Promóció -5% a 5promo kóddal
hello@artforma.com
Írj nekünk e-mailt
Chat a Messengeren
Csevegés a WhatsApp alkalmazáson
Kosár 0 HUF Ft 0
Vissza a listához
A kosarad üres!

Hogyan változtatja meg mindennapjaidat a SMART by Artforma tükör?

Artforma

Tükrök LED háttérvilágítás Smart

Gondoskodj kényelmedről. Dönts LED-es tükör mellett, amely mára a funkcionalitás és a modern megjelenés meghatározó elemévé vált. Tedd teljessé a belteret, szépítsd meg, és egyetlen kattintással férj hozzá multimédáidhoz. Hallgass zenét, kövesd nyomon az edzésed státuszát, nézz filmeket és válaszolj levelekre. Hagyd, hogy a Smart technológia magával ragadjon!

Minden alkalmazás csak egy karnyújtásnyira

Fejezz be egy régen elkezdett sorozatot, hallgasd meg kedvenc előadód új albumát, nézz meg egy érdekes smink tutorialt, vagy tervezd meg a napod fogmosás közben. A világítással ellátott fürdőszobai tükör lehetővé teszi, hogy gyorsabban végezd el feladataid és naprakész legyél. A Smart tükör egy olyan kényelmi megoldás, melyet megérdemelsz!

A SMART tükrök különféle alkalmazásai

Szórakozás korlátok nélkül

Sorozatnézés forró fürdő közben

Kedvenc sorozatod egy fárasztó nap után egy laza fürdőzés közben? Már ma a tiéd lehet ez a luxus. A Smart fürdőszobai tükrök lehetővé teszik kedvenc streaming szolgáltatásaid igénybevételét. Válassz a legnépszerűbbek közül, és élvezd ki szabadidődet a Netflix, az HBO Max vagy a Prime Video platformmal. Ne siess – szánj időt a kikapcsolódásra. Megérdemled!

Hallgasd kedvenc zenédet zuhanyzás közben

YouTube, Spotify vagy Tidal? Nem számít, hol található a kedvenc dalaidat tartalmazó lejátszási lista, vagy esetleg podcast, amelyre a napi feladataid során nem jut idő. Mostantól a lemaradást... a zuhany alatt pótolhatod! A hangszórókkal ellátott tükör a legjobb lehetőség a mindennapi kikapcsolódásra, a gondolatok összegyűjtésére és a lélegzetvételre. Minden amire szükséged van, egy termékbe zárva!

Smart LED tükrök

Könnyedén beállíthatod a lámpával ellátott tükröt az igényeidnek megfelelően. Válaszd ki a kívánt színbeállításokat, és rendezd el a widgetek nézetét. A további elektronikus komponensek a tükröt funkcionális eszközzé varázsolják, amely gyönyörűen mutat modern, skandináv vagy loft stílusú beltérben.

+16
Ajánlat megtekintése
Lifestyle

Az interaktív Smart tükör nemcsak divatos kiegészítő, hanem a mindennapi élet jelentős megkönnyítése is. Tekintsd meg, hogy a LED-es fürdőszobai tükör hogyan teszi kellemessé a háztartás minden tagjának életét!

Napirend

Új hét kezdődik és sok terved van? Fontos projektet kell leadnod a munkában, meg kell hosszabbítanod a szerződést az internetre, és meg kell tervezned egy találkozót rég nem látott barátaiddal? Ráadásul a gyerekeknek plusz óráik vannak, neked pedig feltétlenül új cipőre van szükséged... A Gmail-lel konfigurált fürdőszobai tükrök segítik a nap gyors megtervezését. Könnyedén elkészítheted a tervet fogmosás, sminkelés vagy hajszárítás közben. Ne vesztegess egy másodpercet sem!

Napirend
Lifestyle
 

Smart LED tükrök

Stars
Colors +16
Ajánlat megtekintése
Gmail

Olvasd el e-mailjeidet fogmosás közben

A reggelek stresszesek lehetnek, különösen akkor, ha egy nagyszerű hétvége után megtelt az e-mail postaládád. Ezúttal azonban a lámpával ellátott fürdőszobai tükör siet a segítségedre. Egy kattintással ellenőrizheted e-mailjeidet, felkészülhetsz a munkára, és előre beállíthatsz egy prioritási listát az adott napra. Fontos, hogy ezt a reggeli előkészületek, például fogmosás közben is megteheted!

LogoAccu

Készülj fel a mai forró fürdős időjárásra

A fürdőszobai tükrökre feltelepítheted az AccuWeather alkalmazást, amely megjeleníti az aktuális időjárás-előrejelzést. Ez a legjobb információforrás, amelyet 1,5 milliárd ember használ naponta. Ha épp most ellenőrizted, hogy a nap nem fog a hosszú sétáknak kedvezni... lazíts egy forró kádban kedvenc sorozatoddal. A meleg víz, a finom LED világítás és a minőségi sorozat garantálja a jó napot!

A fürdőszobai tükrökre feltelepítheted az AccuWeather alkalmazást, amely megjeleníti az aktuális időjárás-előrejelzést. Ez a legjobb információforrás, amelyet 1,5 milliárd ember használ naponta. Ha épp most ellenőrizted, hogy a nap nem fog a hosszú sétáknak kedvezni... lazíts egy forró kádban kedvenc sorozatoddal. A meleg víz, a finom LED világítás és a minőségi sorozat garantálja a jó napot! A fürdőszobai tükrökre feltelepítheted az AccuWeather alkalmazást, amely megjeleníti az aktuális időjárás-előrejelzést. Ez a legjobb információforrás, amelyet 1,5 milliárd ember használ naponta. Ha épp most ellenőrizted, hogy a nap nem fog a hosszú sétáknak kedvezni... lazíts egy forró kádban kedvenc sorozatoddal. A meleg víz, a finom LED világítás és a minőségi sorozat garantálja a jó napot!
 

Smart LED tükrök

Smart LED tükrök
Colors +16
Ajánlat megtekintése
Smart LED tükrök Smart LED tükrök
 

Smart LED tükrök

Smart LED tükrök
Colors +16
Ajánlat megtekintése

Biztonsági kamerarendszer

Kamera a gyerekszobában

Tartsd biztonságban kicsinyeidet az Arlo kamerákkal. Lehetővé teszik, hogy a világ bármely pontjáról csatlakozz a Wi-Fi-nek vagy a 4G SIM-kártyának köszönhetően. Ez egy modern, praktikus megoldás, amely nem feltűnő. Ennek köszönhetően a hét minden napján, 24 órában védelmet biztosítasz gyermekednek, még akkor is, ha egy másik szobában vagy. Élvezd a pihenést anélkül, hogy elveszítenéd gyermeked szem elől!

Biztonság az otthonodban

A szeretteink biztonsága elsődleges. Tartsd szemmel, hogy ki csenget be, vagy mi történik az udvaron. Ennek köszönhetően semmi sem kerüli el a figyelmed! Aludj jól és légy naprakész!

Biztonság az otthonodban
Biztonság az otthonodban
Biztonság az otthonodban
Gyerekszoba

Az interaktív tükör kedvez a világ megismerésének és élvezetesebbé teszi a jó szokások elsajátítását! Hívd meg a Smart tükröt gyermeked életébe, és hagyd, hogy kibontakoztassa kreativitását!

Gyerekszoba
 

Smart LED tükrök

Smart LED tükrök
Smart LED tükrök +16
Ajánlat megtekintése

Búcsúzz el a fogmosással
kapcsolatos problémáktól

Vannak olyan szokások, amelyeknek az elsajátítása hosszú ideig tart. Egyes tanulmányok szerint egy tevékenységhez való hozzászokás akár 66 napig is eltarthat. Emiatt jó, ha a fogmosás pozitív dolgokkal társul! A fogmosást jutalmazó rendszerrel ellátott interaktív alkalmazás egy olyan megoldás, amelynek köszönhetően a Smart megvilágított tükröt a legkisebbek is megszeretik.

Vannak olyan szokások, amelyeknek az elsajátítása hosszú ideig tart. Egyes tanulmányok szerint egy tevékenységhez való hozzászokás akár 66 napig is eltarthat. Emiatt jó, ha a fogmosás pozitív dolgokkal társul! A fogmosást jutalmazó rendszerrel ellátott interaktív alkalmazás egy olyan megoldás, amelynek köszönhetően a Smart megvilágított tükröt a legkisebbek is megszeretik.
 

LED tükrökSmart

Smart LED tükrök
Colors +16
Ajánlat megtekintése

Rajzfilmek a Disney+-ról
és egy egész játékkönyvtár
a Play Áruházban

Mi lenne, ha… a gyermek íróasztalánál lévő kozmetikai tükör interaktív lenne? Tanulás közben remek lehetőség az információk ellenőrzésére, utána pedig lehetőség nyílik a sorozat új epizódjának megtekintésére a kiterjedt Disney+ könyvtárban, vagy akár játszani is lehet egy szeretett játékkal a Play Áruházban! A LED-es tükör számos drága eszköz, például telefonok alternatívája, amelyek gyorsan elveszhetnek vagy megsérülhetnek.

Sport

Gondoskodj egyészségedről
LED-es tükörrel

Vigyázz egészségedre és rendszeres fizikai aktivitásodra a legjobb fitnesz-alkalmazásokkal! Jegyezd fel az edzés típusát, időtartamát és annak részletes leírását. Légy naprakész fejlődéseddel, elemezd azt, és hagyd, hogy a megvilágított tükör segítsen a helyes hozzáállás ellenőrzésében. Ennek a megközelítésnek köszönhetően gyorsan észreveszed a kemény munka hatásait!

Sport
Sport
 

Smart LED tükrök

stars
colors +16
Ajánlat megtekintése
adidas

Erősítő edzés a szalonban

Az erősítő edzés sok erőfeszítést igényel. A hangszórókkal ellátott Smart tükör segít átvészelni a nehéz erőfeszítések idejét, és kitart a gyakorlat végéig, de azt is ellenőrizni fogja, hogy a hozzáállásod megfelelő-e. A helyesen végrehajtott fizikai aktivitás garantálja az eredményeket. Nem csoda, hogy egy alkalmazásokhoz hozzáférő tükör a falon egy igazi SLÁGER, mind amatőrök, mind szakemberek körében!

Fogadd el a kihívást
Kockahas 6 hét alatt. Intelligens mérleg a fürdőszobádban
Erősítő edzés a szalonban

Az intelligens mérleg

Az intelligens mérleg segítségével nemcsak a testsúly, hanem az izomtömeg, a testzsír, a test vízszintje és a BMI mutató is nyomon követhető. Férj hozzá alkalmazásokhoz, mentsd el az adatokat, kísérd figyelemmel a folyamatot és hozz létre grafikonokat. Eddz és fogyj hatékonyan a Smart fürdőszobatükörrel!

Erősítő edzés a szalonban

Tartsd számon a kalóriákat a MyfitnessPal alkalmazással

Étkezéstervező, tanácsadó és étkezési napló egyben. Hogyan lehetséges ez? A MyFitnessPal alkalmazásnak köszönhetően, melyhez könnyen és gyorsan hozzáférhetsz! Csatlakozz az 1 millió elégedett felhasználóhoz, és eddz hatékonyan az alkalmazással!

Erősítő edzés a szalonban
 

Smart LED tükrök

stars
colors +16
Ajánlat megtekintése
Smart LED tükrök
 

Smart LED tükrök

stars
colors +16
Ajánlat megtekintése

Tartsd szemmel technikádat
jóga közben

A modern élettempó, a számítógép előtt eltöltött hosszú órák és a kimerítő fizikai munka növeli a relaxáló jóga népszerűségét. Ez a fáradt gerincen való enyhítésnek egy tökéletes módja. Ügyelj a helyes testtartásra, már mától. Hogyan? A fali tükör lehetővé teszi a gyakorlatok ellenőrzését és javítását!

 

 

Smink

Ügyelj az egészségedre a LED-es tükörrel

Sminkelési inspirációkban nincs hiány. A Pinterest és a Youtube mostantól folyamatosan új információkkal fog szolgálni a sminkeléssel kapcsolatban. A Smart technológiának köszönhetően kitágítod látóköröd, és új megoldásokkal kísérletezhetsz majd. Ne felejtsd el, hogy a sminktükör és a LED-es világítás nem torzítja el a valóságot, köszönhetően a megfelelően kiválasztott színhőmérsékletnek!

Smink
Smink

Keress inspirációt, és azonnal próbáld ki magadon!

A sminkelés egy olyan művészet, amely sok türelmet és elkötelezettséget igényel. A Smart tükröknek köszönhetően ezt a folyamatot jelentősen megkönnyíted! Készítsd elő kedvenc kozmetikumaidat, és indítsd el a szakember által rögzített oktatóvideót. Kövesd a sminkes mozdulatait és gyakorold magadon! A jó minőségű kép és a sminkelés közbeni megtekintés lehetősége gondoskodik arról, hogy a hatások elragadóak legyenek!

Smart LED tükrök

Könnyítsd meg a mindennapjaid! A Smart tükrök nagyszerű megoldást jelentenek, amelyek nemcsak a fürdőszobában, hanem a sminkasztalnál vagy a gardróbban is jól beválnak. Az előszobatükör is remek választás. A sminktükrök a kidolgozás minőségével, az energiatakarékos LED világítással és a legnépszerűbb és legszükségesebb alkalmazásokhoz való hozzáféréssel, valamint az Apple iCloud szolgáltatásaival fognak elragadtatni!

Smart LED tükrök
colors +16
Ajánlat megtekintése
Smart LED tükrök

Fodrászszalon

Alkalmazásokhoz való hozzáféréssel rendelkező Smart tükrök fodrászszalonoknak

Napjainkban a fodrászszalonok ügyfelei elvárják a legmagasabb színvonalú szolgáltatást, a gyors kiszolgálási időt és a korszerűséget. Mutasd meg nekik, hogy minden igényüket kielégítheted! Légy Te az inspiráció, és tervezd meg szalonod modern megjelenését már ma. Válassz Smart LED-es tükröket, és kezdj el olyan vállalkozást vezetni, amely megelőzi a konkurenciát!

Fodrászszalon
Fodrászszalon
 

Smart LED tükrök

Fodrászszalon
Fodrászszalon +16
Ajánlat megtekintése
Fodrászszalon

Frizura inspiráció ügyfelek számára
mindig kéznél

Az ügyfél nem tudja, milyen frizurát szeretne? A fodrászszalonnak szánt tükör információforrásként is szolgálhat. Kattints a kereső widgetjére, és válasszátok ki együtt a frizurát vagy a színt. A szolgáltatás modern megközelítése az elégedettség garanciája!

Tedd kellemesebbé ügyfeleid számára a látogatást
kedvenc zenéjükkel vagy sorozatukkal

Előfordul, hogy az ügyfeleknek nincs kedve beszélgetni, vagy a látogatás hosszú ideig tart. Érdemes kielégíteni az igényeiket. Az Artformnak köszönhetően a szépségszalonoknak vagy fodrászatoknak szánt tükör segítségével filmek tekinthetők meg a Youtube-on, vagy kedvenc dalok hallgathatók a Spotify-on. Az ügyfelek nem fognak elfelejteni egy ilyen látogatást! A modern megközelítés nagyobb kényelmet jelent Számodra és a nappalidban tartózkodó vendégek számára. Válassz Smart tükröket még ma!

 

Tekintse meg értékeléseinket a  

Láss többet