Promóció -5% a 5promo kóddal
hello@artforma.com
Írj nekünk e-mailt
Chat a Messengeren
Csevegés a WhatsApp alkalmazáson
Kosár 0 HUF Ft 0
Vissza a listához
A kosarad üres!

Tükrök Függőleges

26
Szűrés
Tükörforma - Szögletes ✖
Tükörforma - Lekerekített ✖
Tükörforma - Ovális ✖
Tükörforma - Szabálytalan ✖
Gyűjtemény - AmbientLine ✖
Gyűjtemény - PremiumLine ✖
Gyűjtemény - Decor ✖
Gyűjtemény - Színes ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör körül ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör oldalain ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör felett ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör felett és az oldalain ✖
Tükör tájolása - Függőleges ✖

Megjelenített termékek 26 Biztosan eltávolítod ezt a terméket a kosárból? 26 Ne távolítsd el

Elegáns függőleges tükrök otthonába

Felújítást tervez, és ezért tökéletesen illeszkedő dekorációt keres otthonába? Kezdje dekoratív tükrökkel, további kiegészítőkkel. Az ArtForma kínálatában számos különféle formájú tükör található. Különösen afüggőleges tükrök LED világítással nagyon népszerűek. Hagyja, hogy teljesen megváltoztatják lakása megjelenését, és tökéletes esztétikai élményt nyújtsanak szemének. Válassza ki azt a modellt, amely a legjobban illik belső stílusához. Nézze meg, milyen kiegészítőket használhat függőleges tükörben.

Díszítés LED-világítással

A LED-es tükröknek nemcsak praktikus funkciója van, hanem elegáns is. díszítőelem, amely stílust és osztályt ad a helyiségnek, amelyben található. A függőleges tükrök különösen népszerűek praktikumnak és a kényelmesen nézhető tükörfelületnek köszönhetően, amely szinte minden helyiség falát díszítheti. A tükörben elhelyezett LED világítás gondoskodik a megfelelő világításról az ápolási tevékenységek során. A megfelelően kiválasztott függőleges fürdőszobai tükör tökéletes kiegészítője a stílusos belső térnek. Ezenkívül a LED világítás energiatakarékos és környezetbarát is.

LED világítás – fénybeesési rendszer

Ha függőlegesen állóLED tükröt választ, az opció segítségével kiválaszthatja a fénybeesési mintát. Ez azt jelenti, hogy csak a kiválasztott töredék lesz kiemelve. A tükör körüli világítás egyenletes fénysugarat biztosít a tükör mindkét oldalán. Minden bizonnyal ez a leggyakrabban választott változat vásárlóink körében. Mások közé tartozik a világítás az oldalakon vagy a kiválasztott éleken, például a tetején és az oldalakon. A sokféle módnak köszönhetően a lehető legnagyobb mértékben személyre szabhatja lakása tükrét.

A tükör fényének típusa

Amikor álmai függőleges tükrét választja lakásába , ügyeljen a megvilágításának színére. Választhat egy semleges színt, amely csak egy kis melegséget és hangulatot kölcsönöz szobájának, vagy választhat a PHILIPS márkájú megvilágítást, ha erősebb arcmegvilágításra van szüksége, amely megkönnyíti a smink felvitelét. A LED színét érintőkapcsolóval vezérelhető.

Dísztükrök – praktikus forma

A függőleges tükör minden bizonnyal a tükör legklasszikusabb és leghagyományosabb formája , amely háza vagy lakása szinte minden helyiségébe illeszkedik. Szabályos formáinak köszönhetően könnyedén illesztheti más dekoratív bútorokhoz. A tükördíszek a klasszikus formák és dekorációk által dominált belső terekben mutatnak a legjobban. Magas, keskeny forma jellemzi, amely lehetővé teszi a tér optikai megnagyobbítását, ami kis helyiség esetén különösen kívánatos.

Tükör méretei - találja meg a tökéletes megoldást belső térbe

A függőleges tükröink különféle formában és méretben kaphatók, így tökéletesen illeszkednek az Ön belső teréhez. A konfigurációs panelen könnyedén kiválaszthatja az elvárásainak leginkább megfelelő tükör méreteit és formáját. Minden megrendelésnél egyedi megközelítést alkalmazunk, így biztos lehet benne, hogy megkapja a kívánt tükröt. Tekintettel arra, hogy a termék egyedi vásárlói megrendelésre készül, a rendelés leadása után tájékoztatást kap a szállítás tervezett időpontjáról.

Függőleges LED-es tükör az AmbientLine kollekcióból

Tükrök Az AmbientLine kollekciót magas szintű esztétika és dekoratív megjelenés jellemzi. Téglalap alakú formájuk világítással kombinálva vizuálisan nagyobbnak tűnik. A tükör hátulján szórt fény a fő jellemzője ennek a kollekciónak, melynek végső hatása atmoszférikus. A fényforrás nem közvetlenül a felhasználó felé irányul, ami tökéletes megoldás azoknak, akik finomabb és kellemesebb világítási légkört keresnek.

Függőleges LED-es tükör a PremiumLine kollekcióból

A PremiumLine kollekció tükrökre vonatkozó javaslata függőleges tükrök kollekcióját tartalmazza, amely forradalmasítja fürdőszobája megjelenését. Függőleges fürdőszobai tükörA PremiumLine úgy lett kialakítva, hogy a világítás az előtte állóra essen, így ideális körülményeket biztosítva a napi ápolási kezelések elvégzéséhez. Az ebbe a kollekcióba tartozó tükröket innovatív megoldások jellemzik, amelyek a fényt a tükör használójára összpontosítják, így biztosítva a maximális kényelmet.

Függőleges LED-es tükör a Colorful kollekcióból

Függőleges tükrök a színes tükrök kollekciójából ezek eredeti kialakítású termékek. Nekik köszönhetően modern és elegáns stílust visz nappalijába vagy irodájába. Ha ebből a sorozatból függőleges tükröt választ, választhat a felület színe, amely innovatív módja a belső tér díszítésének. A különböző színek közül választhat, hogy tökéletesen illeszkedjen a szoba stílusához és preferenciáihoz. A függőleges tükrök gyakorlatilag bármilyen helyiségben felakaszthatók, és sötét színekben mutatnak a leglenyűgözőbbek. Ezek olyan dizájnelemek, amelyek teljesen megváltoztatják otthona megjelenését.

Érintőkapcsoló és meteorológiai állomás

Szortimentünkben 120 tükörmodell található. Vannak köztük olyanok is, amelyeket felakaszthat a lakásába. Igényei szerint szabadon személyre szabhatja aFüggőleges tükröket további funkciókkal. Ezeken a funkciókon belül választhat érintőkapcsolót, érzékelőkapcsolót vagy intelligens kapcsolót. Ezen változatok mindegyike különleges tulajdonságokkal rendelkezik, amelyeket tudnia kell. A kiegészítő funkcióknak köszönhetően a tükrök funkcionálisabbak és még jobban megfelelnek az Ön igényeinek.

Fűtőszőnyeg a felszerelés kiegészítő elemeként

Ha el akarja kerülni az üveg párásodását felületek a fürdőszobában, van megoldásunk az Ön számára. Az ovális tükör kiválasztásakor felszerelheti egy speciális fűtőszőnyeggel. Ez a szőnyeg többféle méretben kapható. Bekapcsolás után a gőz gyorsan eltűnik, és a tükörben látható kép tiszta marad. A fűtőszőnyeg kapcsolója egyszerűen használható és érintőkapcsolóval vezérelhető.

Tükrök forma szerint

Tükrök típus szerint

Tükrök helyiség szerint

Tekintse meg értékeléseinket a  

Láss többet