Promóció -5% a 5promo kóddal
hello@artforma.com
Írj nekünk e-mailt
Chat a Messengeren
Csevegés a WhatsApp alkalmazáson
Kosár 0 HUF Ft 0
Vissza a listához
A kosarad üres!

Bluetooth Hangszórók 1HUF!

Az akció a Spring Sale -5%-al kombinálható

Tükrök Akkumulátoros

17
Szűrés
Helyiség típusa - Fürdőszoba ✖
Tükörforma - Kerek ✖
Tükörforma - Szögletes ✖
Gyűjtemény - AmbientLine ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör körül ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör oldalain ✖

Megjelenített termékek 17 Biztosan eltávolítod ezt a terméket a kosárból? 17 Ne távolítsd el

Akkumulátoros LED-es tükrök

A tükör a fürdőszoba dekorációjának egyik alapvető eleme. Valójában nehéz elképzelni egy funkcionális fürdőszobát megfelelő tükör nélkül, amelynek nemcsak praktikus, hanem dekoratív funkciója is van. Általában a mosdókagyló fölé akasztjuk, de a szoba más részein is használhatóak. Egészen a közelmúltig az opciók kiválasztása a tükör és a tükörelőlapos szekrény közötti választáson dőlt el, most azonban van egy harmadik lehetőség is, azelemes LED-es tükör formájában. Ez egy nagyon kényelmes megoldás, gyengéden megvilágítja a helyiséget, amely bevezetése óta népszerűvé vált. a piacon fokozatosan egyre nagyobb népszerűségre tesz szert. Ezért érdemes megismerkedni a termékkel, mely egyLED tükör, melyet weboldalunkon találhat meg.

Akkumulátoros LED tükör - mód a sötét fürdőszobához

A tükör a fürdőszobában nemcsak dekorációs elem, hanem elengedhetetlen felszerelés is. Minden reggel és este használják, amikor mindenféle ápolási rituálét végeznek. Ilyenkor a megfelelő világítás elengedhetetlen a jó hatás eléréséhez és a torzulások elkerüléséhez, pl. sminkeléskor. A standard fürdőszobai világítás nem mindig elegendő, mert olyan árnyékokat hoz létre, amelyek megnehezítik bizonyos tevékenységek pontos elvégzését. Ilyen helyzetekben tökéletes a LED-es világítású tükör. Tökéletes megvilágítást tesz lehetővé az arc számára, és nagyon funkcionális.

Gyakorlati funkciója mellett a tükör fontos dekorációs szerepet is betölt. Vizuális hatásának köszönhetően a belsőépítészet rendkívül vonzó eleme, amely felkelti a figyelmet, eleganciát és stílust kölcsönöz a helyiségnek. Remekül használható a modern belső terek elemeként, bár a klasszikusokba is beilleszthető.Az elemes LED-es tükrökek univerzálisak. Sokféleképpen használhatók, pl. különböző formájú és méretű tükrökkel dekoratív kompozíciókat készíthet, vagy kis helyeken félkör alakú tükört használhat. A kiegészítő fényforrás nagyobb tér benyomását kelti, és hangulatosabbá teszi a belső teret.

Akkumulátoros LED-es tükrök – mire érdemes figyelni vásárláskor?

A lakberendezési elemek kiválasztásánál az egyik legfontosabb szempont a minőség. Az elemmel működőLED tükörnek ezért kiváló minőségű anyagokból kell készülnie, amelyek tökéletesen megbirkóznak a fürdőszoba nehéz körülményeivel. Stílusos megjelenése mellett a tükörnek praktikusnak is kell lennie és betöltenie szerepét. Sőt, a fürdőszobába akkumulátoros LED-es tükör vásárlásakor több fontos műszaki paraméterre is érdemes odafigyelni. Először is meg kell határoznia, hogy milyen típusú tükör felel meg Önnek. Ezután fontos az adott modellben használt LED-ek típusa, mivel ezek befolyásolják a világítás minőségét. Az energiafogyasztás is fontos paraméter, amely a világítás wattban kifejezett teljesítményigényéről ad tájékoztatást.

A tükör használatának kényelmét befolyásoló másik fontos paraméter a tápellátás és a csatlakozás módja. . Ha egyenáramú LED-es világítás mellett dönt, ügyeljen a rendelkezésre álló lehetőségekre, mint például az elektromos kocka és a kapcsolós kábelek. Ha azonban elemesLED tükröt választ, ellenőrizze, milyen teljesítményű elemekre lesz szüksége ahhoz, hogy a tükör megfelelően működjön. Érdemes a tükör vastagságát és a beépítéshez szükséges faltól való távolságot is ellenőrizni. Egy másik fontos paraméter a fény színe, amely befolyásolja közérzetünket és a környezet érzékelését. Utolsó, de nem utolsósorban fontos paraméter a tükör tömítettségi osztálya, amelyet érdemes IP44-es szinten választani, hogy a tükör megfelelően védve legyen a nedvesség és pára ellen a fürdőszobában.

Mikor érdemes tükröt venni? LED elemes?

Az elemes LED tükrök, melyeket üzletünk kínálatában megtalál, szinte minden fürdőszobába ideális megoldást jelentenek. Érdemes azonban hangsúlyozni azokat az előnyöket, amelyek miatt jó ötlet ilyen fényforrást vásárolni a fürdőszobába.

Először is megvilágított elemes LED-es tükrök > kényelmes és praktikus megoldást jelentenek, mivel nem igényelnek további világítást a fürdőszobában, hanem maga a forrás. Minden bizonnyal megkímélheti magát a további fürdőszobai fali lámpák felszerelésével járó sok nehézségtől, ami nem minden fürdőszobában lehetséges. A LED világítással felszerelt tükör tökéletes megoldás, ha nem egy adott helyiség villanyszerelését szeretné felújítani, hanem úgy dönt, hogy kiegészítő fényforrásra van szüksége. . Ez a megoldás kis fürdőszobákba is kiváló, mert helyet takarít meg. Sőt, a beépített fényforrásnak köszönhetően kiválaszthatja a világítás színét és intenzitását a felhasználó igényei szerint, ami a tükör használatának kényelmét jelenti. Ráadásul aLED világítással ellátott tükör nemcsak funkcionális, hanem stílusos és modern is, ami az egész belső tér esztétikáját befolyásolja. Azt is érdemes megjegyezni, hogy azelemes LED-es tükrök biztonságosak és környezetbarátak, élettartamuk pedig sokkal hosszabb, mint a hagyományos, megvilágított tükröké.

Akkumulátoros LED-ek tükrök – a legjobb az Artforma-ben

Online áruházunkban sokféle LED-es tükröt kínálunk a fürdőszobába, melyeket különböző méretek és funkcionalitás jellemez, amelyeknek köszönhetően könnyedén készíthet egyedi , stílusos és kényelmes belső tér. Sokféle tükröt kínálunk különböző méretekben, amelyek tökéletesen illeszkednek bármilyen belső kialakításhoz. Választhatelemes LED-es tükrök különféle típusú megvilágító csíkokkal. Ezenkívül minden modell kiváló minőségű billenőkapcsolóval van felszerelve, amely lehetővé teszi a világítás bármikor történő be- és kikapcsolását. Minden modell egyedi rendelésre készül - így szabadon kiválaszthatja a fürdőszobájához szükséges összes méretet. A modern dizájn és a kiváló minőségű anyagok kielégítik az innovatív megoldások minden rajongóját.

Tükrök forma szerint

Tükrök típus szerint

Tükrök helyiség szerint

Tekintse meg értékeléseinket a  

Láss többet