Promóció -10% a 10promo kóddal
hello@artforma.com
Írj nekünk e-mailt
Chat a Messengeren
Csevegés a WhatsApp alkalmazáson
Kosár 0 HUF Ft 0
Vissza a listához
A kosarad üres!

Tükrök fekete keretben LED

22
Szűrés
Helyiség típusa - Fürdőszoba ✖
Tükörforma - Szögletes ✖
Gyűjtemény - PremiumLine ✖
Gyűjtemény - Decor ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör körül ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör felett és alatta ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör oldalain ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör felett ✖
Tükör tájolása - Vízszintes ✖

Megjelenített termékek 22 Biztosan eltávolítod ezt a terméket a kosárból? 22 Ne távolítsd el

Tükrök fekete keretben

Fekete keretben lévő tükrök a berendezés egyik leguniverzálisabb eleme bármilyen stílusos belső tér. A fekete keretben kialakított téglalap alakú tükör jól használható tágas nappaliban és egy kis fürdőszobában is, ahol kiegészíti a modern elrendezést. A fekete keretben lévő nagy tükrök lehetővé teszik, hogy kiemelje a bútorok szépségét, kiemelkedjen a szatén falon, és harmonizáljon az eredeti fali dekorációkkal, például a vászonra készült fényképekkel vagy kedvenc festményeivel.

A fekete keretes tükör ideális ajánlat azoknak, akik szeretik a klasszikus színkombinációkat, és meg akarják őrizni a minimalizmust a szobában. A fekete keretes tükrök gazdagon díszített tapétával kombinálhatók, betonfelületre helyezhetők, és avantgárd stílussal kombinálhatók egy kis fürdőszobában. A tükör fekete széle érdekesen néz ki fekete fürdőszobai szerelvényekkel és természetes színű csempével.

Tükrök fekete keretben – stílus és klasszikus

A fekete keretben lévő fürdőszobai tükrök jó választás az ipari- stílusú szobák. Skandináv stílusú nappaliban vagy előszobában viszont érdemes használni őket, hiszen jól passzolnak az egyszerű, világos bútorokhoz. Kiegészítheti őket más fekete részletekkel - sötét fali lámpákkal, akasztókkal vagy egyszerű kozmetikai polccal.

A fekete keretes tükrök az előszobába remekül mutatnak egy szabálytalan alakú előszobában, és lehetővé teszik, hogy kiegyenlítse a szoba szokatlan arányait. Illessze a vonzó kiegészítőket tüköréhez – a fekete keret divatosnak tűnik az arany, ezüst árnyalataival, valamint a természetből vett élénk színekkel.

LED tükör. fekete keretben – választás egy modern otthonba

A

fekete keretben lévő LED-es tükrök az egyik leggyakrabban választott opció a vásárlók körében Artforma üzlet. Fekete keretes fürdőszobai tükör megfelelő lesz egy dekoratív mosdószekrénnyel és egy gazdagon díszített csappal. A fekete keret diszkrét világítással a tükör szélei körül lehetővé teszi, hogy teljesen jól érezze magát a fürdőszobában, és élvezze a pihenést otthonában.

Tükörre van szüksége a fürdőszobájába? Az Artforma termékek fekete kerete nem az egyetlen előnye a választékunknak. Itt fekete keretben megvilágított tükrök találhatók, további érintőpanellel és érzékelővel, valamint fűtőszőnyeggel és hasznos kiegészítőkkel. A kínálatban olyan modellek találhatók, amelyek beépített órával, meteorológiai állomással vagy rádióval rendelkeznek, így egy intenzív nap után pihenhet a fürdőszobában. A tükrök számos érdekes formában és méretben kaphatók, amelyek lehetővé teszik egy koherens és stílusos elrendezés létrehozását.

Tekintse meg értékeléseinket a  

Láss többet