Promóció -10% a 10promo kóddal
hello@artforma.com
Írj nekünk e-mailt
Chat a Messengeren
Csevegés a WhatsApp alkalmazáson
Kosár 0 HUF Ft 0
Vissza a listához
A kosarad üres!

Előszoba

34
Szűrés
Helyiség típusa - Előszoba ✖
Tükörforma - Kerek ✖
Tükörforma - Szögletes ✖
Gyűjtemény - AmbientLine ✖
Gyűjtemény - PremiumLine ✖
Gyűjtemény - Decor ✖
Gyűjtemény - Andes ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör körül ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör oldalain ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör felett ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör felett és az oldalain ✖
Tükör tájolása - Vízszintes ✖
Tükör tájolása - Függőleges ✖

Megjelenített termékek 34 Biztosan eltávolítod ezt a terméket a kosárból? 34 Ne távolítsd el

Új tükör az otthona előszobájában

Szeretsz változtatni a körülötted lévő téren? Kezdje a tartozékokkal, amelyek gyorsan megváltoztatják a régi szobát. Eredeti tükröket kínálunk további funkciókkal, amelyek meglepik Önt. A gyártási folyamat folyamatos fejlesztésének és az iparágban szerzett sokéves tapasztalatnak köszönhetően a legmagasabb minőségű termékeket tudjuk kínálni, gyakorlatilag korlátlan módosítási lehetőséggel. Minden tükör egyedi vevői megrendelésre kézzel készül, ami garantálja annak egyediségét és az egyedi igényekhez való igazodást.

Kerek vagy téglalap alakú? Dísztükör az előszobába

Ha lágyabb, organikusabb megjelenésre vágyik, a kerekLED tükrök jó választás. Lágyíthatják a lakberendezés éles szögeit és vonalait is, például ha sok szögletes bútora van. A lekerekített formájú előszoba tükrök ideális megoldás lehet, ha nem szabványos csarnokdekorációt szeretne létrehozni. Minimalistabb és elegánsabb dizájnt szeretne? Tekintse meg kínálatunkat és találja meg az Önnek megfelelő dekoratív tükröt. Minden bizonnyal könnyebben összeilleszthetők az előszoba egyéb elemeivel, pl. bútorokkal vagy világítással.

Egyedi tükör a hallban

Az előszoba egy olyan hely, ahol általában egy függőleges tükröt helyeznek el, hogy tetőtől talpig lássuk magunkat. Az előszoba tükör magassága legalább 140-150 cm, szélessége pedig legalább 50 cm legyen. Azonban jobb választás lesz a 80-90 cm-rel szélesebb tükör. Az előszoba vizuális növeléséhez érdemes egy nagy tükröt elhelyezni benne, amely sokkal nagyobb helyiség benyomását kelti. A tükörfelület egy egyszerű módja annak, hogy optikailag megnöveljük a helyiség méretét és visszaverjük a bejutó fényt. Válassza ki a tükör méreteit a konfigurációs panelen, és élvezze a nem szabványos megjelenést.

A legjobb világítási rendszer előszobatükörhöz

A LED-es tükrök függőlegesen számos lehetőséget kínálnak a személyre szabásra a különféle világítási lehetőségeknek köszönhetően. Választhat, hogy a fény a termék egy kiválasztott részére esik, vagy a tükör egyenletes megvilágítása körös-körül, ami a vásárlóink körében a legnépszerűbb. Lehetőségek vannak az oldalak vagy a kiválasztott élek, például a felső és az oldalak megvilágítására is. Ennek köszönhetően a beállítás teljes szabadsága van, aminek köszönhetőena tükör háttérvilágítása elegánsan fog kinézni.

Hol helyezze el a tükröt az előszobában? 

Arra kíváncsi, hol fog a legjobban kinézni új LED-es tükre? Leggyakrabban az oldalfalra vannak felszerelve, a lakás bejárata közelében. Kedvelt hely az ajtó mögötti fal, de ajtóütközőt kell használni, hogy az ajtókilincs ne ütközzen a tükörbe. Ha korlátlan elrendezési lehetősége van, biztosan megtalálja a tökéletes helyet, amely kiemeli a LED-es tükör nagyszerűségét.

Függőleges vagy vízszintes tükör?

A tükör formájának és tájolásának kiválasztásakor vegye figyelembe, hogy hol lesz felakasztva, és milyen funkciókat lát el. Az előszoba vízszintes tüköre a legmegfelelőbb egy komód felett vagy egy széles díszpolc alatt, ahol a kulcsokat hagyja. A gardróbszekrényre, akárcsak az előszobában, érdemes egy függőleges tükröt akasztani, amelyen az egész alakod látható. Kis, szűk helyiségekben ezek a tükrök segíthetnek vizuálisan megnövelni a teret.

AmbientLine kollekció

Az AmbientLine kollekció tükreit az egyediség jellemzi. megjelenés és kiváló minőségű esztétika. Téglalap alakú formájuk és világításuk vizuálisan nagyobbnak tűnik. Ezeknek a tükröknek a fő jellemzője a hátul lévő szórt fény, amely hangulatos atmoszférát teremt. A fényforrás nem közvetlenül a felhasználó felé irányul, ezért ez a kollekció ideális azok számára, akik a finom és kellemes megvilágítást kedvelik.

PremiumLine kollekció

A PremiumLine A kollekció különféle tájolású folyosói tükröket kínál – függőleges és vízszintes egyaránt. A kiváló minőségű tükrök úgy lettek megtervezve, hogy a világítás az előtte álló személyre fókuszáljon, így a napi ápolási rituálék még könnyebbé és kényelmesebbé válnak. Az alkalmazott innovatív megoldások lehetővé teszik, hogy a fény a tükör használójára fókuszáljon, ami a legmagasabb szintű használatot biztosítja.

Decor Collection

>Elsői tükrök A Decor kollekció a funkcionalitás és a legmagasabb színvonalú esztétika kombinációja. A kollekcióból származó tükrök vonzóak lesznek az eredeti belsőépítészeti megoldások szerelmeseinek. A Decor sorozat tükördekorációi nem csak funkcionálisak, hanem művésziek is, ami felkelti a vendégek figyelmét és eredetiséget ad a belső térnek. A szokatlan mintázat mellett a furnér védi a tükröt a nedvességtől és a sérülésektől. Válasszon modern megközelítést a belsőépítészethez, és adjon egyedi karaktert otthonának a Decor kollekciónak köszönhetően.

Andes Collection

A tükör ergonomikus kialakítása akasztókkal praktikus megoldás a hallban. Ezenkívül a termék számos szerkesztési lehetőséget kínál, hogy illeszkedjen a szoba stílusához. Kínálatunkban elegáns és modern stílusú előszobatükröt talál, amely kifinomultabbá teszi enteriőrjét. A tükör medálokkal van felszerelve, amelyek lehetővé teszik kalap, kulcsok, kabát, kabát vagy egyéb tárgyak kényelmes tárolását. Ezenkívül három horog van a tükörre szerelve, amelyek tovább növelik a funkcionalitást. Egy további előszobaszekrény minden bizonnyal növeli az apró kiegészítők tárolásának kényelmét.

Eszközök, amelyek növelik a tükör hasznosságát az előszobában

Ha úgy dönt, hogy tükört vásárol az előszobába, fektesse be az időjárásjelző panel és a LED-óra kiegészítő lehetőségére. Ez a két funkció rendkívül hasznos lehet a mindennapokban. Az egyszerű, de lenyűgöző megjelenésű órakijelzők és a fejlettebb állomások lehetővé teszik az időjárási trendek ellenőrzését. Ennek köszönhetően minden időjárási körülményre fel lesz készülve, amikor elhagyja otthonát. Három lehetőséget kínálunk az LCD-kijelző vezérlésére: érintéssel, alkalmazással vagy a tükör hátulján található panellel.

Elsői tükrök – gyakran ismételt kérdések

Milyen magasságban akassza fel a tükröt az előszobában?

Akaszd fel az előszoba tükröt szemmagasságba, így rögzíti a teljes sziluett az ellenkező oldalon. Jó ötlet a nagyobb tükrök az előszobába, amely lehetővé teszi, hogy szabadon cserélje gardróbját, és ruházatához illessze a kiegészítőket. A háttérvilágítással ellátott, modern tükrök az előszobába kiegészítő fényforrásként szolgálnak, és a legmagasabb használati kényelmet biztosítják a háztartás minden tagja számára.

Díszítés módja tükör az előszobában?

Az előszoba tükör önálló dekorációs elem is lehet. Az Artforma előszoba tükreit LED-es világítópanellel egészítették ki, amely alaposan megvilágítja az egész alakját. Sőt, a kiegészítő finom fényt kölcsönöz a falnak a tükör körül. A tükörből érkező fény egyedi hangulatot hoz a terembe, és kiegészíti a fő világítást. Alternatív lehetőségként a szoba színeihez illő dekoratív keretben dekoratív tükörmodellt is választhat.

Milyen tükröt érdemes választani. az előszobába választja?

A tökéletes tükör az előszobába az, amely lehetővé teszi, hogy a teljes alakját lássa, mielőtt elhagyja a házat. Választhat egy függőleges tükör közül, amely egy keskeny és magas falra vagy egy cipős szekrény fölé is illeszkedik. Kis helyiséghez válasszon kerek tükröt, amely finom LED-fénnyel kombinálva világosabbá teszi a belső teret és vizuálisan megnöveli. Az előszoba nagy tükrei viszont optikailag kiegyensúlyozzák egy keskeny szoba alakját, és lehetővé teszik a család minden tagjának kényelmes használatát.

Hogyan tükröt világítani az előszobában?

Ha alaposan meg szeretné világítani az előszoba tükröt, válasszon intenzív fény színű mennyezeti lámpákat vagy fali függönyrudakat. A hagyományos világítási módok vonzó alternatívája az Artformától beszerezhető LED-es tükrök. Az üzletben különböző színű - meleg, semleges és hideg - fényű tükröket, valamint szenzoros vagy érintőfénykapcsolókat talál. A világítópanel a tükör teljes széle mentén, vagy annak kiválasztott részén helyezkedik el.

Hol lehet előszoba tükröt vásárolni?

Az Artformnál számos téglalap, kör alakú, dekoratív keretes vagy modern elrendezéshez igazodó minimalista tükörmodell közül választhat. A folyosói tükrök a részletekre való odafigyeléssel készültek, a legújabb technológiai megoldások felhasználásával. Az Artforma előszobatüköre egy olyan termék, amely segít ellazulni a gyengéd fényben, a további kiegészítők pedig magasabb szintre emelik a pihenés pillanatait.

Tükrök forma szerint

Tükrök típus szerint

Tükrök helyiség szerint

Tekintse meg értékeléseinket a  

Láss többet