Promóció -10% a 10promo kóddal
hello@artforma.com
Írj nekünk e-mailt
Chat a Messengeren
Csevegés a WhatsApp alkalmazáson
Kosár 0 HUF Ft 0
Vissza a listához
A kosarad üres!

Apple

13
Apple Screen Tükör Az Apple Screen tükör egy modern megoldás, amely különösen az Apple rajongói között élvez hatalmas népszerűséget. Az Apple Screen-sel ellátott fürdőszobai tükör modern stílust kölcsönöz a fürdőszobájának. Ez azonban nem csak egy vizuális kiegészítő. Az innovatív SMART Mirror lehetővé teszi kedvenc alkalmazásainak letöltését az AppStore-ból, amelyeket mindennap használsz! Az intuitív iOS rendszernek köszönhetően irányíthatja Okos LED tükrét. A tükörrel ellátott Apple Screen megkönnyíti az időjárás ellenőrzését és a napjának tervezését - csak egy pillantás a termékünk által kínált lehetőségekbe. Az Apple Screen Smart Mirror-t a csomagban található vezeték nélküli Logitech egérrel vezérelheti, anélkül, hogy meg kellene érintenie.
Szűrés
Tükörforma - Szögletes ✖
Gyűjtemény - PremiumLine ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör körül ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör felett és alatta ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör oldalain ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör felett ✖
Tükör tájolása - Vízszintes ✖
Sorozat - Apple ✖

Megjelenített termékek 13 Biztosan eltávolítod ezt a terméket a kosárból? 13 Ne távolítsd el

Smart Mirror

Tegye könnyebbé mindennapjait! Az okos tükrök nagyszerű megoldások, amelyek nemcsak a fürdőszobában, hanem a fésülködőasztalnál vagy az öltözőben is működnek. Aelőszoba tükör szintén nagyszerű lehetőség. A öltözőtükrök kiváló minőségű kivitelezésükkel, energiatakarékos LED-es világításukkal, a legnépszerűbb és legszükségesebb alkalmazásokhoz való hozzáférésükkel, valamint a iCloud szolgáltatásaikkal fognak örömet okozni. Apple!

Minden alkalmazás kéznél van

Az intelligens dekoratív tükrök az összes kedvenc iOS-alkalmazása kéznél van. Fejezz be egy régen elkezdett tévésorozatot, hallgass kedvenc előadód új albumát, nézz meg egy érdekes sminkbemutatót, vagy tervezd meg napi programodat fogmosás közben. A Fürdőszoba tükör világítással lehetővé teszi, hogy gyorsabban tudjon megbirkózni feladataival, és naprakész maradjon. Az okos tükrök a megérdemelt kényelem!

Szórakozás korlátok nélkül

Kedvenc sorozatod csendes fürdőzés közben egy feladatokkal teli nap után? Ma megkaphatja ezt a luxust. Az Intelligens fürdőszobai tükrök lehetővé teszik kedvenc streaming szolgáltatásainak használatát. Válasszon a legnépszerűbbek közül, és élvezze szabadidejét a Netflix, az HBO Max vagy a Prime Video segítségével. Szánjon rá időt – adjon magának időt a kikapcsolódásra. Megérdemled!

Youtube, Spotify vagy Tidal? Nem számít, hol található a kedvenc dalait tartalmazó lejátszási listája vagy a podcast, amelyre nincs ideje a napi házimunkák elvégzése közben. Mostantól a felzárkóztatás lehetősége… egy zuhany! A hangszórókkal ellátott tükör a legjobb megoldás a mindennapi kikapcsolódáshoz, gondolatainak összegyűjtéséhez és lélegzetvételhez. Minden, amire szüksége van egy termékben!

Az intelligens tükör különféle felhasználási módjai

  • Szórakozás – az intelligens tükör egyszerű hozzáférést biztosít kedvenc alkalmazásaihoz. Válassza a Bluetooth-hangszórós Mirror funkciót, hogy élvezze a Spotify, a YouTube vagy a Netflix szolgáltatásait – korlátok nélkül!
  • Életmód – az okos Az interaktív tükör nemcsak divatos kiegészítő, hanem a mindennapi életben is jelentős segítség. Nézze meg, hogy egy LED-es fürdőszobai tükör hogyan teszi élvezetesebbé a háztartás minden tagjának életét!
  • Gyermekszoba – interaktív A tükör segít felfedezni a világot, és élvezetesebbé teszi a jó szokások elsajátítását! Hívja meg a Smart tükröt gyermeke szobájába, és hagyja, hogy kibontakoztassa kreativitását!
  • Sport – az intelligens funkcióknak köszönhetően javítani fog a testtartáson, ellenőrizni fogja a súlyát és számolja a kalóriákat. A hangszórókkal ellátott tükör biztosítja a sikeres edzést kedvenc hangjaival. Érezze az edzés örömét saját otthonában!
  • Fodrászszalon – egy fodrászat tükre legyen elősegíti a jól végzett munkát, de örömet okoz egy elégedett ügyfél szemében is. Modern tükör egy szépségszalonban stílus és kényelem egyben!
  • Smink- sminktükör többet ad, mint a böngészés lehetőségét! Tekintse meg a termékek összetételét, ismerje meg a legújabb inspirációkat, és azonnal alkalmazza azokat a gyakorlatban. A Smart kozmetikai tükör a kényelem és a kívánt hatás garanciája – minden nap!

Tükrök forma szerint

Tükrök típus szerint

Tükrök helyiség szerint

Tekintse meg értékeléseinket a  

Láss többet