Promóció -10% a 10promo kóddal
hello@artforma.com
Írj nekünk e-mailt
Chat a Messengeren
Csevegés a WhatsApp alkalmazáson
Kosár 0 HUF Ft 0
Vissza a listához
A kosarad üres!

Tükrök Decor

157
A dekoratív tükrök egyedi, többszínű keretekkel rendelkeznek, amelyek önmagukban is díszek. A tükrök egyedi mintái kreatív belső terek szerelmeseinek oázisává teszik a velük díszített helyiségeket. Az elérhető minták és formák sokféleségének köszönhetően az Artforma LED világítású dekoratív tükrök helyettesíthetik a festményt vagy posztert, és a fal fő dekorációjává válhatnak.
Szűrés
Helyiség típusa - Fürdőszoba ✖
Helyiség típusa - Előszoba ✖
Helyiség típusa - Szalon ✖
Helyiség típusa - Étkező ✖
Tükörforma - Kerek ✖
Tükörforma - Szögletes ✖
Tükörforma - Ovális ✖
Tükörforma - Szabálytalan ✖
Gyűjtemény - AmbientLine ✖
Gyűjtemény - PremiumLine ✖
Gyűjtemény - Decor ✖
Gyűjtemény - Színes ✖
Gyűjtemény - Retro ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör körül ✖
Tükör tájolása - Vízszintes ✖
Tükör tájolása - Függőleges ✖

Megjelenített termékek 45 Biztosan eltávolítod ezt a terméket a kosárból? 157 Ne távolítsd el

Dísztükrök

A tükrök praktikus funkciójukon túl, hogy megfigyelik saját tükröződésüket vagy megvilágítják a helyiséget, dekoratív funkciót is ellátnak. Praktikus lakberendezési kiegészítő, amely nélkül nehéz elképzelni akármilyen lakást vagy házat. A dekoratív tükrök minden bizonnyal olyan elem, amely bármilyen belső tér kialakítását megváltoztathatja. Mind otthon, mind a munkahelyen a tükrök nemcsak praktikus, hanem esztétikai funkciót is betöltenek. Ennek a megoldásnak számos előnye van, és könnyen diverzifikálhatja otthonát, különösen, ha LED-es háttérvilágítással ellátott modern tükröket használ.

Dísztükrök – egy ilyen megoldás előnyei

A dekoratív tükrök által kínált legnagyobb előny az, hogy kiterjesztik a teret. A környezet tükröződésének köszönhetően ezek a tükrök nagyobb tér benyomását keltik, ami kis helyiségekben különösen hasznos. A tükörben visszaverődő fény fényességet és teret ad a sötét és elsötétített szobákban is. A fényvisszaverődésnek köszönhetően ezek a tükrök megvilágítják a sötét sarkokat és tereket, ami különösen előnyös olyan helyiségekben, ahol nincs hozzáférés a természetes fényhez.

A dekoratív tükrök emellett a belső teret is változatossá teszik, kiegészítheti a teljes elrendezési koncepciót. A dekoratív tükrök változatos formában, méretben és stílusban készíthetők, így különféle belső terekbe illeszkednek. Lehetnek egyszerűek és minimalistaak, vagy faragott keretekkel, kristályokkal vagy egyéb díszítéssel díszítettek. Tekintettel arra, hogy ezek a tükrök funkcionálisak és dekoratívak is, a szoba fókuszpontja lehet, és felhívják magukra a figyelmet.

Dísztükör – mire kell figyelni vásárláskor?

A dekoratív tükrök tökéletes dekorációs kiegészítők, amelyek bármilyen helyiségben használhatók. Fontos azonban, hogy a stílushoz és a belső kialakításhoz illeszkedő tükröket válasszunk, pl. a klasszikus és díszített keretű tükrök tökéletesen illeszkednek a klasszikus enteriőrbe, a modern kialakítású tükrök pedig a modern stílusban berendezett helyiségekben. Vannak eklektikus szobák is, ahol különböző stílusokat kombinálhat. Fontos a dísztükrök megfelelő tájolása is – a magas helyiségekben érdemes vízszintesen elhelyezett tükröket használni, hogy nagyobb tér benyomását keltsük, míg az alacsony helyiségekben a függőlegesen elhelyezett tükrök jobbak, mert meghosszabbodnak. a szobába.

Amikor helyet választ a falon a dekoratív tükör számára, ne feledje, hogy a fő funkciója a kép tükrözése. Ezért ne helyezze a tükröt olyan helyre, ahol a visszaverődés kedvezőtlen vagy kaotikus, pl. ajtó, oszlop vagy más nem vonzó építészeti elem közelébe. Adísztüköret azonban nem csak megjelenítésre, hanem eltakarásra is használhatjuk. Gyakran használják a fejletlen falak díszítésére, ami mélységet ad a helyiségnek és megszünteti az üresség benyomását. A Dísztükör olyan helyeken is jól működik, ahol szabálytalan falkiemelkedések vannak, mivel finoman elfedik azokat.

Sok más ötlet is létezik a tükör falra helyezésére, mint pl. a nappali kanapéja feletti tér, az ágy fejtámla vagy az előszoba tükörfala felett. Minden a kreativitásától és az adott helyiség dekorációs igényeitől függ.

Dekoratív tükrök LED-es változatban – innováció jó áron

Tükrök – mindkettő klasszikus és modern – elegáns dekorációk, amelyeknek nem kell kizárólagosan funkcionálisnak lenniük. Dekorációs elem is lehet, amely tükrös tulajdonságaiknak köszönhetően felkelti a figyelmet. Ily módon a tükrök kiváló dekorációt jelentenek a különböző belső stílusokhoz, köszönhetően a kortárs modellek által kínált különféle formák és formák széles választékának.

Ha modern, funkcionális és egyben egyben keresel dekoratív megoldás, érdemes megfontolni egy téglalap alakú tükör beszerzését. LED világítással felszerelt, és fontolja meg az okosotthon funkcióval rendelkező megoldást is. Ez a termék ötvözi a hagyományos tükörfunkciókat innovatív technológiával, amely lehetővé teszi számos hasznos funkció használatát, amelyek megkönnyítik a mindennapi életet. Ennek köszönhetően a ruhatára rendszerezése közben egyszerre élvezheti kedvenc sorozatait vagy zenéit olyan népszerű streaming platformokról, mint a Spotify, az Apple Music vagy a Tidal. Ez minden bizonnyal megkönnyíti és kényelmesebbé teszi mindennapi tevékenységeit.

A LED-s tükör a fürdőszobában lehetővé teszi, hogy minden oldalról és különböző helyeken pontosan megtekinthesse a tükörképét. fényviszonyok. Egy ilyendekoratív tükörértékes helyet takaríthat meg, különösen kisebb helyiségekben. Az előszobában az ilyen dekoráció eleganciát és modernitást kölcsönöz, a finom világítás pedig kellemes légkört teremt.

A hálószobában a LED-es világítású tükrök finom megvilágítást biztosítanak, amely elősegíti a pihenést és a pihenést. A fényerősség beállításával a világítást egyéni igényeihez igazíthatja. A nappaliban viszont a világítással ellátott LED-es tükrök eredeti díszítőelemek, amelyek egyedi karaktert adnak a belső térnek. Használhatók bizonyos ülősarkok kiemelésére vagy érdekes fényhatások létrehozására, vagy egyszerűen csak sajátos, hangulatos karaktert adhatnak a belső térnek, amely az adott belső tér használatára ösztönzi.

Megteheti. keressen modern dekoratív tükröket az Artforma oldalon

Ha öltözőjének, fürdőszobájának, hálószobájának vagy nappalijának fejlesztését tervezi, és kiváló minőségűdekoratív tükröket szeretne találni >LED világítással érdemes felkeresni az Artforma honlapját. pl. Ez egy olyan üzlet, amely különféle formájú és méretű modelleket kínál, amelyek tökéletesen illeszkednek az Ön belső teréhez, és modern stílust adnak hozzá. Az Artforma által kínált LED tükrök nemcsak dekorációs elemek, hanem praktikus megoldások is, amelyek az Ön preferenciáitól és igényeitől függően növelik lakása funkcionalitását.

Tükrök forma szerint

Tükrök típus szerint

Tükrök helyiség szerint

Tekintse meg értékeléseinket a  

Láss többet