Fontos információ! A szerviz, a szállítás és a gyártás a szokásos módon zajlik. A megrendeléseket az áruházban megadott időpontokban kézbesítjük!

Elállási jog

Elállási jog

Önnek joga van 14 napos határidőn belül visszavonni a szerződést indoklás nélkül. A 14 napos elállási határidő azután lép hatályba, miután Ön, vagy az Ön által megjelölt harmadik fél, kivéve a futárszolgálatot, birtokba veszi az árut.

Az elállási jog gyakorlása érdekében e döntéséről tájékoztatnia kell minket (CzechLogistic - ARTFORMA Econt DEPO ul. Rayko Zhinzifov 27 3700 Vidin, service@artforma.hu) egy egyértelmű nyilatkozat formájában (például levélben, faxon vagy e-mailben). Használhatja e célra a szerződéstől való elállás űrlapot, de ez nem kötelező.

Az elállási idő betartásához elegendő, ha az elállási jog gyakorlásával kapcsolatos információkat az elállási időszak lejártáig megküldi számunkra.

A szerződéstől való elállás hatásai.

A termék visszaküldésekor a szállítási költségeket az ügyfél fizeti. A termék a szerződéstől való elállás napjától számított 14 napon belül küldhető vissza az alábbi címre: CzechLogistic - ARTFORMA Econt DEPO ul. Rayko Zhinzifov 27 3700 Vidin. A tartalomban szállítás során keletkezett sérülésekért felelősséget nem vállalunk, ezért ajánljuk, hogy a küldeményt biztosítsák. Ön csak az áru használatából származó bármely értékcsökkenéséért felelős, kivéve azt a használatot, mely az áru természetének, jellemzőinek és működésének megállapításához szükségszerű.

  • A fogyasztó elállási joga kizárt az alábbi esetekben:
  • Olyan szerződések, amelyek tárgya nem előre gyártott termék, a fogyasztó előírásai szerint előállított vagy személyre szabott igényeinek kielégítésére szánt szerződések.
SZERZŐDÉSTŐL VALÓ ELÁLLÁS NYOMTATVÁNY

(ezt a formanyomtatványt csak akkor kell kitölteni és visszaküldeni, ha el kíván állni a szerződéstől)

– Címzett CzechLogistic - ARTFORMA Econt DEPO ul. Rayko Zhinzifov 27 3700 Vidin, service@artforma.hu

– I / Alulírott/ak (*) tájékoztatom/tájákoztatjuk(*) a következő áruk(*) vásárlásáról szóló szerződéstől (*) a következő áruk szállításáról szóló szerződéstől (*) a következő áruk teljesítéséről szóló szerződéstől (*)/ a következő szolgáltatás nyújtásáról szóló szerződéstől (*) való elállási szándékomról/szándékunkról (*)

– A szerződés megkötésének időpontja (*) / kézbesítés időpontja (*)

– A fogyasztó (k) neve

– A fogyasztó (k) címe

– A fogyasztó (k) aláírása (csak abban az esetben, ha a nyomtatványt papíron küldik)

– Dátum

(*) A nem kívánt rész áthúzandó