Promóció -5% a 5promo kóddal
hello@artforma.com
Írj nekünk e-mailt
Chat a Messengeren
Csevegés a WhatsApp alkalmazáson
Kosár 0 HUF Ft 0
Vissza a listához
A kosarad üres!

SMART tükrök

43
Szűrés
Tükörforma - Kerek ✖
Tükörforma - Szögletes ✖
Gyűjtemény - PremiumLine ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör körül ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör felett és alatta ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör oldalain ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör felett ✖
Tükör tájolása - Vízszintes ✖
Sorozat - Google ✖
Sorozat - Samsung ✖
Sorozat - Apple ✖

Megjelenített termékek 43 Biztosan eltávolítod ezt a terméket a kosárból? 43 Ne távolítsd el

SMART tükrök

Könnyítsd meg a mindennapjaid! A Smart tükrök nagyszerű megoldást jelentenek, amelyek nemcsak a fürdőszobában, hanem a sminkasztalnál vagy a gardróbban is jól beválnak. Az előszobatükör is remek választás. A sminktükrök a kidolgozás minőségével, az energiatakarékos LED világítással és a legnépszerűbb és legszükségesebb alkalmazásokhoz való hozzáféréssel, valamint az Apple iCloudszolgáltatásaival fognak elragadtatni!

Minden alkalmazás csak egy karnyújtásnyira

Szórakozás korlátok nélkül

Kedvenc sorozatod egy fárasztó nap után egy laza fürdőzés közben? Már ma a tiéd lehet ez a luxus. A Smart fürdőszobai tükrök lehetővé teszik kedvenc streaming szolgáltatásaid igénybevételét. Válassz a legnépszerűbbek közül, és élvezd ki szabadidődet a Netflix, az HBO Max vagy a Prime Video platformmal. Ne siess – szánj időt a kikapcsolódásra. Megérdemled!

YouTube, Spotify vagy Tidal? Nem számít, hol található a kedvenc dalaidat tartalmazó lejátszási lista, vagy esetleg podcast, amelyre a napi feladataid során nem jut idő. Mostantól a lemaradást... a zuhany alatt pótolhatod! A hangszórókkal ellátott tükör a legjobb lehetőség a mindennapi kikapcsolódásra, a gondolatok összegyűjtésére és a lélegzetvételre. Minden amire szükséged van, egy termékbe zárva!

A SMART tükrök különféle alkalmazásai

  • Lifestyle - Az interaktív Smart tükör nemcsak divatos kiegészítő, hanem a mindennapi élet jelentős megkönnyítése is. Tekintsd meg, hogy a LED-es fürdőszobai tükör hogyan teszi kellemessé a háztartás minden tagjának életét!
  • Gyerekszoba - Az interaktív tükör kedvez a világ megismerésének és élvezetesebbé teszi a jó szokások elsajátítását! Hívd meg a Smart tükröt gyermeked életébe, és hagyd, hogy kibontakoztassa kreativitását!

Tekintse meg értékeléseinket a  

Láss többet