Promóció -5% a 5promo kóddal
hello@artforma.com
Írj nekünk e-mailt
Chat a Messengeren
Csevegés a WhatsApp alkalmazáson
Kosár 0 HUF Ft 0
Vissza a listához
A kosarad üres!

Bluetooth Hangszórók 1HUF!

Az akció a Spring Sale -5%-al kombinálható

Fürdőszoba

99
Szűrés
Helyiség típusa - Fürdőszoba ✖
Tükörforma - Kerek ✖
Tükörforma - Szögletes ✖
Tükörforma - Lekerekített ✖
Tükörforma - Ovális ✖
Gyűjtemény - AmbientLine ✖
Gyűjtemény - PremiumLine ✖
Gyűjtemény - SlimLine ✖
Gyűjtemény - Decor ✖
Gyűjtemény - WoodenFrame ✖
Gyűjtemény - Lucas ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör körül ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör felett és alatta ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör oldalain ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör felett ✖
Tükör tájolása - Vízszintes ✖
Tükör tájolása - Függőleges ✖

Megjelenített termékek 45 Biztosan eltávolítod ezt a terméket a kosárból? 99 Ne távolítsd el

Fürdőszoba tükrök. Adjon egyedi megjelenést fürdőszobájának

A lakása új fürdőszobája tervezésének szakaszában van? Tetszetős fali dekorációkat keres, beleértve a tükröt is, amely egyedi formájú dekoráció lesz? Válasszon egyet modelljeink közül. Kínálatunkban található fürdőszobatükrök pozitív vizuális benyomást keltenek, és nem kapcsolódnak a hagyományos tükrökhöz. Ha szereti az eredeti dizájnt és az elektronikus megoldásokat, biztosan választ magának valamit. Ne feledje, a fürdőszobába szánt LED-es tükröt nem feltétlenül csak nézésre kell használni, hanem a fal dekoratív eleme is.

LED tükrök a fürdőszobába

Szortimentünkben mindenLED tükör rendelkezik speciális világítással, amely különféle formákban kapható. Ön dönti el, milyen lesz a hatás. Speciálisan tervezett lámpák, amelyek lehetővé teszik olyan precíz feladatok elvégzését, mint a borotválkozás, a sminkelés vagy a fogmosás. Erre a célra a tükrökben LED-es világítást alkalmaznak, amely megfelelő fénymennyiséget biztosít, tükröződés nélkül. A dekoratív LED világítás lehetővé teszi érdekes fényhatások létrehozását, amelyek viszont befolyásolják a fürdőszobában uralkodó hangulatot.

Fürdőszobatükrök – az alakjuk számít

A választáskor Fürdőszobatükör, fontolja meg, mennyi helyet tud számára elkülöníteni a falon. Ez nagyon fontos, mert a fal méreteinek ismerete lehetővé teszi a tükör pontosabb beállítását. Vagy esetleg szabálytalan alakú tükröt választ? Kínálatunkban ovális és szögletes formájú tükrök találhatók. Népszerűvé váltak az ovális vagy lekerekített fürdőszobai tükrök. A lekerekített forma finomságot és harmóniát hoz a helyiségbe, finom vonalai pedig egyedi karaktert és stílust kölcsönöznek.

Fürdőszobatükör mérete – hogyan illeszthető hozzá?

A tükrök méretei összevethetők a mosdó vagy a mosdószekrény méreteivel. Ez harmonikus megjelenést hoz létre. A tükör magasságát a fürdőszoba használóinak magasságához kell igazítani. Ezért olyan magasságban kell elhelyezni, amely lehetővé teszi a kényelmes használatát. Ha sok hely van a fürdőszobában, választhat nagyobb tükröt, amely teret ad és vizuálisan megnöveli a helyiséget. Kis fürdőszobákban viszont jobb egy kisebb tükröt választani, hogy ne borítsa el a belső teret. Ha azt szeretné, hogy a tükör dekoratívabb legyen, választhat szabálytalan formát vagy keretet, amely karaktert ad a helyiségnek. Egyszerre is kiválaszthatja a teljes készletet – a fürdőszobai tükörszekrénynek és a tükörnek illeszkednie kell egymáshoz.

Egyedi fürdőszobai tükrök

Ajánlatunk tartalmazza sokféle méretű LED tükör, amely lehetővé teszi, hogy megtalálja a szobájába tökéletesen illeszkedő terméket. A LED tükrök 70 × 50, 80 × 60, 100 × 60, 120 × 60, 120 × 80, 140 × 60, 140 × 80 és még 200 × 100 méretben is kaphatók. Esztétikai szempontból praktikus az egyedi gyártású fürdőszobai tükör is. A megfelelően kiválasztott termékméretek segítik a fürdőszoba vizuális bővítését, ami növeli a tér és a fény benyomását. Ennek köszönhetően az egyedi gyártású tükör jó megoldás lehet kisebb fürdőszobákban.

AmbientLine Collection

Fürdőszoba tükör Az AmbientLine kollekcióból a modern stílus és elegancia tökéletes kombinációja. Válassza ki a fürdőszobájához illő LED tükör formáját. Válasszon egy beépített LED-es világítású termék opciót, amely tökéletes lesz különböző méretű fürdőszobákhoz. A felületről kiáramló finom és szórt fény egyedi fényhatást hoz létre. Ennek köszönhetően a fürdőszoba egyedi hangulatot kap. A megvilágított LED-es tükör egyedi atmoszférát kölcsönöz, és olyan hangulatot teremt, amelyről álmodott.

PremiumLine Collection

LED tükrök a fürdőszoba a PremiumLine sorozatból korlátlan lehetőséget kínál a modern stílusú fürdőszoba kialakítására. Kínálatunkban 19 féle keretes tükör dekor található, melyek a fürdőszoba bútorokhoz illeszthetők. A Premium sorozatot kifejezetten úgy tervezték, hogy a fény pontosan a tükör előtt álló személyre irányuljon. Az ügyfelek számos dekoráció közül választhatnak, köztük réz, fekete, fehér, arany és ezüst.

Dekorgyűjtemény

Tudjuk, milyen fontos kövesse a belsőépítészeti trendeket, ezért hoztuk létre a Decor kollekciót, amelyfürdőszobai tükröket kínál dekoratív kerettel. A konfigurációs panelünkön kiválaszthat egy palettát, és megnézheti, hogyan néznek ki teljes pompájukban. Ennek köszönhetően lehetősége van megnézni, hogyan néz ki a végső hatás. A dekoratív furnér kiválasztásával nem csak egyedi dizájnt kap, hanem növeli a tükör sérülés- és nedvességállóságát is. Nagyon praktikus megoldás!

SlimLine Collection

Értékeli az innovatív megoldásokat a belsőépítészeti folyamat során? Ha igen, nagyszerű, mert kínálatunkban teljesen új fürdőszobai tükrök találhatók a SlimLine kollekcióból. A tükördíszeket kiegészítő burkolat jellemzi. Ez egy innovatív lehetőség a tükrök számára, mert lehetővé teszi az összes további elem elrejtését egy elegáns burkolat mögé. Sőt, ezt a burkolatot kiváló minőségű kidolgozás és nedvességállóság jellemzi.

Fakeret kollekció

Nagyra értékeljük az ergonomikus lehetőségeket a tartozékok tárolására. A Wooden Frame kollekcióból a fürdőszoba tükrök tökéletesen betöltik ezt a funkciót, mert keretük beépített kozmetikai polccal rendelkezik. Ennek a megoldásnak köszönhetően a legszükségesebb fürdőszobai kiegészítőit tárolhatja rajta. Válasszon egy modellt 15 különböző dekorszín közül, és illessze a keretes tükröt a fürdőszobája többi bútorához. Élvezze a luxusfürdőszoba hatását rendkívüli kiegészítőkkel.

Lucas Collection

Szeretne megőrülni fürdőszobája elrendezésével? A Lucas kollekció neked szól! Termékei tükröt és további polcokat kombinálnak. Ez egy igazán praktikus megoldás, különösen akkor, ha maximalizálni szeretné a helykihasználást. Ennek köszönhetően könnyedén hozzáférhet a legszükségesebb kiegészítőkhöz, amelyeket a tükörkeret alsó részén tarthat. A tükörbevonat három színváltozatát kínáljuk. Ellenőrizze, hogy melyik felel meg a legjobban projektjének.

Fürdőszoba tükrök – gyakran ismételt kérdések

Milyen tükör választja a fürdőszobába?

A fürdőszobai tükröt a háztartás összes tagjának igényeihez kell igazítani. Az elemben rejlő funkcionalitás a magas használati kényelem és a kivitelezés esztétikája, ami növeli a helyiség értékét. Leggyakrabban egy fürdőszobai tükör tölti ki a fésülködőasztal vagy mosdó feletti teret. Elhelyezheti őket az egész falon, ami vizuálisan megnöveli egy kis fürdőszobát. Ha kis teret vagy szokatlan formájú helyiséget rendezünk be, jó megoldás egy kisebb, LED-es világítású tükör, kiegészítve olyan további funkciókkal, mint például rádió vagy Bluetooth hangszóró.

Hogyan világítsunk meg egy fürdőszobai tükröt?

Ahhoz, hogy a fürdőszobai tükör betöltse funkcióját, minőségi világításra van szüksége. A klasszikus mennyezeti lámpák vagy fali lámpák alternatívája a LED-es fürdőszobai tükör, amelynek tükörfelületébe speciális világítópanel van beépítve. A világító elemet a tükör teljes széle mentén vagy annak egy részén megtalálhatja. Ennek köszönhetően saját ízlése szerint állíthatja be a fény intenzitását és elrendezését a fürdőszobában.

Milyen magasságba akassza fel a tükör a fürdőszobában?

A fürdőszobai tükröt felakaszthatja szemmagasságba, néhány centiméterrel a mosogató fölé. Pontosan tükröznie kell az arcát és az alakja nagy részét. Ha kicsi a szobája, a teljes falon lévő tükör nagyobb mélységet biztosít, és optimálisan kihasználja a helyiség minden centiméterét. A keskeny falon elhelyezett tükör segít kiegyenlíteni a fürdőszoba arányait, és háromdimenziós hatást kelt.

Milyen tükör kicsiknek fürdőszobába?

A napi vécéje során a fürdőszobai tükör megkönnyíti a rutintevékenységek elvégzését, például a gondos smink felvitelét. A tökéletes fürdőszobai tükör egy kis fürdőszobába az, amely egyesíti a klasszikus tükör tulajdonságait egy többfunkciós eszközzel, amely segít az ellazulásban. A beépített világítással ellátott LED-es tükör jelentős helymegtakarítást jelent az Ön számára. Az Artforma tükröt választva használhatja a beépített Bluetooth hangszórót vagy meteorológiai állomást és a SmartPanel-t, amelyek segítségével megtervezheti álmai fürdőszobáját, annak méretétől függetlenül.

Jak fürdőszobai tükröt szerel?

Kétféleképpen szerelhet be tükröt a fürdőszobába. Először is felakasztod a fogantyúkra, másodszor pedig a kiválasztott felületre ragasztod. A fürdőszobai tükröt egy speciális ragasztóval rögzítheti, amely lehetővé teszi a tükröt csempére, betonra és bútorfrontra szerelheti. A felület alapos megtisztítása és szárítása után kenje be a ragasztót a teljes hátsó felületre, és rögzítse a fürdőszobai tükröt a kiválasztott helyre.

Hol vásárolhat fürdőszobai tükör?

Az Artforma modern fürdőszobai tükre többféle kivitelben is elérhető. Összefüggő egységet alkotnak a funkcionális bútorok, szekrények és a fürdőszobai tükör, melyeket az üzlet kínálatában talál. A klasszikus LED-es tükör mellé a legújabb technológiákkal gazdagított modellt is választhat. Választhat szenzoros vagy érintőkapcsolós, távirányítóval vagy Wi-Fi-vel vezérelhető tükrök közül. Az egyes mintákat kiegészítheti egy kozmetikai tükörrel, egy fűtőszőnyeggel vagy egy takaros polccal a kozmetikumok számára, amelyek segítenek rendezni a helyet.

Mennyibe kerül. egy fürdőszobai tükör költsége?

A fürdőszobai tükör ára függ a méretétől, alakjától és a kiegészítő funkcióktól, például meteorológiai állomástól vagy meteorológiai állomástól. A LED-es fürdőszobai tükör beépített rádióval vagy órával korlátozza a tárgyak számát egy kis helyiségben, és tisztán tarthatja fürdőszobáját. Ha a SmartPanel funkciós fürdőszobai tükröt választja, egyetlen készülékkel használhatja kedvenc funkcióit otthonában, és egy hosszú munkanap után egy jól megtervezett fürdőszobában pihenhet.

Milyen formájú fürdőszobai tükröt válassz?

A tükörforma kiválasztása az egyéni preferenciáktól és a fürdőszoba stílusától függ. Választhat kerek fürdőszobai tükröket, amelyek finom és elegánsak, négyszögletes fürdőszobai tükröket, amelyek klasszikus megjelenésűek, ovális tükröket a finom hatás érdekében, vagy lekerekített fürdőszobai tükröket, amelyek modern megjelenést kölcsönöznek fürdőszobájának.

Tükrök forma szerint

Tükrök típus szerint

Tükrök helyiség szerint

Tekintse meg értékeléseinket a  

Láss többet