Promóció -10% a 10promo kóddal
hello@artforma.com
Írj nekünk e-mailt
Chat a Messengeren
Csevegés a WhatsApp alkalmazáson
Kosár 0 HUF Ft 0
Vissza a listához
A kosarad üres!

Téglalap alakú LED fürdőszobai tükrök

19
Szűrés
Helyiség típusa - Fürdőszoba ✖
Tükörforma - Szögletes ✖
Gyűjtemény - PremiumLine ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör körül ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör felett és alatta ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör oldalain ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör felett ✖
Tükör tájolása - Vízszintes ✖

Megjelenített termékek 19 Biztosan eltávolítod ezt a terméket a kosárból? 19 Ne távolítsd el

Téglalap alakú LED-es fürdőszobai tükrök – elegáns és praktikus fürdőszoba

Funkcionális belső teret tervez, amely egyedi megjelenésével és a részletekre való odafigyeléssel elkápráztat? Az Artforma áruház széles választékában kapható LED téglalap alakú fürdőszobai tükrök minden bizonnyal segítenek ebben a feladatban. Ideális termék klasszikus fürdőszobákban és diszkrét világítást igénylő helyiségekben. A világítós téglalap alakú fürdőszobai tükrök optimálisan kitöltik a mosdó feletti teret, és jól illeszkednek a kozmetikai szekrény feletti falra.

A megvilágított téglalap alakú fürdőszobai tükrök egy kicsit a klasszikus és modern megoldások kombinációja. A téglalap alakú fürdőszobai tükrök jól illeszkednek a téglalap alakú fürdőszobai szekrényekhez vagy tágas bútorokhoz. A téglalap alakú tükörnek köszönhetően érdekes elrendezést hozhat létre egy divatos fürdőszobában, amelyben a merész színek és az egyértelműen kiemelt dekoratív motívumok dominálnak.

Téglalap alakú fürdőszobai tükrök – kényelem a napi ápolás során

Téglalap alakú LED-es fürdőszobai tükrök mindkettőhöz fürdőszoba egy panelházban vagy egy nagy szoba egy családi házban. A téglalap alakú tükör tökéletesen passzol a téglalap alakú mosdószekrényhez és a szükséges fürdőszobai kiegészítőkhöz. Ha a minimalista formájú téglalap alakú, világítással ellátott fürdőszobai tükröket választja, akkor a gazdagon díszített fal vagy a fényes fürdőszobai szerelvények szépségét is kiemelheti.

Téglalap alakú tükrök a fürdőszobába mindenkinek megfontolandó, aki vizuálisan szeretné kibővíteni a belső teret. A teljes falat lefedő nagy tükör lehetővé teszi mélységi hatás létrehozását, és a kiegészítő világítás hasznos lesz a napi higiéniai eljárások során. A LED-es fürdőszobai tükrök téglalap alakú lámpák érdekes alternatívát jelentenek a klasszikus mennyezeti vagy oldalfali lámpákkal szemben. Segítenek még egy nagyon kicsi fürdőszobát is feldobni és kiegyenlíteni az arányokat, sőt a fő dekoratív motívummá válnak.

Megvilágított téglalap alakú fürdőszobai tükrök – modern megoldások otthonában

Téglalap alakú fürdőszobai tükrök további kiegészítőkkel A LED-es világítás gondoskodik arról, hogy a háztartás minden tagja teljesen kikapcsolódhasson fürdőszobájában. Az állítható fényerősség azt jelenti, hogy a világítás erősségét bármikor a tevékenységeihez igazíthatja. A modern LED-es fürdőszobai tükröket kiegészítheti további kiegészítőkkel, mint például kozmetikai tükör, Bluetooth hangszóró vagy speciális állomás órával és vezérlőpanellel.

A speciális kényelmi szolgáltatásoknak köszönhetően az Artforma téglalap alakú tükröket kínál. áruház segít megtervezni álmai fürdőszobáját. Ha fűtőszőnyeggel vagy üvegpolcos tükröt választ a kozmetikumokhoz, akkor napszaktól és szobahőmérséklettől függetlenül szabadon használhatja. Használhat világos és nagyon elegáns háttérvilágítású tükröt egy modern vagy ipari stílusú fürdőszobában, kombinálhatja színes tapétával és dizájner kiegészítőkkel. Az erős megvilágítású, nagyméretű tükröknek köszönhetően lehetősége nyílik a falakon a színekkel és mintákkal való játékra – pontosan olyan belső terek kialakításához, amelyeknek tetszik.

Tekintse meg értékeléseinket a  

Láss többet