Promóció -10% a 10promo kóddal
hello@artforma.com
Írj nekünk e-mailt
Chat a Messengeren
Csevegés a WhatsApp alkalmazáson
Kosár 0 HUF Ft 0
Vissza a listához
A kosarad üres!

Fürdőszobai tükrök polccal

0
Szűrés
Nincsenek megjeleníthető termékek.

Színes tükrök

Színes tükrök olyan díszítőelem, amely felhívja magára a figyelmet és karaktert kölcsönöz bármely helyiségnek. A színes tükörfelület használata nemcsak felkelti a figyelmet, de mindenekelőtt teljesen megváltoztatja a belső tér karakterét. A Színes tükrök többféle formában, méretben és színben kaphatók, így minden ízléshez és stílushoz kiválaszthatja a tökéletes tükröt. Sőt, a belsőépítészet egyik legújabb slágere, mert tökéletesen változatossá tesz minden elrendezést. Tökéletes díszítőelemek, és tökéletesen díszítik a hálószobát, az étkezőt vagy a nappalit, de ki mondta, hogy a fürdőszobatükör nem lehet színes is?

Színes tükrök – melyik? vannak előnyei?

A színes tükrök egyik legnagyobb előnye, hogy színt adnak a helyiségnek. Az Ön preferenciáitól függően aszínes tükröknek finom színe lehet, amely illeszkedik az egész szoba színpalettájához, vagy kiemelkedő elem lehet erős, kontrasztos színnel, amely felkelti a figyelmet. Kínálatunkban egyaránt találhat kék tükröt és zöld tükröt, valamint szürke tükröt és grafittükröket is. eltérő színtelítettséggel. A színes tükörben a tükröződés az ezüsthöz képest sötétebb és színesebb, ezért a mindennapi ápolásban nem túl praktikus. Egy ilyen forma használata azonban egyedi karaktert ad a belső térnek, ami teljesen megváltoztatja a tér kialakítását.

Színes tükrök – milyen előnyei vannak még?

Színes tükröt úgy kapunk, hogy megfelelő vas-oxidokat adunk az üvegmasszához, ami érdekes színt ad az üvegnek. Ez a vegyszerhasználat a mindennapi életben aszínes tükröket tökéletes módja annak, hogy színeket, mintákat és motívumokat vigyen be a helyiségbe, ugyanakkor praktikus berendezési elemei maradjanak. Segítségükkel optikailag meg lehet bővíteni a teret és további fényt lehet bevinni a helyiségbe. Fő feladatuk azonban a belső terek díszítése, egyedi karakterrel való kiegészítése, éppen ezért tökéletesek anappali tükörnek vagy hálószoba dekorációnak. Tekintettel arra, hogy ezek a tükrök funkcionálisak és dekoratívak is, a szoba fókuszpontja lehet, és felhívják magukra a figyelmet.

Színes – hogyan helyezzük el őket a szobában?

A színes tükrök tökéletes dekorációs elem, amely bármilyen belső térbe beilleszthető, annak jellegétől függetlenül. A kívánt hatás eléréséhez azonban a tükröket az adott helyiség stílusának megfelelően kell kiválasztani. Például a dekoratív kerettel ellátott tükrök tökéletesek lesznek a klasszikus enteriőrbe, míg a modern dizájnnal és szabálytalan formájú tükrök a modern stílusban berendezett szobákhoz illenek.

Fontos a megfelelő elhelyezési hely kiválasztása is. az elemeket, amelyek színes tükrök. A tükör fő funkciója a kép tükrözése, ezért nem szabad olyan helyre tenni, ahol olyan képet fog visszaverni, amelyet nem akarunk. Aszínes tükrökkel nem csak megjeleníthetők, hanem le is takarhatók a számunkra nem feltétlenül érdekes elemek. A Színes tükröket gyakran használják üres falak díszítésére, hogy mélységet adnak a helyiségnek és megszüntetik az üresség érzését. Tehát ha modern, eredeti belsőépítészeti elemeket keres, az Artforma weboldalon színes tükröket talál.

Tükrök forma szerint

Tükrök típus szerint

Tükrök helyiség szerint

Tekintse meg értékeléseinket a  

Láss többet