Promóció -10% a 10promo kóddal
hello@artforma.com
Írj nekünk e-mailt
Chat a Messengeren
Csevegés a WhatsApp alkalmazáson
Kosár 0 HUF Ft 0
Vissza a listához
A kosarad üres!

Modern LED tükrök

36
Szűrés
Helyiség típusa - Előszoba ✖
Tükörforma - Kerek ✖
Tükörforma - Szögletes ✖
Gyűjtemény - PremiumLine ✖
Gyűjtemény - FrameLine ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör körül ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör felett és alatta ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör oldalain ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör felett ✖
Tükör tájolása - Vízszintes ✖
Sorozat - Google ✖
Sorozat - Samsung ✖
Sorozat - Apple ✖

Megjelenített termékek 36 Biztosan eltávolítod ezt a terméket a kosárból? 36 Ne távolítsd el

Modern tükrök

A modern tükrök olyan megoldások, amelyek tökéletesen illeszkednek a belsőépítészeti trendekhez. Minimalista dizájn, egyszerű formák és gyakran innovatív technológiák alkalmazása jellemzi őket. Ezek között találunk LED-es háttérvilágítású, nem szokványos formájú tükröket, valamint nem szabványos méretű modelleket, amelyek teljesen megváltoztatják a belső tér karakterét.

Modern dísztükrök egyben a funkcionalitás és az esztétika egyedülálló kombinációja. Gyakran nemcsak dekorációs elemként, hanem praktikus elemként is szolgálnak. Felszerelhetők beépített fűtési rendszerrel, amely lehetővé teszi a tükör melegebb hőmérsékleten tartását, ami megakadályozza a párásodást. Ezenkívül a modern technológiáknak köszönhetően a tükrök intelligens eszközként is funkcionálhatnak, például csatlakozhatnak Wi-Fi hálózathoz, és lehetővé teszik különféle alkalmazások és szolgáltatások használatát, beleértve a Netflixet, a Spotify-t vagy a Tidalt.

Modern tükrök. gyakran elhagyták a hagyományos kereteket a minimalista keret nélküli megoldások javára. Ennek köszönhetően a tükrök finomak, könnyűek és szinte bármilyen belső térbe illeszkednek - a minimalistától az ipariig, sőt klasszikusig. Ezek mindfürdőszoba tükrökéstükrök a hálószobábaésfolyosóba. A modern modellek olyan emberek számára készültek, akik értékelik a modernitást és a stílust, valamint a praktikumot. Ezek évekre szóló befektetések, mert egyszerűségük és funkcionalitásuk soha nem megy ki a divatból.

Modern tükrök klasszikus formában, azaz téglalap és kerek keret nélküli tükrök.

Az egykor főként a hiúsággal társított függőtükrök most új dimenziót nyertek otthonunk dekorációs elemeként. Megfelelően kiválasztott helyen és elrendezésben a modern dekoratív tükrök nemcsak gyönyörűen díszíthetik a helyiséget, hanem vizuálisan is bővíthetik a teret. Ez azonban nem jelenti azt, hogy alapvető funkciója elvesztette volna jelentőségét. Éppen ellenkezőleg, manapság egyre gyakrabban választunk különböző típusú tükröket különböző feladatokhoz, például sminkeléshez. Fürdőszoba vagy nappali esetén a LED tükrök az ideálisak.

A klasszikus téglalap alakú tükrök általában a belsőépítészet alapvető elemei, köszönhetően egyszerűségüknek és univerzálisuknak. kialakítás, amelyet merőleges forma jellemez. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a téglalap alakú tükrök ne lehetnek modernek. A téglalap alakú,modern tükrökek nagyon sokoldalúak, ami lehetővé teszi, hogy sokféle helyiséghez illessze őket, elrendezési stílustól függetlenül – a hagyományostól a modernig. Kiválóan működnek példáulelőszoba tükrökként. Különböző méretük lehetővé teszi, hogy különféle helyeken elhelyezze őket: a nagyméretű modellektől, amelyek optikailag megnövelik a teret, a kisebb tükrökig, amelyek ideálisak kis fülkékbe vagy bútorokra. A tervezők a tükör minimalista formájára összpontosítva gyakran díszítik a tükör díszítő elemeit, hogy a klasszikus tükrök eredeti stílusát adják.

A kerek tükrök majdnem olyan népszerűek, mint a téglalap alakú tükrök. A modern dekoratív tükrök ebben a formában népszerű és stílusos díszítőelemek, amelyek kellemes, lágy akcentust kölcsönöznek a helyiségnek. Lekerekített formájuk bájt és stílusos karaktert kölcsönöz a belső térnek, kiemelve a többi berendezési elem közül. Különböző méretben és színben kaphatók, így kiválaszthatja azt a modellt, amely tökéletesen illeszkedik egy adott belső térhez. A kerek keret nélküli tükrök sokoldalúak, és jól illeszkednek különféle típusú elrendezésekhez - a hagyományostól a modernebbig. Választhat olyan tükörszínt, amely illeszkedik a szoba teljes színvilágához, vagy választhat egy kontrasztos színt, amely magára vonzza a figyelmet.

Intelligens tükrök – megéri otthonában lenni?

Ha valaki a modernitást részesíti előnyben, és szeretné élvezni az okosotthon funkcionalitását és technológiáját, az okostükrök jelentik a tökéletes megoldást. Ezek aLED tükrök, egy modern megoldás, amely ötvözi a megvilágított tükör funkcionalitását olyan technológiával, amely lehetővé teszi számos praktikus funkció használatát, amelyek javítják mindennapjainkat. Például nekik köszönhetően lehetőség nyílik olyan népszerű streaming szolgáltatások használatára, mint a Netflix, Spotify vagy Tidal, mellyel fürdés vagy munkára készülődés közben élvezheti kedvenc zenéit, vagy érdekes filmeket és sorozatokat nézhet. Az intelligens tükrök nem csak praktikusak, de esztétikusak is, mert modern dizájnjuk és elegáns felületük van, így a szoba rendeltetésétől és dekorációjától függetlenül illeszkednek a modern és minimalista belső terekbe.

Egyébként a leírt funkciókhoz a modern intelligens tükrök számos egyéb kiegészítő funkciót is kínálnak, mint például a fényszín igény szerinti beállítását vagy a beépített fűtési rendszert, amely megakadályozza a párásodást, és lehetővé teszi a fürdőszoba és a többi helyiség megvilágítását egyaránt. A megfelelő okostükör kiválasztásakor érdemes odafigyelni a műszaki szempontokra, így a tápellátásra és a csatlakozásra. Az egyenáramú tükröknél megfelelő áramforrás és hely szükséges a kábelek számára, míg az akkumulátoros tükröknél az akkumulátor teljesítményére kell figyelni. A tükör felszerelése is odafigyelést igényel, mert a vastagsághoz és a faltól való távolsághoz megfelelően kell beállítani. Ha okostükröt használ az étkezőben, hálószobában vagy fürdőszobában, a kibocsátott fény színe és színe fontos tényező.

Modern tükrök otthonába? A legjobbat az Artforma oldalon találja meg

Az Artforma egy lengyel online áruház, amely a legjobb minőségű LED-es háttérvilágítású dekoratív tükröket kínálja, amelyek funkciójától függetlenül bármilyen belső térbe tökéletesek. . Kínálatunkban egyedileg kiválasztott méretű, formájú és funkcionalitású tükrök találhatók, melyeket minden bizonnyal otthonába illeszt. Minden általunk kínált termék a legmagasabb minőségű, minőségi anyagokból készült, és magas funkcionalitás jellemzi őket. Mindegyik tükrünk kényelmes billenőkapcsolóval is fel van szerelve, amely lehetővé teszi a világítás egyszerű be- és kikapcsolását. Tehát ha Ön a modern, kényelmes megoldások híve, tükreink tökéletes megoldást jelentenek az Ön számára.

Tükrök forma szerint

Tükrök típus szerint

Tükrök helyiség szerint

Tekintse meg értékeléseinket a  

Láss többet