Promóció -10% a 10promo kóddal
hello@artforma.com
Írj nekünk e-mailt
Chat a Messengeren
Csevegés a WhatsApp alkalmazáson
Kosár 0 HUF Ft 0
Vissza a listához
A kosarad üres!

LED tükrök a gardróbszekrényhez

268
Szűrés
Helyiség típusa - Fürdőszoba ✖
Helyiség típusa - Előszoba ✖
Helyiség típusa - Szalon ✖
Helyiség típusa - Étkező ✖
Tükörforma - Kerek ✖
Tükörforma - Szögletes ✖
Tükörforma - Lekerekített ✖
Tükörforma - Ovális ✖
Tükörforma - Szabálytalan ✖
Gyűjtemény - AmbientLine ✖
Gyűjtemény - PremiumLine ✖
Gyűjtemény - FrameLine ✖
Gyűjtemény - Decor ✖
Gyűjtemény - WoodenFrame ✖
Gyűjtemény - Színes ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör körül ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör felett és alatta ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör oldalain ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör felett ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör felett és az oldalain ✖
Tükör tájolása - Vízszintes ✖
Tükör tájolása - Függőleges ✖
Sorozat - Google ✖
Sorozat - Samsung ✖
Sorozat - Apple ✖

Megjelenített termékek 45 Biztosan eltávolítod ezt a terméket a kosárból? 268 Ne távolítsd el

Ruhatükrök

Ruhatükrök a ruhák tárolására használt helyiségek felszerelésének fontos elemei. Nemcsak praktikus, hanem esztétikai funkciót is ellátnak. Sokféle öltözőtükör létezik, beleértve a padlótükröt, az ajtóra függő tükröket, az állótükröket és még sok mást. Mindegyiknek megvannak a maga előnyei és hátrányai, és a választás az adott felhasználó preferenciáitól és igényeitől függ.

A padlótükrök ideálisak olyan gardróbokhoz, amelyek falán vagy ajtóin nincs szabad hely. Nemcsak praktikusak, hanem érdekes díszítőelemek is. A padlótükrök általában nagyok, így minden oldalról gondosan megtekintheti a ruháját. Az ajtókra akasztott ruhatári tükrök tökéletesek olyan gardróbokhoz, ahol nincs sok hely. Könnyen össze- és szétszerelhetők, így könnyen áthelyezhetők egyik helyről a másikra. Ezek a tükrök különféle formában és méretben is kaphatók, így Ön kiválaszthatja az igényeinek megfelelő tükröt.

Az öltözői tükrök másik típusa a függőleges, álló tükrök. A padlón álló tükrök tökéletesek olyan öltözőkbe, ahol különböző szögekből szeretnénk látni ruháinkat. Általában nagyobb méretben kaphatók, ami lehetővé teszi, hogy alaposan ellenőrizze az öltözékét. Az állótükrök is könnyen mozgathatók egyik helyről a másikra, ami rugalmas használatot tesz lehetővé.

Rekényes tükör – mire kell figyelni vásárláskor?

Agardróbtükör kiválasztásakor több szempontot is figyelembe kell venni. Közülük a legfontosabb a tükör mérete és formája. Érdemes nagyobb méreteket választani, hogy minden oldalról jobban szemügyre vehesd az alakod. A tükör formáját is hozzá kell igazítani a szekrény azon helyéhez, ahol elhelyezni fogja. Ezért nem lehet sem túl nagy, sem túl kicsi ahhoz, hogy kényelmes és praktikus legyen a használata.

További fontos szempont a gardróbtükör kiválasztásakor a stílusa és az anyagok kivitelezése. A tükrök különféle anyagokból készülhetnek, például fából, fémből, üvegből vagy műanyagból. Érdemes olyan anyagot választani, amely illeszkedik a gardrób stílusához és a berendezés egyéb elemeihez. A tükrök különböző stílusúak lehetnek - a moderntől a klasszikusig. A stílus kiválasztása a felhasználó preferenciáitól és a szoba többi részének stílusától függ. Egy másik fontos szempont, amire figyelni kell agardróbtükörválasztásnál, a funkcionalitása. A tükrök további funkciókkal is rendelkezhetnek, mint példáulLED világítása polcok, ékszerakasztók és még sok más. Érdemes olyan tükröket választani, amelyek az Ön számára hasznos funkciókkal rendelkeznek, és megfelelnek az Ön egyéni igényeinek.

A LED világítással felszerelt tükör egy példa a funkcionális tükörre, amely segít kiválasztani a megfelelő ruhát különböző alkalmakra. A tükrök beépített LED-jeinek köszönhetően természetes fényben is alaposan megvizsgálhatja stílusát. A polcokkal és ékszerakasztókkal ellátott LED tükrök lehetővé teszik az ékszerek biztonságos tárolását és megkönnyítik a gardrób rendben tartását.

A tükör minőségére is érdemes odafigyelni. A tükröknek jó minőségű anyagokból kell készülniük, hogy ellenálljanak a sérüléseknek és hosszú ideig szolgálják a felhasználót. Az is fontos, hogy a tükrök könnyen tisztíthatók és tisztán tarthatók legyenek. Ez az összes ajánlat megtalálható a weboldalunkon.

Intelligens öltözői tükör LED-es háttérvilágítással – klasszikus és modern egyben?

Ha praktikus és modern megoldásokat keres, akkor érdemes megfontolni egy okosotthon funkciókkal felszerelt, LED világítású, négyszögletes tükör beszerzését. A klasszikus tükör és az intelligens technológia kombinációjának köszönhetően számos hasznos és innovatív funkciót élvezhet, amelyek megkönnyítik mindennapjait. Például a ruhatár kiválasztása közben megnézheti kedvenc sorozatait, vagy zenét hallgathat olyan streaming szolgáltatásokból, mint a Spotify, az Apple Music vagy a Tidal. Még soha nem volt ilyen egyszerű több különböző dolog egyidejű elvégzése.

Szekrénytükrök az intelligens változatban – vízszintes és függőleges tükrök erős> – modern dizájnnal és elegáns, érdekes kivitelezésű megoldás. Tökéletesek minimalista és hagyományos belső terekbe, fürdőszobákba és nappaliba. Az atmoszférikusLED világításokkal felszerelve finoman megvilágítják a helyiséget, kis fürdőszobákban pedig helyet takarítanak meg, ami a kis helyiségekben bizony hiányzik.

Intelligens tükrök öltözködéshez A szobák olyan megoldást jelentenek, amely nem csak praktikus funkciót tölt be, hanem modern, elegáns dizájnt is bevezet a helyiségbe. Univerzális jellegük miatt tökéletesen illeszkednek mind a minimalista, mind a hagyományos helyiségekbe, sokoldalúságuknak köszönhetően pedig szinte minden helyiségben jól fognak működni.

gardróbtükör az intelligens változatban A LED világítás nemcsak szemet gyönyörködtető mindennapi kiegészítő, hanem finom fényforrás is, amely hangulatos hangulatot teremt. Ez ideális megoldást jelent, ha kellemes hangulatot szeretne teremteni a belső térben. A LED-es világítású tükör használatának köszönhetően a szoba tágasabbá válik, ugyanakkor lehetővé teszi a fény intenzitásának és színének beállítását.

Az intelligens tükrök használatának előnyei sokkal nagyobbak, mint pusztán. funkcionalitásukat. A piacon kapható modellek számos kiegészítő funkcióval rendelkeznek, mint például a tükör hőmérsékletének szabályozása, ami megakadályozza a párásodást, vagy a fűtés, ami télen különösen hasznos.

Modern öltözőtükröket találhatsz. itt: Artforma

Ha innovatív tükröt keres gardróbjához, az Artforma egy olyan üzlet, amely megfelel az Ön elvárásainak. Kínálatunkban számos LED világítású dísztükör található, melyek minőségi anyagokból készülnek. Ennek köszönhetően nem csak elegánsak, hanem tartósak és funkcionálisak is. Üzletünkben különféle méretű és formájú tükröket kínálunk, amelyek segítségével tökéletesen illesztheti belső teréhez, és modern stílust varázsolhat bele. Minden tükör billenőkapcsolóval van felszerelve, ami megkönnyíti a világítás használatát. Ha tehát praktikus és modern megoldásokat keres otthonába, mindenképpen tekintse meg kínálatunkat.

Tükrök forma szerint

Tükrök típus szerint

Tükrök helyiség szerint

Tekintse meg értékeléseinket a  

Láss többet