Promóció -5% a 5promo kóddal
hello@artforma.com
Írj nekünk e-mailt
Chat a Messengeren
Csevegés a WhatsApp alkalmazáson
Kosár 0 HUF Ft 0
Vissza a listához
A kosarad üres!

Kik vagyunk mi?

Az Artforma márka a LED-del megvilágított tükrök vezető gyártója Lengyelországban és Európában. A folyamatosan fejlődő gyártási folyamat és a sok éves iparági tapasztalat garantálja a termék kimagasló minőségét, gyakorlatilag korlátlan variációt biztosító lehetőséggel. Minden termék kézzel készül - a Vásárló egyedi megrendelése alapján.

120
tükör modellek
Gyors
átfutási idő
23
év a piacon
Több ezer
szállított termék
 

Elképesztő tükörvilág

Sok éves tapasztalat és több ezer vásárló elismerése a világ 25 országában lehetővé tette számunkra, hogy olyan egyedi terméket hozzunk létre, amely a legigényesebb ízlést is kielégíti – mind az esztétikát, mind az érdekes technológiai megoldásokat értékelő emberek számára. LED-es megvilágítású tükreink széles választékkal, gondosan megtervezett, funkcionalitás és dekorativitás szempontjából átgondolt termékek. Elsősorban a fürdőszoba felszerelésének tökéletes eleme, de érdekes dekorációja is lehet nappalinak, előszobának vagy szállodai szobának egyaránt.

Egyenesen a gyártótól

Minden általunk készített LED-es tükörmodell számos funkcionális és szabadon választott opcióval szerelhető fel. Különböző használati fokozatú tartozékokat kínálunk, amelyek segítségével a tükröt saját igényei szerint állíthatja be. Ide tartoznak a párásodás elleni fűtőfóliák, a Bluetooth hangszórók, az időjárásjelző állomások és az órák. Mindig ugyanolyan precizitással, megbízhatósággal és szenvedéllyel készülnek.

Meghívjuk Önt vásárolni, az Artforma csapata
artforma.hu

Tekintse meg értékeléseinket a  

Láss többet