Promóció -10% a 10promo kóddal
hello@artforma.com
Írj nekünk e-mailt
Chat a Messengeren
Csevegés a WhatsApp alkalmazáson
Kosár 0 HUF Ft 0
Vissza a listához
A kosarad üres!

Tükrök Lucas

4
Szűrés
Helyiség típusa - Fürdőszoba ✖
Tükörforma - Szögletes ✖
Gyűjtemény - Lucas ✖

Megjelenített termékek 4 Biztosan eltávolítod ezt a terméket a kosárból? 4 Ne távolítsd el

Fürdőszoba tükrök polccal

A tükör a fürdőszoba felszerelésének elengedhetetlen eleme, nemcsak praktikus, hanem dekoratív funkciót is betölt. Nehéz elképzelni ennek a helyiségnek a teljes elrendezését megfelelő tükör nélkül - ez nem fogja teljesen betölteni funkcióját. Hagyományosan a fürdőszobai tükört a mosdókagyló fölé helyezik, de a fürdőszoba más részein is használható. Maga a tükör is felszerelhető egy kényelmes polccal, ami növeli funkcionális jelentőségét.

A polccal ellátott fürdőszobai tükrök tökéletes megoldást jelentenek minden fürdőszobába, és további helyet biztosítanak tárolásra, pl. A fogkrém vagy a borotválkozó edények minden bizonnyal minden háztartástag számára hasznosak lesznek. Sőt, ha egy ilyen tükör LED világítással van felszerelve, akkor a fürdőszoba dekorációjának elemévé válik, amely nélkül nem tudja elképzelni ezt a szobát. Egyre népszerűbb ez a kényelmes, a fürdőszobát is finoman megvilágító megoldás. Ezért javasoljuk, hogy ismerkedjen meg a weboldalunkon elérhető tükrök kínálatával.

Fürdőszoba tükrök polccal – tökéletes kis helyiségekbe

Tükrök fontos szerepet játszanak a belsőépítészeti folyamatban, három kulcsfontosságú funkciót töltenek be: megvilágítják a helyiségeket, optikailag megnagyobbítják azokat, és olyan dekorációs elemet alkotnak, amely teljesen megváltoztathatja a belső tér karakterét. A fény visszaverésével a tükör megvilágítja a sötét belső tereket, ahol kevés természetes fény jut be. A keskeny és szűk terek, például a folyosók nagyobbnak és tágasabbnak tűnnek, ha tükröt helyezünk el bennük. A kortárs tükör kínálata már nem csak a funkcionalitásra összpontosít, hanem az esztétikára és a dekorativitásra is. Kínálatunkban változatos stílusú, szélességű és formájú tükrök találhatók, így kiválóan illeszkednek a különféle belső elrendezésekbe.

A tükör a fürdőszobában nem csak dekorációs kiegészítő, hanem mindenhol használatos felszerelés elengedhetetlen kelléke is nap. a testápolási rituálék során. A jó vizuális hatás elérése és a sminkelés során előforduló egyenetlenségek elkerülése érdekében azonban fontos a megfelelő világítás. A szabványos fürdőszobai világítás árnyékokat hozhat létre, ami megnehezíti a sminkelést vagy az alapos borotválkozást. Ezért érdemes háttérvilágításos tükörre cserélni őket. A LED világítás kiválóan megvilágítja az arcot, és nagyon praktikus. A klasszikus LED-es tükrök azonban nem biztos, hogy elegendőek kis fürdőszobákban, ahol a teret különösen jól át kell gondolni. Az ilyen helyiségekben az ideális megoldás egy polcos fürdőszobai tükör. Üzletünkben különféle méretű és stílusú fürdőszobai tükröket kínálunk, köztükpolcos fürdőszobai tükröket és praktikus háttérvilágítást. Ez a lehetőség, mint már említettük, különösen hasznos lesz kis fürdőszobákban, ahol nincs hely további bútoroknak, és minden elemnek funkcionálisnak és kényelmesnek kell lennie a használat során.

Fürdőszoba tükrök polccal

erős> ideális megoldás azoknak, akik értékelik a praktikum és a kényelem. A tükör alatt elhelyezett polc további helyet biztosít a kozmetikumok, fogkefék vagy csészék, pl. sminkecset számára. Sőt, ha egy ilyen tükör LED világítással van felszerelve, akkor optimálisan megvilágítja a fürdőszobát, megkönnyítve a napi ápolási rituálék elvégzését. Egy ilyen elemnek köszönhetően a fürdőszoba új funkcionális és esztétikai értékeket kap.

 

Akkumulátoros LED-es tükör – mire érdemes figyelni vásárláskor?

A fürdőszobai megvilágított tükör kiválasztásakor a kulcskérdés a minősége. Ezért érdemes odafigyelni az anyagokra, amelyekből készült, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megbirkózik a párás fürdőszoba nehéz körülményeivel. Esztétikus megjelenése mellett a tükörnek funkcionálisnak is kell lennie, és jól kell játszania a szerepét - praktikus és dekoratív egyaránt. A modell kiválasztásánál érdemes odafigyelni a fontos műszaki paraméterekre is, mint például a tükör típusa, az adott modellben használt LED-ek típusa és az energiafogyasztás, amely a világításhoz szükséges energiafogyasztásról tájékoztat bennünket, kifejezve pl. watt.

Amikor egy megvilágított, polccal rendelkező fürdőszobai tükröt választ, fontos tényezők közé tartozik a tápellátás és a csatlakoztatási mód, amelyek befolyásolják a tükör beszerelése és használata közbeni kényelmét. Egyenáramú tükör kiválasztásakor ügyeljen az elektromos blokk és a kapcsolós vezetékek elérhetőségére. Az elemmel működő tükrök esetében azonban meg kell határozni az elemek teljesítményét, amely a tükör megfelelő működéséhez szükséges. A beszerelésnél figyelembe kell venni a tükör vastagságát és a faltól való távolságot is.

A fény színe, amely befolyásolja közérzetünket és térérzetünket, szintén fontos tényező, amikor LED-es tükör kiválasztása. Az utolsó, de ugyanilyen fontos szempont a tükör tömítettségi osztálya, amelyet IP44-es szinten kell kiválasztani, hogy a tükör megfelelően védve legyen a nedvesség és pára ellen a fürdőszobában.

Emellett a választásnálpolcos tükörfürdőszobaArra is érdemes figyelni, hogy térben elfér-e a fürdőszobában. A telepített polc méretei is fontosak, amelyen olyan tárgyakat fog tárolni, mint a kozmetikumok vagy kozmetikai kiegészítők. A polc legyen könnyen tisztítható, és anyagtól függően ellenálljon a fürdőszobában uralkodó tényezőknek, azaz a magas páratartalomnak.

Fürdőszobatükrök polccal – a legjobb az Artforma oldalon

Artforma webáruházunkban megtalálja a legjobb minőségűpolcos fürdőszobai tükröket, LED háttérvilágítással. A tükrök többféle méretben kaphatók, melyeket egyénileg választhatsz fürdőszobádba, hogy minden elvárásodnak megfelelő belső teret alkoss. Különféle formájú világítócsíkokkal ellátott tükröket, valamint praktikus tárolópolcokkal felszerelt modelleket is találhat. Minden megvilágított modell kiváló minőségű billenőkapcsolóval van felszerelve, amely lehetővé teszi a háttérvilágítás bármikori be- és kikapcsolását. Kényelmes, modern és strapabíró – tükreink mindenki megelégedésére szolgálnak.

Tükrök forma szerint

Tükrök típus szerint

Tükrök helyiség szerint

Tekintse meg értékeléseinket a  

Láss többet