Promóció -5% a 5promo kóddal
hello@artforma.com
Írj nekünk e-mailt
Chat a Messengeren
Csevegés a WhatsApp alkalmazáson
Kosár 0 HUF Ft 0
Vissza a listához
A kosarad üres!

Bluetooth Hangszórók 1HUF!

Az akció a Spring Sale -5%-al kombinálható

Tükrök Loft

15
A loft stílusú tükrök ideális választást jelentenek azok számára, akik értékelik a modern megoldásokat és a nyers, városi stílust. Egyedi dizájnjuk tökéletesen illeszkedik a beton, tégla vagy fém dominálta terekbe. Tekintse meg az Artforma loft stílusú tükrök kínálatát, amelyek minden bizonnyal inspiráló elemei lesznek bármely térnek.
Szűrés
Helyiség típusa - Előszoba ✖
Tükörforma - Szögletes ✖
Gyűjtemény - FrameLine ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör körül ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör felett és alatta ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör oldalain ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör felett ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör felett és az oldalain ✖

Megjelenített termékek 15 Biztosan eltávolítod ezt a terméket a kosárból? 15 Ne távolítsd el

Tetőtéri tükrök – egyedi lakásdekoráció

A modern és funkcionálisan kialakított lakás egy olyan hely, ahol megpihenhet egy intenzív nap után, és erőt meríthet a következő naphoz. A fürdőszoba terének szabadságot kell biztosítania a mindennapi tevékenységek során, és olyan helyiségnek kell lennie, ahol fontos az elegancia és az esztétika.

A tetőtéri tükrök minden fürdőhelyiség egyedi kiegészítői – nekik köszönhetően praktikus és elegáns belső teret alakíthat ki. A tetőtéri tükrök a fürdőszobába a szoba méretétől függetlenül egyedi kompozíciót alkotnak – jól mutatnak nagy belső térben éppúgy, mint egy kis fürdőszobában, ahol minden centiméter aranyat ér.

A függő tetőtéri tükrök sikeresen elhelyezhetők egy hatalmas, üres falon és a mosdókagyló fölé, a fürdőszobai szekrény fölé, így praktikus sarok kialakítása a mindennapi tisztálkodáshoz és a precíz smink kényelmes felviteléhez. A bejárat előtti elhelyezkedésük tágasabbá teszi a fürdőszobát, az ablakkal szemben felakasztásuk pedig segít eloszlatni a természetes fényt.

A nagy tetőtéri tükrök ezért szépen mutatnak mind egy tömbházban, mind egy családi házban, de még nyilvános helyeken is, például irodákban és irodákban. Ezek lehetnek a fő díszítőelemek a falon, vagy összefüggően kombinálhatók a csempe, a padló színes motívumával vagy színes elrendezési kiegészítőkkel.

A loft-stílusú tükrök egyedülálló eszközt jelentenek arra, hogy még eleganciát adjon a helyiségnek, és a háztartás leggyakrabban látogatott szobája legyen. Választhat egy keskeny keretű minimalista tükröt, amely beleolvad az erősen díszített falba. Érdekes alternatíva lesz egy dekoratív kerettel ellátott függő tükör, amely vonzza a kíváncsi pillantásokat, és további fényt ad a térnek. A LED-es tetőtéri tükrök érdekes versenyt jelentenek a klasszikus tükrök között, növelik a kényelmet, és a napszaktól és az Ön által végzett tevékenységektől függetlenül szolgálják a felhasználókat.

Tetőtéri tükrök – bármilyen belső térhez

A loft stílusú tükrök sok éve népszerűek a modern fürdőszobák elrendezésekor. Az előszobába vagy a fürdőszobába szánt loft tükrök ugyanis jól kombinálhatók a régóta divatos ipari stílussal – passzolnak a tömörfa bútorokhoz és acélpolcokhoz, fémpolcokhoz és fürdőszobai szekrényekhez fekete vagy ezüst színben. A tetőtéri folyosó tükrei jól mutatnak természetes díszítéssel, például fakeretes festményekkel, szalmafüggönyökkel vagy külföldi utazások emléktárgyaival.

A téglalap alakú tetőtéri tükrök klasszikus, geometrikus falakkal és szabványos méretekkel rendelkező fürdőszobákban használhatók. Jól kombinálhatóak a téglalap alakú mosdópulttal, de passzolnak a munkalapos mosdókagylóhoz és a sárgaréz szerelvényekhez is. A kádas fürdőszoba tervezésekor, vagy ha több fényt szeretnénk bevinni a fürdőszobába, érdemes nagy tetőtéri tükröket használni. A teljes falat beborító tükör használatával optikailag megnöveli a teret, és hatékonyan tükrözi vissza a mennyezeti lámpák fényét, ami ráadásul megvilágítja a helyiséget, még hangulatosabbá téve azt.

A nappaliba vagy előszobába épített tetőtéri tükrök a szoba fő dekoratív motívumává válhatnak. Jelenlétük a fürdőszoba fő falán kényelmesebbé teszi a higiéniai tevékenységeket a felnőttek és a gyermekek számára. A loft-stílusú tükrök képesek átalakítani a túl sötét belső tereket, ugyanakkor formájuk is kellően minimalista ahhoz, hogy ne boruljanak el felesleges díszítéssel. Használja őket álmai hálószobájában, ha koherens és nyugodt elrendezést szeretne. Fekete-fehérben tökéletes elemei lesznek a nappalinak és a konyhafelszerelésnek, és kiegészíthetők arany vagy ezüst, réz vagy régi sárgaréz konyhai kiegészítőkkel. A tetőtéri fürdőszobai tükrök segítenek kiegyenlíteni a felborult arányokat egy kis belső térben, és jól használhatók ferde mennyezetű fürdőszoba vagy tetőtéri elrendezés esetén is.

Megvilágított tetőtéri tükrök – kényelem a fürdőszobában

Bár úgy tűnhet, hogy a fürdőszobában egy kényelmes tükör nem szokatlan, valójában a háztartásban élők egyéni igényeinek megfelelő felszerelés kiválasztása az egyik legfontosabb feladat, amelyet érdemes megjegyezni a lakás berendezése során. . A nagy tetőtéri tükrök a legmagasabb kényelmet biztosítják otthonában, függetlenül attól, hogy munkába siet, vagy több ideje van a kedvenc fürdőkádban való kikapcsolódásra. A tetőtéri folyosó praktikus tükrei megkönnyítik a felsőruházat fel- és levételét, ha elegánsnak szeretnéd érezni magad az irodába vezető úton. A téglalap alakú tetőtéri tükrök azoknak a felhasználóknak tetszenek, akik szeretnének megtörni a rutint lakásukban, ugyanakkor stílusos és jó ízlésű fürdőszobát szeretnének elérni.

Az Artforma felakasztható tetőtéri tükrei modern és jól átgondolt megoldások bármely helyiségbe, amelyek megfelelnek a háztartás tagjainak különféle igényeinek. Kínálatunkban változatos formájú és színű tetőtéri tükrök találhatók, így könnyedén kombinálhatod egyszerű kiegészítőkkel vagy gazdagon díszített fürdőszobai felszerelésekkel. Termékeink beboríthatják a teljes falat, vagy kitölthetik egy kiválasztott felület egy részét, ahol virágtartót, érdekes festményt vagy praktikus polcot is elhelyezhetünk a leggyakrabban használt kozmetikumok számára.

Az általunk kínált termékek között vannak megvilágított tetőtéri tükrök, érzékelővel vagy beépített érintőpanellel. A dizájner kiegészítőkkel kiegészített LED-es tetőtéri tükrök párásodásgátló bevonattal is rendelkeznek. A tükör egy vagy több szélén kiegészítő fényforrás is lehet, meleg, hideg vagy semleges árnyalatban. A termék órával, időjárás állomással vagy Bluetooth hangszóróval felszerelt változatai közül választhat, aminek köszönhetően a fürdőszobában hallgathatja kedvenc zenéit vagy hírműsorait. A még nagyobb kényelem érdekében funkcionális üvegpolccal rendelkező tükrös modelleket kap a parfümök vagy kozmetikumok számára. Mindez azt jelenti, hogy álmai lakásának kialakításakor nem lesznek korlátai.

Tekintse meg értékeléseinket a  

Láss többet