Promóció -5% a 5promo kóddal
hello@artforma.com
Írj nekünk e-mailt
Chat a Messengeren
Csevegés a WhatsApp alkalmazáson
Kosár 0 HUF Ft 0
Vissza a listához
A kosarad üres!

A szerződéstől való elállási jog kizárása

A szerződéstől való elállás joga nem vonatkozik a nem előre gyártott áruk szállítására irányuló szerződésekre, amelyek előállítását a fogyasztó egyéni választása vagy döntése határozza meg, vagy amelyek egyértelműen a fogyasztó személyes igényeihez lettek hozzáigazítva.

A kínálatunkban szereplő termékek (a Valentina kollekció bútorkészletein kívül) teljes egészében egyedi megrendelésre és a fogyasztó igényeire szabva készülnek, ezért a megrendelt áru visszaküldésére nincs lehetőség.

 

Szerződéstől való elállási jog

Az alábbiakban leírt eljárás csak a Valentina kollekció termékeire (bútorkészletekre) vonatkozik.

Önnek jogában áll 14 napon belül indoklás nélkül elállni a jelen szerződéstől. Az elállási határidő attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Ön, vagy a fuvarozótól eltérő, Ön által megjelölt harmadik személy az árut fizikai birtokba veszi. A termék visszaküldésekor a kiszállítás költsége a vásárlót terheli.
Az árut az adásvételi szerződéstől való elállástól számított 14 napon belül vissza kell küldeni az alábbi címre:

Paxy Courier - ARTFORMA
Econt DEPO
ul. Rayko Zhinzifov
273700 Vidin
Telefon: +48684227365.

A szállítás során a termékben bekövetkezett sérülésekért felelősséget nem vállalunk, ezért javasoljuk a szállítás biztosítását.

A szerződéstől való elállás jogának gyakorlásához tájékoztatnia kell minket

(FORAM Sp. z o.o. sp. k., Jeziorna 3, 64-200 Karpicko, biuro@artforma.hu, Telefon: +48684227365)

a jelen szerződéstől való elállással kapcsolatos igényéről egy egyértelmű nyilatkozat formájában (például postán, faxon vagy e-mailben küldött levélben).

 

Szerződéstől való elállási nyilatkozat

(A szerződéstől való elállási űrlap is felhasználható e célból, azonban nem kötelező annak igénybevétele.)

Szerződéstől való elállási nyilatkozat

 

 

A szerződéstől való elállás határidejének betartása érdekében elegendő, ha a szerződés elállási határideje előtt tájékoztat bennünket a szerződéstől való elállási jog gyakorlásával kapcsolatban.

 

 

 

A szerződéstől való elállás következményei:

 

en szerződéstől való elállás esetén azonnal, de legkésőbb 14 napon belül visszatérítjük az Öntől kapott összes kifizetést attól a naptól számítva, amikor a szerződéstől való elállási jogának gyakorlására vonatkozó döntéséről értesültünk.

Ön felel a termék amortizációjáért abban az esetben, ha a termék használata nem kizárólag a termék jellegének, tulajdonságainak és funkcióinak megismerésére korlátozódik.

Tekintse meg értékeléseinket a  

Láss többet