igényel gyakori cserét a fényforrást.

A szükséges méretű tükrök

Márkánk termékeinek előnye, hogy meg lehet választani méretüket. Minden megrendelést egyedileg kezelünk és a megrendelő elvárásaihoz igazítunk. Használja a konfigurációs panelt, és illessze a tükröt a lakásához. Kínálatunkban különböző formájú tükrök találhatók, mint például kerek, négyzet és téglalap alakú. Melyiket választja?

Kívánt forma – kerek LED-es tükrök

A kerek tükröknagyon stílusosak és elegánsak. Divatosak, és varázslatot varázsolnak minden olyan helyiségbe, amelyben fel vannak szerelve. Lekerekített formája könnyedséget és finom varázst kölcsönöz neki, így tökéletesen illeszkedik a különböző belsőépítészeti stílusokba. Tekintettel arra, hogy a kerek tükör univerzális, használható fürdőszoba, hálószoba, előszoba vagy nappali díszítésére. A kerek tükör minden bizonnyal eleganciát és stílust kölcsönöz a belső térnek, ugyanakkor praktikus funkcióját is betölti, tökéletes tükröződést biztosítva a tükör felületén.

Olyan hely, ahová kerek tükröt akaszthat

A lekerekített formájú, kerek LED-es tükrök rendkívül univerzálisak és különféle helyeken használhatók. Például a fürdőszobában tökéletesen megvilágított térként funkcionálnak a reggeli és esti ápolási rituálék során. A Kerek tükrök változatossá teszik gardróbjának terét, elegánssá és eleganciával ruházzák fel. Egy ilyen tükörrel élvezni fogja mindennapi stílusát. A jellegzetes kerettel rendelkező dekoratív tükör igazi dísze lehet étkezőjének vagy nappalijának. A falra akasztott tükör mindig optikailag megnöveli a teret, és világosabbá teszi azt.

AmbientLine Collection

Kerek tükrök amelyeket az AmbientLine kollekcióban talál meg, a jó ízlés és a dekoratív elegancia kombinációjával tűnnek ki. A kerek tükrök megvilágítása optikailag nagyobbnak tűnik. Ennek a kollekciónak a jellegzetes eleme a tükör hátuljából érkező szórt fény, amely a falra esik. Ez egy tökéletes megoldás azoknak, akik előnyben részesítik az atmoszférikus világítást anélkül, hogy erős fénye közvetlenül a tükör használójára irányulna.

PremiumLine Collection

A PremiumLine A kollekció kerek tükröket kínál, amelyek teljesen új minőséget hoznak a fürdőszobába. A PremiumLine sorozat akár 19 különböző méretű tükörmodellt tartalmaz, így könnyedén hozzáigazíthatja a terméket a helyiség méretéhez. A kerek tükröket gondosan úgy tervezték meg, hogy a háttérvilágítás az előttük álló személyre essen, optimális feltételeket biztosítva a tükör előtti mindennapi tevékenységekhez, mint például a borotválkozás vagy a sminkelés. A PremiumLine kollekció tükrei innovatív megoldásokat alkalmaznak, amelyek lehetővé teszik, hogy a fény a tükör előtt álló személyre fókuszáljon, ami pozitívan befolyásolja a használat kényelmét.

Színes kollekció

Mirror Collection Kolorowa olyan egyedi tervezésű termékeket kínál, amelyek elegáns és modern stílust kölcsönöznek nappalijának vagy irodájának. Ha ebből a sorozatból egykerek tükröt választ, kiválaszthatja a felület színét, ami egy innovatív módja a belső tér díszítésének. A különböző színek elérhetőségének köszönhetően a fali dekorációkat tökéletesen illesztheti a szoba stílusához és ízléséhez. A kerek tükrök gyakorlatilag bármilyen helyiségben felakaszthatók, és a leglenyűgözőbb színekben mutatkoznak meg, amelyek kontrasztban vannak azzal a helyiséggel, amelyben vannak.

Dekorkollekció >

A kör alakú LED-es tükrök a Decor kollekcióból a legjobb minőségű dizájn és funkcionalitás igazi őrülete. Ez a kollekció a művészet és a szokatlan dekorációk igazi szerelmeseinek készült, amelyek emelik a belső terek színvonalát. Hakerek tükröt választ a dizájnpalettáról, akkor biztosan elképesztő hatást érhet el. A dekoratív furnér nem csak egyedi megjelenést kölcsönöz, hanem megvédi a tükröt a sérülésektől és a magas páratartalomtól a fürdőszobában. Válasszon nem szabványos megoldásokat, és élvezze teljesen friss megjelenésüket.

Nagyobb funkcionalitás a mindennapi életben

Ki mondta, hogy egy tükörnek csak ki kell töltenie közös cél? funkciókat, és triviális eleme lehet a fürdőszoba dekorációjának? Megfelelünk ügyfeleink elvárásainak, és olyanfürdőszobatükreket gyártunk, amelyek a használatuk kényelmét növelő kiegészítő elemekkel vannak felszerelve. El tudod képzelni, hogy fürdés közben kellemesen nyugtató zene szóljon a fürdőszobában? Kerek tükör Az ArtForma Bluetooth hangszóróval olyan kellemes élményeket nyújthat Önnek, amelyekről korábban csak álmodott!

Kerek tükör kozmetikai tükörrel

Ha problémái vannak a tökéletes vonal meghúzásával a szemhéján, akkor többé nem kell aggódnia. Van megoldásunk számodra a LED fürdőszobai tükörfelülettel egybeépített kozmetikai tükör formájában, mely akár háromszorosára is nagyítja a képet. Ennek köszönhetően a sminked mindig tökéletes, a reggeli arcápolás pedig gyors és hatékony lesz. Ez egy kis kütyü, amely egyszerűbbé és élvezetesebbé teszi napi rutinját.

Kerek tükrök – gyakran ismételt kérdések

Milyen világítás a kerek tükörhöz?

Az Artformától többféleképpen is megvilágíthat egy kerek tükröt. A legpraktikusabb megoldás a LED világítású tükör. Ez egy olyan választás, amely megvilágítja arcát és alakját, valamint élénkíti a falat a tükör körül. Választhat meleg, semleges vagy hideg fényt a tükörhöz. A világítópanelt a tükör teljes szélén vagy annak kiválasztott részein találja. A széles választék lehetőséget kínál álmai fürdőszobájának megtervezésére.

Kör vagy téglalap alakú tükör?

A tükör mérete és mérete a fürdőszoba méretétől és a helyiséget kitöltő egyéb kiegészítőktől függ. Válasszon kerek tükröt egy kis fürdőszobába, minimalista stílusban. Az Artforma kiegészítőt szokatlan formájú, ferde falú fürdőszobákba vagy lelkes, eklektikus belső terekbe tervezték. A teljes falat lefedő téglalap alakú tükör optikailag megnöveli a belső teret, és lehetővé teszi a mosdó feletti tér optimális kihasználását.

Milyen magasságban érdemes egy kerek tükröt kell felakasztani?

Ha az egész testét szeretné látni a tükörben, a kerek tükröt néhány centiméterrel a fésülködőasztal vagy a mosdó felett kell lógnia. A kör alakú tükröt kényelmesen, szemmagasságban is elhelyezheti a falon. Az így elhelyezett tükör megkönnyíti a smink felvitelét vagy a reggeli WC-t. A felszerelés kiegészítő elemeként válasszon egy szép kozmetikai tükröt vagy egy polcot a kozmetikumokhoz. Egy ilyen készlet funkcionális és esztétikus megoldás lesz, kedvenc kozmetikumai pedig mindig kéznél lesznek.

Hol vásárolhat kör alakú LED-es tükröt?

Az Artformnál számos modern modellben talál kerek LED tükröt. A kínálatban többféle átmérőjű és különböző világos színű kerek tükrök találhatók. A tükrök fontos előnye az érintéses vagy érzékelős fénykapcsoló, valamint a készülék távirányítóval vagy Wi-Fi alkalmazással történő vezérlése. A zene szerelmesei számára lehetőség van beépített Bluetooth hangszóróra. A különböző tükörkidolgozási stílusok és a párolgást megakadályozó fűtőszőnyeg garantálja, hogy az Artforma LED-es tükre a legmagasabb használati kényelmet nyújtja.

Tükrök forma szerint

Tükrök típus szerint

Tükrök helyiség szerint

Tekintse meg értékeléseinket a  

Láss többet