Promóció -10% a 10promo kóddal
hello@artforma.com
Írj nekünk e-mailt
Chat a Messengeren
Csevegés a WhatsApp alkalmazáson
Kosár 0 HUF Ft 0
Vissza a listához
A kosarad üres!

Tükrök Vízszintes

81
A vízszintes tükröket számos helyiségben lehet használni, például a fürdőszobában a mosdó felett, a hálószobában vagy a nappaliban a komód felett, vagy egy keskeny előszobában, hogy optikailag megnövelje a teret. Az Artforma garantálja a különféle elérhető LED vízszintes tükörminták sokféleségét, így választhat olyan tükröt, amely tökéletesen illeszkedik a belső tér kialakításához.
Szűrés
Helyiség típusa - Fürdőszoba ✖
Tükörforma - Szögletes ✖
Tükörforma - Lekerekített ✖
Tükörforma - Ovális ✖
Tükörforma - Szabálytalan ✖
Gyűjtemény - AmbientLine ✖
Gyűjtemény - PremiumLine ✖
Gyűjtemény - Decor ✖
Gyűjtemény - Színes ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör körül ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör felett és alatta ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör oldalain ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör felett ✖
Tükör tájolása - Vízszintes ✖

  • 1
Megjelenített termékek 45 Biztosan eltávolítod ezt a terméket a kosárból? 81 Ne távolítsd el

Tervezzen tükröt belső terébe

Otthona jelentős felújítása előtt áll, és kiváló minőségű dekoratív tükröket keres? Nem is választhattál volna jobbat. Gyűjteményünkben 120 tükörmodell található. Különféle tükörformákat kínálunk az oválistól a téglalapig, a függőleges és vízszintesig. Az egyedi gyártású LED-es megvilágított tükrök vezető gyártója vagyunk. Tekintse meg kínálatunkat és tervezze meg az Ön által megálmodott tükröt. Panelünkön szabadon konfigurálhatja a szükséges tükröt.

LED világítás a tükörben

A tükör minden funkciójának betöltéséhez , a legjobb, ha háttérvilágítással is rendelkezik. A LED-es világítású tükör nemcsak dekoratív, hanem gyakorlati követelményeknek is megfelel. A kiegészítő fénynek köszönhetően a smink felvitele sokkal gyorsabb lesz. A vízszintes tükrök hasznosságuk miatt nagyon népszerűek. Sikeresen felakaszthatja őket a fürdőszobában vagy a hálószobában a komód fölé. Ne felejtsen el azonban helyet takarítani a falon, mert egy ilyen tükör akkor néz ki a legjobban, ha exponált.

Vízszintes tükörvilágítási rendszer

A << kiválasztásakor strong>vízszintes fali tükörnél a fénymintát saját igényei szerint állíthatja be. Lehetőség van arra, hogy a tükörnek csak egy kiválasztott részét világítsa meg, ami érdekes fényhatás elérését teszi lehetővé. A tükör körüli világítás mindkét oldalon egyenletes fénysugarat biztosít, ez a leggyakrabban választott opció vásárlóink körében. Egy másik változat a világítás az oldalakon vagy a kiválasztott éleken, például a tetején és az oldalakon. A sokféle lehetőségnek köszönhetően személyre szabhatja a tükröt a belső térhez.

Világos szín – melyiket választja?

In a tükör konfigurációs panelen egyéni ízlés szerint választhatja ki a fényszínt. Leggyakrabban a semleges árnyalatot ajánlják, amely szinte minden lakásban jól beválik, függetlenül a bútorok színétől és a falak színétől. Ha jobban szereti a melegebb árnyalatokat, akkor is talál magának valamit. A 3000K teljesítményű, meleg fehér LED-es világítás minden bizonnyal gyengédebb lesz a gyerekek szeméhez. Hidegebb színek esetén javasoljuk a következő választást: hideg fehér LED világítás 7000K teljesítménnyel vagy a jól ismert gyártó Philips hidegfehér LED világítása nagyobb világítási teljesítménnyel és dióda élettartammal.

Egyedi gyártású dekoratív tükrök

Semmi sem örül jobban az ügyfeleknek, mint a tükör méretének beállításának lehetősége. Tudjuk, hogy a fejlesztői lakásberuházásoknál mennyire eltérő lehet a helyiségek elrendezése. Ezért teljesítjük ügyfeleink elvárásait. Az egyedi gyártású dísztükör szélességét és magasságát tekintve állítható. A különféle méretű és típusú tükörüvegek elérhetősége lehetővé teszi az egyedi igényekhez és a lakás stílusához való tökéletes illeszkedést. Ellenőrizze, hogy milyen méretek felelnek meg leginkább az Ön belső terének.

Vízszintes tükör a falon – melyik helyiségben?

A vízszintes tükrök több helyet igényelnek a függesztéshez. Nagyobb fürdőszobákban működnek a legjobban. Érdekes megoldás egy tükör felakasztása a fal teljes szélességében. Ne add fel az álmaidat, hogy egy csodálatos tükörrel rendelkezz, jó világítással. Ha egyvízszintes tükröt szeretne elhelyezni a hálószobában, a legjobb, ha egy komód vagy egy íróasztal fölé helyezi el. Egy elegáns tükörrel ellátott nőies fésülködőasztal díszíti belső terét, és lenyűgözi vendégeit.

Vízszintes tükör az Ambient Line kollekcióból

Szortimentünk A gyűjteményhez rendelt vízszintes tükrök. Az AmbientLine sorozatra jellemző, hogy a fénysugarak közvetlenül a falra esnek, és nem világítják meg a felhasználó arcát. Ez minden bizonnyal egy kicsit finomabb és finomabb megoldás. Ha nem szereti az erős fényt, avízszintes tükör LED AmbientLine tökéletes lesz az Ön számára. Ennek a háttérvilágításnak az az előnye, hogy igazán hangulatos hangulatot teremt.

Vízszintes tükör a PremiumLine kollekcióból

A tükrök másik kollekciójában olyan modellek találhatók, amelyek világítása a tükör előtt álló személyre összpontosít. A tükördekorációkat gondosan úgy tervezték meg, hogy ideális feltételeket biztosítsanak a mindennapi ápolási tevékenységekhez, mint például a sminkelés vagy a borotválkozás. A kollekcióból származó vízszintes tükrök maximális kényelmet biztosítanak használat közben. Réz, fekete, fehér, arany és ezüst dekorok közül választhat.

Vízszintes tükör a Colorful kollekcióból

Vízszintes tükrök > az üveg további színének lehetőségével elegáns és funkcionális kiegészítő, amely bármilyen típusú belső térhez illeszkedik. A kedvenc szín kiválasztásának lehetősége lehetővé teszi, hogy a tükröt az egyéni igényeihez és a szoba stílusához igazítsa. Az ajánlat az üvegtáblák különböző színeit tartalmazza, beleértve az aranyat és a grafitot is. A tükör sikeresen használható különféle helyiségekben, például fürdőszobában, hálószobában, előszobában vagy nappaliban. Könnyen telepíthető és napi szinten karbantartható.

SMART funkciók

Nézze meg a vízszintes tükrökSMART lehetőségeit . Ez a tükördíszítés egy teljesen modern formája, amelyben az IOS rendszert választhatja. Működtesse készülékét a LED-es tükörben pontosan úgy, mint az iPhone-ján! A vezérlés a neves Logitech cég integrált vezeték nélküli egerével történik. Inkább a Samsung SmartPanel-t választja? Kezelje a Play Áruházban elérhető összes alkalmazást. A SmartScreen Google a harmadik lehetőség, amely támogatja a Chromecast 4 alkalmazásokat.

Vízszintes tükrök – kiegészítő felszerelés

A mindennapi gondozási tevékenységek jobb kényelmének biztosítása érdekében kifejlesztettük kozmetikai tükör és hangszóró is a készlethez. Garantáljuk a kiváló hangminőséget és a felejthetetlen esztétikai élményt. Kínálatunkban megtalálhatók króm fogantyús üvegpolcok is, amelyek tökéletesen kiegészítik vízszintes tükrét, és kényelmes tárolást biztosítanak a kozmetikumok számára. A polcok többféle méretben kaphatók, igazodva a tükör méretéhez és egyéb, az üveg felületét korlátozó elemekhez. Válasszon egy speciális fűtőszőnyeget, aminek köszönhetően a gőz gyorsan eltűnik, és a tükörben a kép tiszta marad.

Tükrök forma szerint

Tükrök típus szerint

Tükrök helyiség szerint

Tekintse meg értékeléseinket a  

Láss többet