Promóció -5% a 5promo kóddal
hello@artforma.com
Írj nekünk e-mailt
Chat a Messengeren
Csevegés a WhatsApp alkalmazáson
Kosár 0 HUF Ft 0
Vissza a listához
A kosarad üres!

Négyzet alakú LED tükrök

128
Szűrés
Helyiség típusa - Fürdőszoba ✖
Helyiség típusa - Előszoba ✖
Helyiség típusa - Szalon ✖
Helyiség típusa - Étkező ✖
Tükörforma - Szögletes ✖
Gyűjtemény - AmbientLine ✖
Gyűjtemény - PremiumLine ✖
Gyűjtemény - FrameLine ✖
Gyűjtemény - Decor ✖
Gyűjtemény - WoodenFrame ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör körül ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör felett és alatta ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör oldalain ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör felett ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör felett és az oldalain ✖
Tükör tájolása - Vízszintes ✖
Tükör tájolása - Függőleges ✖
Sorozat - Google ✖
Sorozat - Samsung ✖
Sorozat - Apple ✖

Megjelenített termékek 45 Biztosan eltávolítod ezt a terméket a kosárból? 128 Ne távolítsd el

Négyzet alakú tükrök

A

Négyzet alakú tükrök egy másik dekorációs lehetőség, amely eleganciát és stílust varázsol szobájába. Szabályos formájuk tökéletesen illeszkedik a különféle belső elrendezésekhez, és érdekes alternatívát jelent a kerek tükrökhöz. Velük ellentétben a négyzet alakú tükrök modernebbnek és minimalistábbnak tűnnek, formájuk pedig tökéletesen illeszkedik a bútorok és kiegészítők merőleges vonalaihoz.

A négyzet alakú tükör Különböző méretekben elérhető opció, amely lehetővé teszi az adott belső térnek leginkább megfelelő modell kiválasztását. Különféle színben és mintázatban is kaphatóak: a klasszikus ezüsttől a merészebb és modernebb árnyalatokig. Anégyzet alakú tükörválasztásnál érdemes megjegyezni, hogy olyan keretet válasszunk, amely további esztétikai értéket adhat a helyiségnek. A keretek különféle anyagokból készülhetnek, például fából, fémből vagy üvegből, és választásuk az egyéni preferenciáktól függ. Választhat keret nélküli modellt is – ez az Ön preferenciáitól függ.

A kerek tükrökhöz hasonlóan a szögletes tükrök is számos praktikus funkcióval felszerelhető, mint például a fűtési rendszerek,LED világításvagy a fényszínbeállító rendszer. Ennek köszönhetően teljes kényelmet élvezhet a mindennapi tevékenységek során, mint például a festés vagy a borotválkozás. Az ilyen formájú tükrök sikeresen használhatók különféle helyiségekben, a fürdőszobától a nappaliig vagy hálószobáig. Univerzális formájuk lehetővé teszi, hogy bármilyen elrendezésbe illeszkedjenek, függetlenül a belső tér stílusától és jellegétől. Nem csoda, hogy a téglalap alakú tükrök mellett a szögletes tükrök az egyik leggyakrabban választott tükrök a piacon.

Négyzetes tükör – előnyei

A tükrök népszerű és dizájnos kiegészítők, amelyek gyakorlatilag bármilyen belső teret díszíthetnek – a hálószobától kezdve a nappalin, előszobán át a fürdőszobáig. Hihetetlen képességük van arra, hogy javítsák a helyiség arányait és kiemeljék annak előnyeit, így a belső tér nagyobbnak és tágasabbnak tűnik - mind a nappali, mind a hálószoba tükör tekintetében. >vagy fürdőszobai tükrök. Sőt, a lenyűgöző, gyönyörűen díszített kerettel rendelkező tükrök káprázatos benyomást keltenek.

A tükrök legfontosabb előnye azonban az, hogy gyorsan és egyszerűen átalakítják a helyiség belső kialakítását. Bármilyen stílushoz és elrendezéshez tökéletesen illeszkednek, mobilitásuk pedig megkönnyíti a mozgatását és a különböző helyeken való megjelenítését. Ezért a megfelelő tükör kiválasztásához, beleértve a négyzet alakú tükröt is, a hely elképzelésétől és az elrendezés többi részével való összhangjától kell vezérelnie. Az elbűvölő szobákban a gazdagon díszített ezüst vagy arany kerettel rendelkező modellek a legjobbak, míg a klasszikus szobákban érdemes keret nélküli vagy finom tükörkeretű tükröket választani. A fürdőszobában célszerű a funkciójának megfelelő modelleket választani, pl. egy kisebb tükröt a vendégfürdőbe, egy nagyobbat a saját fürdőszobába.

A nagy négyzet alakú tükrök ideális megoldást jelentenek, ha szeretnénk. a belső tér vizuális nagyításához. . Tökéletesen illeszkednek a falra az étkezőben vagy a hallban, és bármilyen elrendezési stílushoz alkalmasak. A négyzet alakú, akárcsak a téglalap alakú, tökéletesen harmonizál a bútorok vonalaival, és bármilyen belső térbe illeszkedik. A tükrök fényt és mélységet adnak, választásuk az adott helyiség jellegétől függ. A minimalista belső terekhez vékony, klasszikus kerettel vagy anélkül tükörre lesz szükség. A glamour stílusban azonban remek választás lesz a négyzet alakú tükrök fekete, ezüst vagy arany gazdagon díszített kerettel.

Négyzet alakú okostükrök – megéri?

A modernitást és a praktikusságot értékelő embereknek érdeklődniük kell az intelligens tükrök iránt. Ez az innovatív megoldás a tükörvilágítás funkcionalitását ötvözi az okosotthon technológiával, amely számos praktikus funkciót kínál, amelyek javítják mindennapjainkat. Az ilyen típusú tükröknek köszönhetően olyan népszerű streaming szolgáltatásokat vehetünk igénybe, mint a Netflix, a Spotify vagy a Tidal, amelyek segítségével munkára készülődve vagy fürdés közben zenét hallgathatunk vagy filmeket nézhetünk. Ráadásul az intelligens tükröket modern dizájn és elegáns kivitel jellemzi, így minden modern és minimalista belső térbe illeszkednek, függetlenül a helyiség rendeltetésétől és stílusától. Fel vannak szerelveLEDvilágítással, aminek köszönhetően nem csak finoman világítják meg a helyiséget, de helyet takarítanak meg, ami gyakran hasznos, főleg kis fürdőszobákban. négyzet alakú tükörként is kaphatók.

A modern intelligens tükrök nemcsak funkcionalitást biztosítanak, hanem számos további előnyt is biztosítanak, mint például a fényszín beállításának lehetősége és a beépített fűtési rendszer, amely párosítás előtt véd. A megfelelő megoldás kiválasztásához érdemes odafigyelni a műszaki részletekre, például a tápellátásra és a csatlakozásra. Az egyenáramú tükrökhöz áramforrásra és a vezetékek elhelyezésére van szükség, míg az akkumulátoros tükrökhöz elegendő teljesítményű akkumulátorok szükségesek. Ezenkívül az intelligens tükrök a fürdőszobát és más helyiségeket is megvilágítják, ami jobb láthatóságot és kényelmes használatot biztosít.

Fedezze fel a modern, négyzet alakú tükröket otthonába az Artforma oldalon

Az Artforma egy lengyel online áruház, amely kiváló minőségű, LED-es háttérvilágítású dekortükröket kínál. Kínálatunkban különböző méretű, formájú és funkcionalitású tükrök találhatók, amelyek tökéletesen kiegészítik az Ön belső terét. Minden általunk kínált termék a legjobb minőségű anyagokból készül, amelyek garantálják a tartósságot és a magas funkcionalitást. Mindegyik tükör kényelmes billenőkapcsolóval van felszerelve, amely lehetővé teszi a világítás egyszerű be- és kikapcsolását. Ha fontosnak tartja a modern és kényelmes megoldásokat, tükreink minden bizonnyal megfelelnek az Ön elvárásainak.

Tükrök forma szerint

Tükrök típus szerint

Tükrök helyiség szerint

Tekintse meg értékeléseinket a  

Láss többet