Promóció -10% a 10promo kóddal
hello@artforma.com
Írj nekünk e-mailt
Chat a Messengeren
Csevegés a WhatsApp alkalmazáson
Kosár 0 HUF Ft 0
Vissza a listához
A kosarad üres!

LED tükrök a hálószobához

268
Szűrés
Helyiség típusa - Fürdőszoba ✖
Helyiség típusa - Előszoba ✖
Helyiség típusa - Szalon ✖
Helyiség típusa - Étkező ✖
Tükörforma - Kerek ✖
Tükörforma - Szögletes ✖
Tükörforma - Lekerekített ✖
Tükörforma - Ovális ✖
Tükörforma - Szabálytalan ✖
Gyűjtemény - AmbientLine ✖
Gyűjtemény - PremiumLine ✖
Gyűjtemény - FrameLine ✖
Gyűjtemény - Decor ✖
Gyűjtemény - WoodenFrame ✖
Gyűjtemény - Színes ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör körül ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör felett és alatta ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör oldalain ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör felett ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör felett és az oldalain ✖
Tükör tájolása - Vízszintes ✖
Tükör tájolása - Függőleges ✖
Sorozat - Google ✖
Sorozat - Samsung ✖
Sorozat - Apple ✖

Megjelenített termékek 45 Biztosan eltávolítod ezt a terméket a kosárból? 268 Ne távolítsd el

Hálószobai tükrök

A tükrök a hálószoba felszerelésének gyakori elemei, amelyeket nem csak a megjelenés ellenőrzésére használnak, hanem a teljes stílus felmérésére is, mielőtt elhagyná a házat. A hálószoba tükregy nagyobb egész része is lehet, például egy fésülködőasztal kozmetikumokkal. Néhányan azonban bizonytalanok, hogy tükröt helyezzenek el a hálószobájukban, és válasszanak a megfelelő modellt.

Tükör a hálószobában maga azonban számos hasznos funkcióval rendelkezik. Nem csak a megjelenés ellenőrzésére használható, hanem optikailag is nagyíthatja a teret, vagy stílust és eleganciát adhat hozzá. Léteznek olyan tükrök is, amelyeknek praktikus funkciójuk is van, ilyenek aLED tükrök. Tökéletesek sminkeléshez vagy borotválkozáshoz, és további finom fényforrást is biztosítanak, ami tökéletes megoldás a modern hálószobákban.

A rendelkezésre álló tükörmodellek széles választékának köszönhetően könnyedén választhat hálószobatükrstílusának és ízlésének megfelelő . Vannak egyszerű, minimalista keretű tükrök, amelyek tökéletesek az egyszerűséget és eleganciát kedvelők számára, valamint a díszített keretűek, amelyek jól beilleszthetők az osztályt és a klasszikus eleganciát kedvelők hálószobájába. Minden bizonnyal adekoratív tükrökgyakorlatilag is jó megoldást jelentenek, ezért is egyre népszerűbbek. Javasoljuk, hogy tekintse meg weboldalunkon elérhető tükörkínálatunkat.

Hálószobai tükrök – a szoba érdekes kiegészítője

A tükrök fontos szerepet töltenek be a belsőépítészetben, három fő funkciót töltenek be: javítják a helyiségek megvilágítását, optikailag megnövelik azokat, és olyan díszítőelemek, amelyek teljesen megváltoztathatják a belső tér karakterét. . Mivel visszaverik a fényt, a tükrök világosabbá tehetik a sötét helyiségeket, amelyek kevés természetes fényt kapnak. A keskeny és szűk terek, például a folyosók nagyobbnak és tágasabbnak tűnnek, ha tükröt helyezünk el bennük. A jelenlegi tükörajánlatok már nem csak a funkcionalitásukra helyezik a hangsúlyt, hanem az esztétikára és a dekorativitásra is. Kínálatunkban különböző stílusú, szélességű és formájú tükrök szerepelnek, amelyek tökéletesen illeszkednek a különböző belső elrendezésekhez.

Tükör a hálószobában a gardróbbal összekötve azonban kulcsszerepet játszik ennek a belső térnek az elrendezésében, és tulajdonképpen nehéz elképzelni egy szekrényt tükör nélkül. Ha készülünk elhagyni a házat, szükségünk van egy tükörre, mert anélkül sokkal nehezebb lenne. A legjobb, ha olyan hálószoba tükröt választunk, amelyek segítségével az egész testet láthatjuk, de ez nem kötelező követelmény. Vannak, akik egész életükben használnak derékig érő tükröt, és nincs vele gond. A hálószobába való megfelelő tükör kiválasztására vonatkozó döntésazonban a szokásoktól és az egyéni igényektől függ. Ennek ellenére kis helyiségek esetén érdemes beruházni egy hálószobatükörbe, mert azok vizuálisan megnövelhetik a teret.

Amikor a hálószobatükör elhelyezéséről van szó, a legjobb, ha természetes fénnyel jól megvilágított helyet választunk, vagy speciálisan mesterséges fényforrás közelébe helyezzük. Az is fontos, hogy a tükör megfelelő magasságban legyen elhelyezve, hogy kényelmesen tudjon ránézni. A hálószoba tükörkedveltsége szerint különböző keretekkel rendelkezhet, vagy nélkülük is lehet, része lehet egy nagyobb elrendezésnek, vagy önálló dekorációs elemet alkothat. Bár a hálószoba felszerelésének általában nem ez a legfontosabb eleme - az ágy ezt a funkciót tölti be -, érdemes odafigyelni a megfelelő tükör kiválasztására. Annak ellenére, hogy a hálószoba privát szoba, érdemes ügyelni annak esztétikus megjelenésére, és berendezését saját ízlése szerint alakítani a maximális kényelem érdekében.

Megvilágított tükör a hálószobába. - mire kell figyelni vásárláskor?

Világítótükör kiválasztása a hálószobába strong>, a fontos kérdés a minősége. Fontos odafigyelni az anyagokra, amelyekből készült. Érdemes megbizonyosodni arról, hogy a tükör hosszú évekig ellátja funkcióját bosszantó meghibásodások nélkül. Az esztétika mellett funkcionálisnak is kell lennie, és jól kell játszania a szerepét, mind praktikus, mind dekoratív. A modell kiválasztásánál érdemes odafigyelni a kulcsfontosságú műszaki paraméterekre, így a tükör típusára, a felhasznált LED-diódák típusára és az áramfelvételre, vagyis a világításhoz szükséges energiamennyiségre, wattban kifejezve. A világítás színére és színére is érdemes odafigyelni – ha nem szereti a fehér fényt, válasszon egy meleg árnyalatúat.

A hálószoba megvilágított tükre kiválasztásakor fontos odafigyelni annak tápellátására és csatlakoztatására, mivel ez befolyásolja a használat kényelmét. Az egyenáramú tükröknél ügyelni kell arra, hogy kapcsolóval hozzáférjenek a megfelelő elektromos blokkhoz és vezetékekhez, míg az elemes tükröknél figyelembe kell venni az akkumulátorok teljesítményét, amelyek szükségesek a megfelelő működéshez. A tükör beépítésénél fontos figyelembe venni a tükör vastagságát és a faltól való távolságát is. A háttérvilágítású hálószobatükör kiválasztásakor vegyük figyelembe a korábban említett világos színt is, amely befolyásolja közérzetünket és térbenyomásainkat .

Továbbá, amikor a hálószobába tükröt választ, figyeljen arra, hogy befér-e a hálószobájába. Mérje meg az összes méretet, és válasszon egyedi formát, hogy hálószobája a pihenés, a kikapcsolódás és a béke helye legyen. A tükör a hálószobában ne csak praktikus kiegészítő legyen, hanem a tér kiegészítője is.

Hálószobai tükrök – az Artforma legjobbjai

Az Artforma online áruházban egyedi hálószobai tükröket kínálunk, amelyek fejlett LED-es háttérvilágítással vannak felszerelve. A kínálatunkban található tükrök különböző méretben és formában kaphatók, hogy tökéletesen illeszkedjenek hálószobájába és biztosítsák az Ön elégedettségét a használattal. Minden modellünket kiváló minőségű kidolgozás és funkcionalitás jellemzi, és kényelmes és praktikus billenőkapcsolóval vannak felszerelve, amely lehetővé teszi a világítás egyszerű be- és kikapcsolását. Ha tartós és modern megoldásokat keres hálószobájához, tükreink minden bizonnyal megfelelnek az elvárásainak.

Hálószobai tükrök – gyakran ismételt kérdések

< div>

Melyik tükröt válasszon a hálószobába?

A hálószobába épített tükör egy öltözős megjelenést kölcsönöz szobájának és vizuálisan bővíti a helyiséget. A hálószoba tükrét a falak és egyéb berendezési tárgyak színéhez illesztheti. Egy kis hálószobához adjon hozzá egy nagy téglalap alakú tükröt, amely megmutatja a teljes sziluettjét, és tágasabbá teszi a szobát. A LED-es háttérvilágítású hálószoba tükör további fényforrás lesz. A dekoratív kerettel ellátott kerek tükör elegáns megjelenést kölcsönöz szobájának, a minimalista bútorok pedig kiegyensúlyozzák a tükör ovális formáját.

Hogyan kell elhelyezni tükör a hálószobában?

Tegye a tükröt a hálószobába olyan helyre, ahonnan a háztartás tagjai könnyen hozzáférhetnek. Ha a praktikumra összpontosít, akassza fel a tükröt a falra a komód vagy a fésülködőasztal fölé. Ennek eredményeként könnyen hozzáférhet a tükörhöz, és könnyen precíz sminket készíthet. A hálószoba tükrök kreatív módon díszítik a belső teret és több fényt visznek be. Ha arcmagasságban, az ággyal szemben helyezi el, akkor optimálisan kitölti a teret, és vizuálisan érdekes hatást ér el.

Hol vásárolhat tükröt a hálószoba?

A hálószobai tükrök az Artforma márka kirakatai. Az üzlet kínálatában téglalap és kör alakú tükrök találhatók, LED világítással és díszpanellel. Számos színváltozat közül választhat, melyeket kiegészíthet szenzorral vagy érintőkapcsolóval, valamint további kiegészítőkkel. Minden termék nagy odafigyeléssel készült a részletekre. A hálószobatükör személyre szabásának lehetősége azt jelenti, hogy megtalálja az Önnek megfelelő tükröt.

Tükrök forma szerint

Tükrök típus szerint

Tükrök helyiség szerint

Tekintse meg értékeléseinket a  

Láss többet