Promóció -5% a 5promo kóddal
hello@artforma.com
Írj nekünk e-mailt
Chat a Messengeren
Csevegés a WhatsApp alkalmazáson
Kosár 0 HUF Ft 0
Vissza a listához
A kosarad üres!

Bluetooth Hangszórók 1HUF!

Az akció a Spring Sale -5%-al kombinálható

Tükrök Ovális

16
Az ovális tükrök kiváló választást jelentenek azok számára, akik modern módokat keresnek a falak díszítésére. Az elliptikus formájuk finomságot és lágyságot visz a belső terekbe. Az elliptikus tükrök tökéletesen működnek különböző helyiségekben, a fürdőszobáktól a nappalikig. Az ovális LED tükrök szintén praktikus kiegészítők, amelyek megvilágíthatják a helyiségeket és optikailag nagyíthatják azokat.
Szűrés
Helyiség típusa - Fürdőszoba ✖
Tükörforma - Ovális ✖
Gyűjtemény - AmbientLine ✖
Gyűjtemény - PremiumLine ✖
Gyűjtemény - Színes ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör körül ✖
Tükör tájolása - Vízszintes ✖
Tükör tájolása - Függőleges ✖

Megjelenített termékek 16 Biztosan eltávolítod ezt a terméket a kosárból? 16 Ne távolítsd el

Modern ovális tükrök, amelyek megváltoztatják a teret

Szeretne változtatni belső elrendezésén, és egy kicsit más, extravagáns megjelenést kölcsönözni neki? Kezdje a kiegészítőkkel, és válassza azovális tükörArtformát, amely teljesen megváltoztatja lakását. Kínálatunkban különböző formájú dísztükrök találhatók. A szokatlanok különösen népszerűek. Az ovális tükrökLED világítással tökéletes esztétikai élményt biztosítanak szemének. Válassza ki a belső stílushoz legjobban illő modellt.

LED világítás a tükörhöz

Tükrök LED világítással erős> nemcsak praktikus megoldás, hanem dekorációs elem is, amely stílust és eleganciát kölcsönöz az egész helyiségnek. AzOvális tükörmodern megjelenése miatt különösen népszerű. A LED világítás biztosítja az arc megfelelő megvilágítását az ápolási tevékenységek során. Ráadásul nagyon energiatakarékos. Ily módon a háttérvilágítással rendelkező ovális tükrök nemcsak praktikus, hanem környezetbarát választás is a fürdőszobában.

Nem szabványos formák

Az ovális tükrök határozottan merész lépést jelentenek a nem szabványos belső tér elrendezése felé. Ha nem szereti az unalmat, és innovatív dekorációs megoldásokat keres, válasszon egy ovális tükröt, amely örömet okoz vendégeinek. Kínálatunkban függőleges vagy vízszintes tájolású termékek találhatók. Ne feledje, hogy az ovális vízszintes fürdőszobai tükrök több helyet igényelnek a falon. Nagy terű helyiségben mutatnak majd a legjobban, aminek köszönhetően a tükör nem tűnik el a háttérben, hanem megfelelően exponált lesz.

Lehetőség a tükör méreteinek megválasztására 

A méretre készült ovális tükrök ideális megoldást jelentenek azok számára, akik értékelik az eredetiséget és az egyedi megoldásokat belső terükben. A megfelelő méretű és típusú tükörfelület kiválasztásának köszönhetően tökéletesen illeszthetők a lakás egyedi igényeihez és stílusához. Az ovális tükrök eleganciát és időtlen karaktert kapnak, és minden belső térbe bevezetik a luxust. A tükör ovális formája méretétől és stílusától függően tökéletesen illeszkedik fürdőszobába, hálószobába vagy nappaliba.

Milyen helyiségbe illik az ovális tükör?

Ovális tükör különböző helyiségekbe illeszkedik, attól függően, hogy milyen stílust és dekoratív funkciót szeretne adni neki. A fürdőszobában egyovális tükör jól mutathat a mosogató fölött, különösen, ha egy kisebb tükörről van szó, amely nem foglal túl sok helyet. A hálószobábanegy ovális tükör érdekes díszítőelem lehet a fésülködőasztal vagy komód felett. A nappaliban stílust és eleganciát adhat, ha megfelelően illeszkedik a dekor többi részéhez. Ne feledje, hogy Ön dönt a belső tér elrendezéséről.

Tükrök az AmbientLine kollekcióból

Az AmbientLine kollekció ovális alakú tükröket kínál amelyeket elegáns design és kifinomult stílus jellemez. A tükör kerületén elhelyezett világításnak köszönhetően ez az elem vizuálisan nagyobbnak tűnik. A kollekció jellegzetessége a tükör hátuljáról érkező szórt fény, amely megvilágítja a falat, hangulatos hangulatot teremtve. Ez ideális megoldás azoknak, akik előnyben részesítik a finom fényt, amely nem közvetlenül a tükör használója felé irányul.

Tükrök a Kolorowe kollekcióból

A A Kolorowe tükörkollekció szokatlan mintás termékeket tartalmaz elegáns és modern stílusban. Ezekre a termékekre jellemző egy további lehetőség, amely lehetővé teszi az ablaktábla színének kiválasztását. Ez egy innovatív módja az innovatív belső terek díszítésének, amelyeket az építészeti stílusok legmodernebb kombinációi uralnak. Ha kedvenc színű tükröt választ, biztos lehet benne, hogy senki sem megy el mellette közömbösen. A Colored kollekció ovális tükrei jelentősen megváltoztatják a körülötted lévő teret.

Fűtőszőnyeg, azaz a tükör védelme

A fürdőszoba olyan helyiség, ahol a magas páratartalom miatt az üvegfelületek gyakran bepárásodnak. Tudunk módot arra, hogy elkerüljük ezt a hatást. Ovális tükör vásárlásakor szerelje fel további fűtőszőnyeggel. Különböző méretekben kapható - minimum 20 × 30 cm-től maximum 40 × 60 cm-ig, a tükör méretétől és az üveg felületét korlátozó egyéb elemektől függően. A fűtőszőnyeg bekapcsolása után a gőz gyorsan eltűnik, így tiszta képet kap. Az eszköz könnyen használható és vezérelhető egy további érintőkapcsolóval.

Üvegpolc kiegészítő elemként

Az optimális helykihasználás kulcsfontosságú, függetlenül attól, hogy kicsi a fürdőszobája, vagy csak több helyet szeretne az apró kiegészítők tárolására. Kínálunk króm fogantyús üvegpolcokat, amelyek tökéletesen kiegészítik tükrét, és lehetővé teszik a kozmetikumok kényelmes tárolását. Az üvegpolc masszív és rendkívül tartós anyagból készült, amely ellenáll a mechanikai sérüléseknek. Ez egy időtlen kiegészítő, amely nem csak helyet takarít meg, de tökéletesen illeszkedik a tükörhöz is.

Kozmetikai tükör, amely megkönnyíti a mindennapi sminket

Ha minden nap sminkeled a fürdőszobában, valószínűleg tapasztaltál már olyan helyzetet, amikor a hagyományos tükröd elégtelennek bizonyult. A napi ápolási tevékenységek jobb kényelme érdekében egy speciális kozmetikai tükröt hoztunk létre, amely a tükör kiegészítő része. A háromszorosra nagyított kép és a kiegészítő világítás minden bizonnyal javítja a sminkelési folyamatot. Ellenőrizze, mennyire kényelmes!

Kellemes fürdőzés zenével a háttérben

Egy tükör hangszóró funkcióval, amelyhez Bluetooth-on keresztül csatlakozhat ? Jól hangzik, igaz? AzoválisArtforma tükröinknek éppen ez a funkciója. Teremtsen igazi SPA-szerű hangulatot fürdőszobájában, és kapcsolja be kedvenc pihentető zenéjét. Látni fogja, milyen kellemes olyan kiegészítő funkciókat használni, amelyekről fogalma sem volt! Garantáljuk a kiváló hangminőséget és a legjobb szenzoros élményt. Valószínűleg arra gondol, hogy a beépített hangszóró látható-e... Nem kell aggódnia, mert egy üveglap mögé rejtőzik.

Tükrök forma szerint

Tükrök típus szerint

Tükrök helyiség szerint

Tekintse meg értékeléseinket a  

Láss többet