Promóció -5% a 5promo kóddal
hello@artforma.com
Írj nekünk e-mailt
Chat a Messengeren
Csevegés a WhatsApp alkalmazáson
Kosár 0 HUF Ft 0
Vissza a listához
A kosarad üres!

Szállítás

Átfutási idő

5-20 munkanap

Garantáljuk

az ingyenes szállítást

Kövess valós időben

Rendelési státusz

A szállítás módszerei

Futár GLS

Futár DPD


Hogyan történik a rendelés feldolgozása?
1

A termék elkészítése

Minden kínált tükör és szekrény kifejezetten a Te megrendelésedre készül. A széles konfigurációs lehetőségek lehetővé teszik a méret és a kiegészítő tartozékok kiválasztásának szabadságát. A rendelés gyártási ideje a kiválasztott termék típusától függ - az információkat mindig a rendelés leadásakor adjuk meg. Az előkészítés az ellenérték befizetésének a számlán történő jóváírása után kezdődik.

2

Minőség ellenőrzés

A kiemelkedő minőség biztosítása érdekében a gyártást követően minden egyes termék ellenőrzése megtörténik funkcionalitás szempontjából és vizuálisan egyaránt. Az ellenőrzésen való átesést követően a terméket az ellenőrző kézírásos aláírásával látják el, amely igazolja, hogy a termék a megrendelt követelményekkel azonos.

3

A megrendelt termék becsomagolása

Az átvizsgálás után a termék a csomagolási osztályra kerül, ahol gondosan előkészítik a szállításra. A rázkódás- és külső ütésálló csomagolásnak köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy rendelésed tökéletes állapotban érkezik meg.

4

Szállítás

Ingyenes, egyszerű és biztonságos online fizetési rendszer. Mivel a PayPal gyorsabbá, kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi az internetes vásárlást a vásárlók számára, azért a legnépszerűbb megoldássá vált az egész világon. Bankkártyás fizetés esetén fiók létrehozása nem szükséges.

Tekintse meg értékeléseinket a  

Láss többet