Promóció -10% a 10promo kóddal
hello@artforma.com
Írj nekünk e-mailt
Chat a Messengeren
Csevegés a WhatsApp alkalmazáson
Kosár 0 HUF Ft 0
Vissza a listához
A kosarad üres!

Ovális LED fürdőszobai tükrök

15
Szűrés
Helyiség típusa - Fürdőszoba ✖
Tükörforma - Ovális ✖
Gyűjtemény - AmbientLine ✖
Gyűjtemény - PremiumLine ✖
Gyűjtemény - Színes ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör körül ✖
Tükör tájolása - Vízszintes ✖
Tükör tájolása - Függőleges ✖

Megjelenített termékek 15 Biztosan eltávolítod ezt a terméket a kosárból? 15 Ne távolítsd el

Ovális LED-es fürdőszobai tükrök – elegáns és elegancia

A fürdőszoba az egyik legfontosabb helyiség a lakásában, és funkcionálisan kell berendezni. Az ovális, LED-es háttérvilágítású fürdőszobai tükrök lehetővé teszi, hogy kényelmes fürdőszobát alakítson ki az Ön igényei szerint. Ez egy ügyesen integrált fürdőszobai tükör, amely világosabbá, optikailag nagyobbá teszi a helyiséget, és pozitív hatással van a hangulatra. a háztartásé. Az Artforma áruház széles kínálatából az ovális fürdőszobai tükrök lehetőséget kínálnak egy kellemes, eleganciával és időtlen stílussal teli fürdőszoba kialakítására.

Ovális fürdőszobai tükrök világítással< /u> a klasszikus négyszögletes tükrök eredeti alternatívája a fürdőszobában. Kétségtelen előnyük az eredeti formájuk, amely a modern világítással kombinálva segít egy jól összeállított fürdőszoba kialakításában. A világítás intenzitásának beállításával az ovális LED-es fürdőszobai tükrök tökéletesek a nap bármely szakában, amikor pihenni vagy energiát szeretne felvenni.

Ovális fürdőszobai tükrök – karakteres modern belső terek

Ovális fürdőszobai tükrök világítással Optimális választás azok számára, akik a modern belső tereket egy csipetnyi fantáziával rendezik be. Lehetővé teszik, hogy eltávolodjon a fürdőszoba kialakításában kialakult mintáktól, és hangulatosabbá tegye a belső teret. Az ovális tükör remek kiegészítője lesz egy téglalap alakú fürdőszobai szekrénynek, amelyhez mosdókagyló is tartozik. Sikeresen felakaszthat egy nagy, ovális tükröt az ablak mellé vagy a falra, amelyben egy függő kozmetikai szekrény is helyet kapott.

Ovális fürdőszobai tükrök LED háttérvilágítással használhatók mint a szoba fő díszítőmotívuma. A boho stílusú függesztett virágállványok passzolnak az ovális tükörhöz, csakúgy, mint a kis kozmetikumok számára kialakított kerek konténerek a fürdőszobai szekrény tetején. Egy jól megvilágított, ovális formájú LED-tükör kiegészíti a sötét fürdőszobát betonfalakkal vagy áttört tapétával borított belső terekkel. Egyedi motívummá válhatnak egy elbűvölő vagy bohó stílusú fürdőszobában.

Ovális LED-es fürdőszobai tükrök – engedje át magát a kényelemnek

Az Artforma üzletben kapható modern fürdőszobai tükrök a legigényesebb vásárlók igényeire adnak választ. Minden termék megkülönbözteti a részletekre való odafigyelést és az egyedi paraméterek egyéni beállítását a háztartás összes tagjának igényeihez. A háttérvilágítású ovális fürdőszobai tükrök optimálisan megvilágítják az arcot vagy az alakot, és sokkal kellemesebbé teszik a napi higiéniai tevékenységet.

A modern ovális LED-tükröket számos funkcionális kiegészítővel egészítheti ki. Az Artforma tükröket talál további vezérlőpanellel, rádióval vagy órával. A fürdőszobában otthoni relaxációs központot alakíthat ki - a fűtőszőnyegnek és a praktikus kozmetikai polcnak köszönhetően a nap bármely szakában szabadon használhatja a fürdőszobát. Ha a tükör méretét és alakját a fürdőszoba falához igazítja, kompromisszumok nélkül élvezheti a normál otthoni tevékenységeket. A megvilágított LED-es fürdőszobai tükrök azt a luxust jelentik, amelyet megérdemel.

Láss többet