Promóció -5% a 5promo kóddal
hello@artforma.com
Írj nekünk e-mailt
Chat a Messengeren
Csevegés a WhatsApp alkalmazáson
Kosár 0 HUF Ft 0
Vissza a listához
A kosarad üres!

Szalon

17
Szűrés
Helyiség típusa - Szalon ✖
Tükörforma - Kerek ✖
Tükörforma - Szögletes ✖
Gyűjtemény - Decor ✖
Tükör tájolása - Vízszintes ✖
Tükör tájolása - Függőleges ✖

Megjelenített termékek 17 Biztosan eltávolítod ezt a terméket a kosárból? 17 Ne távolítsd el

Dekoratív tükrök a nappaliba

A modernLED tükrökegyedülálló fali dekoráció, amelyet nem kell használni a fürdőszobában vagy hall. A tükrös dekorációkat egyre gyakrabban használják a nappaliban, pl.Dekoratív tükrök a nappalibaAz Artforma a minőségi anyagok és a funkcionalitás biztosítékát jelenti, ami megkönnyíti a tükör mindennapi használatát. Válasszon egyet a nappali tükör modellek közül, és élvezze terének új megjelenését. Megőrül a formája, és változtassa meg otthona elrendezését. Minden megrendelt tükör kézzel készül és egyedileg a vevő igényeire szabott, ami biztosítja az eredetiséget és az igényeihez való tökéletes illeszkedést.

A legnépszerűbb dekortükr-modellek

Szortimentünkben megtalálhatóak a modernek egyaránt dekoratív tükrök és klasszikus is. Az üvegtáblák megfelelő használata a nappaliban számos előnnyel jár. A tükrök vizuálisan megnövelik a helyiségeket, és könnyedebbé teszik őket. A tükördíszek remek ötlet, hogy több fényt engedjen be a szobába. A tükrök szerepe azonban nem ér véget a praktikus szemponttal - a keretes tükör egyben dekorációs elem is lehet, amely gazdagítja a teret, karaktert ad neki. Válassza ki a szabálytalan alakú vagy színes felületű nappalitükör egyik népszerű modelljét.

Nappali tükör – hova akassza fel?

A családdal eltöltött közös helyiségeket meglehetősen jól bevált elrendezés jellemzi. A nappali klasszikus dizájnjának megtöréséhez érdemes beszerezni egy olyan tükröt, amelynek sokféle felhasználása lehet. Anappali tükör a falon fog a legjobban kinézni egyéb fali dekoráció nélkül. Ekkor a tükörhatás érezhetőbb lesz. A tükrök remekül működnek a szekrények felett. Ha eleganciát szeretne adni a szobának, válasszon egy tükröt a komód felett.

Tükör a nappaliba fésülködőasztal

A Possession fésülködőasztalok rendkívül kényelmesek minden nő számára, aki szeretne gondoskodni a megjelenéséről. Ha van fésülködőasztala, de nincs jól megvilágított tükör, javasoljuk, hogy válasszon tükröt kollekciónkból. A speciális világításnak köszönhetően precízen és örömmel viheti fel napi sminkjét. A tükör felszerelésének további lehetőségei hasznosak lesznek, ha közelebbi képet kell készíteni. A világítás növeli a tükör előtti munka kényelmét, és nem csak a fürdőszobában – csak vásároljon egy egyszerű íróasztalt és egy megvilágított Artforma tükröt.

LED tükör – világítás, amely megváltoztatja a teret

A világítással ellátott tükör praktikus és dekoratív eleme a belsőépítészetnek, különösen minimalista elrendezésben. Funkcionalitásának és esztétikájának köszönhetően az adott tér jellegzetes pontja lehet. A kiegészítő tükörvilágítás karakteresebbé és barátságosabbá teszi a helyiséget. A világítással ellátott LED-es tükör tökéletes választás lehet azoknak, akik értékelik az egyszerűséget, a minimalizmust és az eleganciát. Ha úgy dönt, hogy tükröket helyez el a nappaliban, akkor számíthat arra, hogy a belső tér gyönyörűen meg lesz világítva.

Dekoratív tükrök a nappalibaméretre készítve

Az egyik legfontosabb tényező az ügyfelek számára, hogy a tükör méreteit egyéni igényekhez igazítsák. Minden lakás eltérő elrendezésű, ezért egyedi gyártású dísztükröt kínálunk ügyfeleinknek. Ennek köszönhetően beállíthatja a tükör szélességét és magasságát az adott helyen, ahol el kell helyezni. Különböző méretű és típusú tükörüvegeket kínálunk, amelyek lehetővé teszik a stílus és a helyigény tökéletes illeszkedését. Tudja meg, milyen méretű tükör illik legjobban az Ön belső teréhez

Kerektükör a nappaliba

A kör alakú tükrök sokoldalúságuk miatt széles körben népszerűek és számos belsőépítészeti stílusban elérhető. Használatuknak nem kell csak egy praktikus funkció betöltésére korlátozódnia, azaz a helyiség megjelenésének kontrollálhatóságára, hanem az egész helyiség dísze is lehet. Sőt, az optikai térnagyításnak és a fényvisszaverődésnek köszönhetően a kerek tükrök kiváló választást jelentenek, ha a belső teret szeretné megvilágítani. A csíkon lévő kerek keretben lévő tükrök tökéletesen illeszkednek a skandináv és loft stílusú enteriőrbe. Fényképkerettel vagy fotókkal a falra akaszthatók, így eredeti művészeti galériát hozhatnak létre.

Téglalap alakú tükör a komód felett

függőlegesen és vízszintesen is felakaszthatók, ami lehetővé teszi, hogy a fali helyhez és a berendezés egyéb elemeihez igazodjanak. A vízszintesen függesztett tükör remekül működik a komód felett, míg a függőlegesen függesztett tükör kiegészítő belső dekoráció lesz, és lehetővé teszi, hogy felmérje egész alakját. A téglalap alakú tükrök ideális díszítőelemek az ipari stílusú helyiségekben is. Érdekes megoldás, ha egy téglalap alakú tükröt függőleges helyzetbe helyezünk az ablakkal szemben. Ennek köszönhetően az átlátszóság benyomását keltő további üvegezést imitálja.

Decor Collection

A nappali dekoratív tükrei a Decor kollekcióból egyedülálló ajánlat azok számára, akik igazi rendezési gyöngyszemeket keresnek. A dekortermékeket egy színes keret különbözteti meg, amelyeket kész minták közül választhat. Találsz köztük: avantgárd geometriai motívumokat és kicsit finomabb formákat. Biztosak vagyunk benne, hogy biztosan választ valamit magának. A nappali dekoratív tükrei a Decor kollekcióból a jó ízlésű fali dekorációk példái.

Válassza ki a kapcsolót a LED tükörhöz

Minden Artforma tükörben választhatja a háttérvilágítás kapcsolót is. Két változat közül választhatunk. Az első egy érintőkapcsoló, amely a nappali tükörvilágításának hagyományos bekapcsolási módja. A második egy szenzoros kapcsoló, amivel sokkal kényelmesebben lehet egy kézmozdulattal bekapcsolni a tükröt. Mindegyik gombváltozat elhelyezhető a középső részben alul, a keret mentén vagy annak bal oldalán. Ön melyik lehetőséget választaná?

Tükrök a nappaliba – gyakran ismételt kérdések

Tükör vagy kép a nappaliban?

A nappali elrendezésekor emlékezzen azokra a kiegészítőkre, amelyek pozitívan befolyásolják szobája megjelenését. Az egyik leggyakrabban választott lehetőség egy nagy festmény a fő falon. Azonban a grafika vagy a vászon ugyanolyan érdekes alternatívája a nappali tükör. A nappali tükrei lehetővé teszik egy kis belső tér vizuális nagyítását, és az ablakkal szemben felakasztva hatékonyan megvilágítják azt. Egy nagy nappaliban keretekkel összekapcsolhatja a képet a tükörrel. A dekorációhoz használhat olyan világító elemeket, amelyek fényesebbé teszik a tükörképét és a helyiséget, amelyben tartózkodik.

Hogyan válasszunk tükröt a nappaliba ?

A nappali tükröknek meg kell felelniük a szoba általános stílusának. Méretük a nappali méretétől és a fal egyéb díszítésétől függ. A népszerű nappali tükör téglalap alakú - felakaszthatja a kanapé fölé vagy egy könyves komód fölé. Ha LED-es világítású tükröt választ, további fényforrást kap a pihenőhelyén.

Tükör a nappaliban - milyen magasságban kell felakasztani?

A nappaliba való tükröt olyan helyre kell elhelyezni, ahonnan könnyen hozzáférhető, és ami ugyanilyen fontos, hogy jól látható legyen a a háztartás tagjainak egész alakja. A kanapé fölé egy nagy, téglalap alakú, LED-es háttérvilágítású tükröt helyezhet el. Egy keskeny falra akasztott kiegészítő kiegyenlíti az arányokat a nappaliban. Az ablakok közötti szabad falra magas és hosszúkás tükröt akaszthat. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy kihasználja a természetes fény előnyeit, miközben az egész alakot felpróbálja.

Hol vásárolhat tükröt a nappaliba?

Az Artforma kínálatában megtalálhatóak a technológiai újításokat alkalmazó modern tükrök nappaliba. A multifunkcionális nappalitükörben állítható a fény erőssége és típusa, a dekoratív LED világítópanel pedig hangulatos hangulatot varázsol a nappaliba. Az üzlet kínálatában kör alakú tükrök és téglalap alakú modellek találhatók. Díszítő keretet választhat tükreihez, amely eredeti módon díszíti belső terét, stílust és egyedi eleganciát adva.

Tükrök forma szerint

Tükrök típus szerint

Tükrök helyiség szerint

Tekintse meg értékeléseinket a  

Láss többet