Promóció -10% a 10promo kóddal
hello@artforma.com
Írj nekünk e-mailt
Chat a Messengeren
Csevegés a WhatsApp alkalmazáson
Kosár 0 HUF Ft 0
Vissza a listához
A kosarad üres!

Tükrök arany keretben LED

23
Szűrés
Helyiség típusa - Fürdőszoba ✖
Tükörforma - Szögletes ✖
Gyűjtemény - PremiumLine ✖
Gyűjtemény - Decor ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör körül ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör felett és alatta ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör oldalain ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör felett ✖
Tükör tájolása - Vízszintes ✖

Megjelenített termékek 23 Biztosan eltávolítod ezt a terméket a kosárból? 23 Ne távolítsd el

Arany keretes tükrök

Arany keretben lévő tükrök minden jól feldíszített élet díszei szoba vagy hall. Az arany keretes dísztükrök a szoba kialakításának fő elemei lehetnek, vagy elegáns kiegészítői lehetnek más fürdőszobai felszereléseknek. Az arany árnyalatainak köszönhetően lakása egy kis diszkrét fényt kap, kifinomultabb lesz, és luxus érzetet ad.

Az arany univerzális szín – megtalálható a bútorok befejező elemeiben, lámpákban a szobához és a folyosóhoz, valamint a részletek közé. a pihenőszoba falain. Az arany szín a gazdagsághoz kapcsolódik, és egyben a napra és az általa nyújtott energiára utal. Az arany kerettel rendelkező nagy tükrök mindenhol jól működnek, ahol világos árnyalatokra van szükség, kis helyiségekben és optikai nagyítást igénylő helyeken. Érdemes a nappaliban a kanapé fölé akasztani, a könyvespolccal szembeni előszobában használni, vagy klasszikusan - a fürdőszobában a mosdó fölé helyezni.

Elegáns tükrök - arany keret a fürdőszobában és az előszobában

Az arany kerettel ellátott fürdőszobai tükrök alapjául szolgálhatnak a fürdőszobában egyedi elrendezés kialakításához. Az arany keretes tükrök - megvilágítva, további funkciókkal, amelyek kellemesebbé teszik a pihenést egy intenzív nap után, érdekes ajánlat azok számára, akik egy modern és funkcionális lakásról álmodoznak. Elhelyezheti őket a zuhanykabin közelében, vagy használhatja a főfalon, háza bejárati ajtaja közelében.

A LED-es tükrök arany keretben sikeresen kombinálhatók különböző színekkel és minták. Tökéletesen néznek ki földes színekkel, bézs, barna, fekete és fehér árnyalatokkal kombinálva. Ugyanakkor az arany eredetinek tűnik az ipari stílusú bútorok között. Kombinálható márvánnyal, kővel vagy betonnal. Tökéletes anyag bármilyen méretű fürdőszobába - illik hozzá egy kis mosdó és arany szerelvények, valamint egy rendkívül dekoratív csempe minta a szomszédos falon.

Fürdőszobatükör – arany keret minden pénztárcának megfelelő

A fürdőszobai tükrök arany keretben egy jól megtervezett fürdőszoba folyamatosan divatos eleme, függetlenül attól, hogy bérházban, bérházban vagy családi házban lakunk. Az aranykeretes tükrök egy minimalizmussal teli helyiségben jelenhetnek meg - kiegészítik a skandináv stílusú bútorokat, a sima matt szekrényfrontokat vagy az előszoba szaténfalát. Az arany részletek a természetes fából készült felszereléssel együtt érdekesek. Választhatunk széles, gazdagon díszített keretű tükröt is, mely az adott helyiség fő díszítő motívuma lesz.

Tekintse meg értékeléseinket a  

Láss többet