Promóció -5% a 5promo kóddal
hello@artforma.com
Írj nekünk e-mailt
Chat a Messengeren
Csevegés a WhatsApp alkalmazáson
Kosár 0 HUF Ft 0
Vissza a listához
A kosarad üres!

Jadalnia

105
Szűrés
Helyiség típusa - Fürdőszoba ✖
Helyiség típusa - Előszoba ✖
Helyiség típusa - Szalon ✖
Helyiség típusa - Étkező ✖
Tükörforma - Kerek ✖
Tükörforma - Szögletes ✖
Tükörforma - Ovális ✖
Tükörforma - Szabálytalan ✖
Gyűjtemény - Decor ✖
Gyűjtemény - Színes ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör körül ✖
Tükör tájolása - Vízszintes ✖
Tükör tájolása - Függőleges ✖

Megjelenített termékek 45 Biztosan eltávolítod ezt a terméket a kosárból? 105 Ne távolítsd el

Tükrök az étkezőbe

Az ebédlő egy olyan hely, ahol időt töltünk, nem csak étkezünk, hanem családdal és barátokkal is találkozunk. Ezért érdemes gondoskodni arról, hogy kellemesen és esztétikusan nézzen ki. Sokan az asztal és a szék kiválasztására koncentrálnak, megfeledkezve az egyéb dizájnelemekről, amelyek szintén befolyásolhatják az étkező hangulatát.

Az egyik ilyen elem lehet az étkezőtükör >. Díszítő elem, amely praktikus, azaz képet tükröző felhasználása mellett dekoratív funkciót is betölthet. Egy tükör finoman, de hatékonyan képes megváltoztatni az étkező karakterét. Ennek köszönhetően nagyobb tér benyomását keltheti, és kiemelheti a kiválasztott dizájnelemeket.

A tükör étkezőben való felakasztása számos előnnyel jár. Először is, vizuálisan megnöveli a teret. A környezet tükrözésének köszönhetően az étkező nagyobbnak és tágasabbnak tűnik. Másodszor, a tükör szépen eloszlatja a fényt, ami kellemes légkört teremthet a szobában. Harmadszor, a tükör kiemelheti a kiválasztott design elemeket, pl. dekoratív tapétát, kristálylámpát vagy gyönyörű virágokkal teli vázákat. Az Ön preferenciáitól függően különböző típusú tükröket választhat, amelyek illeszkednek a belső stílusához. Választhat klasszikus modelleket kerettel, amelyek illeszkednek a hagyományos étkezőkhöz, vagy modernebb, minimalista tükröket, amelyek tökéletesen illeszkednek a modern bútorokhoz. A LED-s tükrök szintén remek ötlet, hiszen nemcsak a teret teszik változatosabbá, hanem további fényforrásként is szolgálnak majd.

Tükrök az étkezőbe szoba – hogyan lehet egyedileg diverzifikálni a teret

A tükrök fontos díszítőelemek a belsőépítészetben. Funkciójuk túlmutat a képek tükrözésén, és három fő célt szolgál: a helyiségek megvilágításának javítását és azok optikai nagyítását. A tükrök egyben dekorációs elem is, amely befolyásolja az egész belső teret. Tekintettel arra, hogy a tükrök visszaverik a fényt, nagyszerű megoldást jelenthetnek sötét helyiségekben, ahol hiányzik a természetes fény. A tükörgyártók jelenleg a funkcionalitáson kívül esztétikumukra és dekoratívságukra is nagy hangsúlyt fektetnek. A dekoratív tükrök többféle szélességben és formában kaphatók, így tökéletesen illeszthetők a különféle belső elrendezésekhez. Ezért szép díszítőelemek lehetnek, amelyek karaktert adnak az egész enteriőrnek.

Az étkező egy olyan helyiség, ahol a bútorok mellett dekorációs elemeket is érdemes elhelyezni - ezek kiegészítik annak tervezzen és hangsúlyozza stílusát. Ilyen elem lehet a már említettétkezőtükör, amely tökéletesen illeszkedik a lakberendezésbe. Atükör az étkezőbennem csak vizuálisan nagyítja a teret, hanem fénnyel is élénkíti, pozitív hangulatot hozva bele. Napjainkban a tükrök nemcsak praktikus berendezési tárgyak, hanem dekoratív funkciót is betöltenek, és az étkező központi látványpontjává válhatnak. Üzletünkben különféle típusú és formájú tükröket kínálunk, így Ön kiválaszthatja a belső stílusához és karakteréhez leginkább illőt.

Amikor az étkező tükröt választjuk. , fontos, hogy formája, formája és keretszíne illeszkedjen a belső tér stílusához, színeihez. Azétkezőtükörek felületein különböző színek és dekoratív minták, valamint különböző formák, például sokoldalúak lehetnek, amelyek különböző szögekből verik vissza a fényt, és új vizuális effektusokkal gazdagítják a teret. Tökéletes hely a tükör felakasztására a tálaló vagy büfé feletti hely, amely az asztal közelében található. A bútorok fölé helyezett tükrök tökéletesen díszítik az üres falakat, és elegáns karaktert adnak a helyiségnek. Ne feledje, hogy a tükör olyan díszítőelem, amely jelentősen vonzóbbá teheti az étkező belsejét, és egyedi stílust varázsolhat.

Világító tükör az étkezőbe - mire érdemes vásárláskor ellenőrizni?

A megvilágítottétkezőtükör kiválasztásakor nem csak az esztétika számít, hanem a minősége is. Figyelni kell a gyártás során felhasznált anyagokra, hogy az étkező tükör rövid időn belül ne törjön el. Emellett fontos, hogy a tükör funkcionális legyen, praktikus és dekorációs elemként egyaránt betöltse funkcióját.

A modellválasztásnál érdemes odafigyelni a legfontosabb műszaki paraméterekre, mint pl. típus ezétkezőtükör, milyen típusú LED-eket használnak, és mekkora a fogyasztás, azaz a világításhoz felhasznált energia wattban kifejezve. A lámpa színére és árnyalatára is fontos odafigyelni, mert a megfelelő világítás befolyásolhatja az étkező hangulatát. Ha például a meleg fényárnyalatokat részesíti előnyben, válasszon egy ilyen megvilágítású tükröt.

A megfelelő megvilágított étkező tükrö kiválasztásakor különös figyelmet kell fordítania műszaki szempontokra, mint például az áramellátás és a csatlakozás módja. Egyenáramú tükrök esetén gondoskodjon arról, hogy megfelelő áramforráshoz férhessen hozzá, és legyen hely a kapcsolt kábeleknek. Ha elemes tükör mellett döntünk, vegyük figyelembe azok teljesítményét, ami döntő a tükör megfelelő működéséhez. A tükör felszerelése is figyelmet igényel - a vastagsághoz és a faltól való távolsághoz kell igazítani. Az étkezőben lévő tükör által kibocsátott fény színe és színe is fontos a kényelmes használatunk szempontjából.

Aebédlői tükör kiválasztásakor, érdemes megjegyezni, hogy formája és méretei illeszkednek a helyiséghez és az elrendezési stílushoz. A tükör nemcsak praktikus elem lehet, hanem gyönyörű dekoráció is lehet, kiegészítheti a teret. Ha az étkezőben tükröt helyezünk el, akkor annak méreteire és formájára is figyeljünk, hogy tökéletesen illeszkedjen az elrendezésbe, és betöltse funkcionális és esztétikai funkcióját.

Tükrök a hálószobába. - az Artforma legjobbjai

Az Artforma online áruház egyedi, dekoratív étkezőtükröket kínál, amelyek kiváló minőségű, funkcionálisan vannak felszerelve LED háttérvilágítás. Az általunk kínált tükrök különböző méretű és formájúak. Sikeresen illesztheti őket étkezőjéhez, amely minden bizonnyal további karaktert és otthonosságot kap. A nálunk kapható összes modell a legjobb minőségű és rendkívül funkcionális. Kényelmes billenőkapcsolóval vannak felszerelve, amely lehetővé teszi a világítás egyszerű be- és kikapcsolását. A modern megoldásokat keresi? Tükreink minden bizonnyal minden elvárásnak megfelelnek.

Tükrök forma szerint

Tükrök típus szerint

Tükrök helyiség szerint

Tekintse meg értékeléseinket a  

Láss többet