Fontos információ! A szerviz, a szállítás és a gyártás a szokásos módon zajlik. A megrendeléseket az áruházban megadott időpontokban kézbesítjük!

Rólunk


Kik vagyunk?
A Foram cég, mely az Artforma márkanéven is ismert,
Európa egyik vezető LED megvilágítású tükröket készítő gyártója.
A folyamatosan tökéletesített gyártási folyamat és az ágazatban felhalmozott sokéves
tapasztalat garantálják a határtalan módosítási lehetőségekkel bíró termék legmagasabb minőségét.
100
termék
24/7
folyamatos működés
20
év a piacon
20
üzlet

A legjobbak, vagyis?
LED megvilágítású tükreink választékát a legigényesebb vásárlókat is kielégítő szintre fejlesztettük. A tükröket a vásárló szükségleteihez igazítjuk, milliméteres pontossággal alakítjuk ki. A funkcionális kiegészítő felszerelések széles választéka vagy a fény típusának és színének megválaszthatósága csak néhány az ütőkártyáink közül
Tapasztalt Ügyfélszolgálati Osztállyal rendelkezünk, amely gondoskodik Ügyfeleinkről – és mindezt gyorsan és pontosan teszi. Semmilyen kérdés nem marad megválaszolatlanul.
Az online értékesítésnek köszönhetően az Ügyfélünk 14 napon belül visszaküldheti a terméket. A termék visszaküldésének költségét az Ügyfél viseli.
Hozzáférhetőségi garancia

A tükröket, amelyeket kínálunk önöknek, alapjaiktól kezdve a mi márkánk készíti.
A gyártás a megrendelés leadásának pillanatában kezdődik. Ezért nálunk nem fordul elő az a jelenség, mikor a megrendelés teljesítésére a termék hozzáférhetetlensége miatt nem kerülhet sor.

Követjük a trendeket és a divatot.
Termékeink modern és időtálló stílust vezetnek be az Önök helyiségébe. A minták sokasága és egyedi stílusuk révén a tükrök mindig tökéletesen illeszkednek a változó belsőépítészeti tervezési trendekbe.
 
Az Artforma márka minőségében Európában számos ügyfél bízott meg.
Az Artforma márka termékeivel Európa számos részéből származó ügyfeleink egyaránt elégedettek. Ügyfeleink napról napra növekvő száma vásárolja termékeinket. Csaknem egész Európa területén végzünk értékesítési tevékenységet.
Üdvözlettel: az Artforma csapata www.artforma.hu