Promóció -5% a 5promo kóddal
hello@artforma.com
Írj nekünk e-mailt
Chat a Messengeren
Csevegés a WhatsApp alkalmazáson
Kosár 0 HUF Ft 0
Vissza a listához
A kosarad üres!

Bluetooth Hangszórók 1HUF!

Az akció a Spring Sale -5%-al kombinálható

Tükrök Szögletes

125
Ismerd meg az Artforma téglalap alakú LED tükröket! Ezek a stílusos téglalap alakú tükrök nemcsak fényt adnak otthonodnak, hanem praktikus megoldásokat is kínálnak. Ideálisan illeszkednek mind a modern, mind a klasszikus belső terekhez, páratlan minőséget és dizájnt kínálva. Válaszd ki téglalap alakú tükröinket világítással a fürdőszobába vagy bármely más helyiségbe, és élvezd az előre haladott funkciókat, mint például a fényvezérlés vagy a beépített Bluetooth hangszórók.
Szűrés
Helyiség típusa - Fürdőszoba ✖
Helyiség típusa - Előszoba ✖
Helyiség típusa - Szalon ✖
Helyiség típusa - Étkező ✖
Tükörforma - Szögletes ✖
Gyűjtemény - AmbientLine ✖
Gyűjtemény - PremiumLine ✖
Gyűjtemény - SlimLine ✖
Gyűjtemény - Decor ✖
Gyűjtemény - Színes ✖
Gyűjtemény - Retro ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör körül ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör felett és alatta ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör oldalain ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör felett ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör felett és az oldalain ✖
Tükör tájolása - Vízszintes ✖
Tükör tájolása - Függőleges ✖

Megjelenített termékek 45 Biztosan eltávolítod ezt a terméket a kosárból? 125 Ne távolítsd el

Téglalap alakú tükrök és háttérvilágítás, tökéletes páros a modern belső terekhez

Szeretsz olyan megoldásokat otthonában, amelyek vizuálisan szépek és egyszerre funkcionálisak? Akkor atéglalap alakú tükrök kiegészítő világítással a tökéletes választás. A modern enteriőrökben jól fognak működni, de nem csak, mert sok olyan modellünk is van, amelyek klasszikusabb elrendezésekbe is beilleszthetők. A termékeket méret szerint is könnyedén kiválaszthatja. Ennek köszönhetően atéglalap alakú tükör kisebb és nagyobb helyiségekben is használható.

Kínálatunkban vízszintes modellek találhatók, tetszetős keret vagy függőleges egycsíkos világítással. A háttérvilágítás a szerkezet hátulján is elhelyezhető, finoman szétszórva a falon. Ezzel a megoldással atéglalap alakú LED-es tükörből belső dekoráció is lesz. Érdemes felakasztani őket például téglából, fából vagy betonból készült falra.

 

A függőleges modelleket kis belső terekben, vagy optikai bővítést igénylő helyiségekben érdemes felszerelni. Nagy felületüknek köszönhetően a teljes alakod látható bennük.

A téglalap alakú tükröknek erősen kirajzolt vonalai vannak. Ez modern megjelenést eredményez. Ezért van az, hogy ha egy kis stílust keresel a belső térben, megtaláltad a megfelelő utat.

Miért jó választás a téglalap alakú, megvilágított tükrök ?

Ajánlatunk megtekintésével gyorsan beállíthatja a téglalap alakú LED tükröt a szobája sajátosságaihoz. A háttérvilágítás meleg vagy hideg lehet. Ez azt jelenti, hogy milyen légkör uralkodik például a fürdőszobában vagy az előszobában. A színszabályozás nagyszerű kényelmet biztosít, függetlenül a szoba stílusától és méretétől. Hasznos lehet, ha pontos fényre van szüksége sminkeléshez vagy otthoni ápolási kezelésekhez.

Minden téglalap alakú tükör minden részletére odafigyelve készül. Választhat egyszerű vagy dekoratív mintával ellátott modellek közül. Lehet trópusi, geometrikus vagy virágmintás. Minden attól függ, hogy melyik modellt választja. Az esztétikus világítással együtt a tükör dekorációs elemmé válik. A furnér védi az üvegtáblát a mechanikai sérülésektől és a nedvesség káros hatásaitól. Amint látja, ez ideális megoldás párás helyiségekben.

Sok termék speciális fűtési funkcióval is rendelkezik, amely megakadályozza a gőz leülepedését, pl. forró fürdő után. Azonnal megnézheti magát a tükörben!

A négyszögletes LED-es tüköregy modern berendezés, amelyet sokféleképpen vezérelhet. Választhat egyérintőkapcsoló közül, melynek köszönhetően egyszerűen bekapcsolhatja a háttérvilágítást. Az érzékelő szenzor is jó megoldás. Ha a keze nedves vagy piszkos, csak helyezze a kezét legfeljebb 5 cm távolságra a tükörtől. Ezután felkapcsolja a világítást, és megkezdheti a higiéniai tevékenységeket. A legfejlettebb megoldás a Smart Switch, amely számos lehetőséget ad a tükör vezérlésére. Ez megtehető egy távirányító, a telefonon lévő alkalmazás, vagy akár a hangod segítségével!

A kínálatunkból mindentéglalap alakú tükört úgy terveztünk, hogy megfeleljen az Ön elvárásainak, mint pl. amennyire csak lehetséges. Ezért nem csak LED világítással van felszerelve, hanem számos egyéb lehetőséggel is. Beépített Bluetooth hangszórók állnak rendelkezésedre, amelyeknek köszönhetően lejátszhatod kedvenc zenéidet, miközben a fürdőszobában vagy az előszobában készülsz kimenni. Tökéletesen el vannak rejtve a házban, így nem észrevehetők. Ugyanakkor jó hangminőséget biztosítanak.

Csak egy áramforrásra van szüksége az óra és az időjárási állomás további lehetőségeinek használatához. Az intelligens eszközök arra is képesek, hogy bekapcsolják az alkalmazásokat, és megjelenítsék tartalmukat egy üvegtáblán. Nem nehéz őket használni, mert okostelefonra vagy táblagépre hasonlítanak.

Téglalap alakú LED-es tükör – milyen belső térben fog működni?

LED tükör téglalapot fog választani, függetlenül a szoba méretétől. Csak meg kell találnia a megfelelő méretet, vagy megrendelnie kell egy egyedi gyártású terméket.

A befejező és díszítő elemeket belső stílusához illesztheti. Választhat többek között: réz, fekete, fehér, arany és ezüst elemek közül. Ha előnyben részesíti a fa alapú anyagokkal készült termékeket, akkor ez a lehetőség is megvan. Ennek köszönhetően aLED téglalap alakú tükröt bármilyen dekorációs stílushoz illesztheti. Felakaszthatod őket tetőtérbe, varázslatot varázsolhatsz fürdőszobádba, vagy megtöltheted velük a klasszikus előszobát.

Az ebbe a kategóriába tartozó termékek világításként is szolgálnak, így többek között: az előszobába, a fürdőszobába vagy a hálószobába. A nagyobb modelleket gardrób elemként is használhatod. Ha szeretne naprakész lenni az idővel és az időjárással kapcsolatban, válasszon egy további beépített meteorológiai állomással rendelkező modellt. Műszaki lehetőségeitől függően a téglalap alakú tükrök Wi-Fi-n vagy az épületen kívül elhelyezett vezeték nélküli érzékelőn keresztül csatlakoztathatók.

Cinálunkokos tükröket is tartalmaz. > ami megfelel a modern kütyük szerelmeseinek elvárásainak. A modern szoftvereknek köszönhetően bekapcsolhatja kedvenc alkalmazásait, és kellemes időt tölthet otthonában. Szeretne TV-sorozatot nézni fürdés közben? Vagy esetleg egy pihentető zene az arcmaszk felvitele közben? Nincs mit. Gyorsan és kellemesen használhatod az olyan jól ismert rendszerekre épülő modern megoldásokat, mint az Android, iOS vagy Chromecast. Számos alkalmazás áll rendelkezésre, beleértve a webböngészőt és a naptárat.

Mi a helyzet a beépített kamerával? Ennek köszönhetően atéglalap alakú LED-es tüköra szeretteivel való kommunikációra is szolgál. Gyorsan ellenőrizheti, hogy mi történik a közösségi médiában. Ez a megoldás minden otthonban működni fog, még akkor is, ha sok családtag van benne. Itt mindenki megtalálja kedvenc alkalmazásait, amelyek elkísérik Önt a napi higiéniai és ápolási tevékenységei során.

A tökéletesen sima pohárban nemcsak nézheti magát, mielőtt kimegy, vagy sminkelheti. Ha a környezet tükröződik rajta, a szoba optikailag is nagyobb lesz. Ily módon atéglalap alakú tüköra okos megoldás mikroszkopikus belső terekbe. Tekintse meg a teljes ajánlatot!

Tükrök forma szerint

Tükrök típus szerint

Tükrök helyiség szerint

Tekintse meg értékeléseinket a  

Láss többet