Fontos információ! A szerviz, a szállítás és a gyártás a szokásos módon zajlik. A megrendeléseket az áruházban megadott időpontokban kézbesítjük!

Szállítás


 

A megrendelés teljesítése

 
A megrendelés teljesítésének ideje magában foglalja a tükör legyártásának és az elküldésre történő előkészítésének idejét. Minden lehetőt megteszünk, hogy az általunk gyártott megvilágított tükrök a lehető leghamarabb eljussanak ügyfeleinkhez.
 
A kiválasztott tükörtől, kiegészítőitől és méreteitől függően – a teljesítés ideje 7 és 17 munkanap közötti időtartamot vehet igénybe. A megrendelés kézbesítésének pontos időpontja egyedileg kerül egyeztetésre e-mail üzenetek útján, tájékoztatást adva a teljesítés fázisairól is.
 
A termék előkészítése az elküldésre, valamint kézbesítése egyaránt munkanapokon történik. Minden csomagot gondosan állítunk össze, megerősített kartonból. Mindez garantálja a kifogástalan állapotban történő kézbesítést!
 
A megrendelés aktuális állapota a Fiókom oldalon látható. Kövesd nyomon folyamatosan megrendelésed teljesítésének előrehaladását!

 


 

Kézbesítés és visszajuttatás

 
Minden megrendeléshez díjmentes kézbesítést biztosítunk. A megrendelés értékének nincs jelentősége, bármely tükör megvásárlása garantálja az ingyenes házhozszállítást az ország egész területén.


 
A kézbesítéskor fizetendő házhozszállítás nem okoz gondot. Tervezd meg a kézbesítést tetszésed szerint, amikor csak kívánod.


 
Ha nem vagy elégedett a kézhez kapott termékkel, jogodban áll a távolból kötött szerződéstől elállni. A távolból kötött szerződéstől való elállásra vonatkozó nyilatkozat megküldésének meghosszabbított határideje semmilyen módon nem korlátozza az Önök jogát a távolról kötött szerződéstől történő elálláshoz.

 
 

Partnereink