Promóció -10% a 10promo kóddal
hello@artforma.com
Írj nekünk e-mailt
Chat a Messengeren
Csevegés a WhatsApp alkalmazáson
Kosár 0 HUF Ft 0
Vissza a listához
A kosarad üres!

Lekerekített LED fürdőszobai tükrök

13
Szűrés
Helyiség típusa - Fürdőszoba ✖
Tükörforma - Lekerekített ✖
Gyűjtemény - AmbientLine ✖
Gyűjtemény - PremiumLine ✖
Gyűjtemény - Színes ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör körül ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör felett és alatta ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör oldalain ✖
Tükör tájolása - Vízszintes ✖
Tükör tájolása - Függőleges ✖

Megjelenített termékek 13 Biztosan eltávolítod ezt a terméket a kosárból? 13 Ne távolítsd el

Kerekített LED fürdőszobai tükrök – eredeti fürdőszoba otthonában

Ha modern és funkcionális fürdőszobát tervez, a lekerekített LED-es fürdőszobai tükrök a legjobb választásnak bizonyulhatnak. A világítós, lekerekített fürdőszobai tükrök a belsőépítészet eredeti elemei, amelyek szokatlan formáinak és nagyon kellemes formáinak köszönhetően felkeltik a figyelmet. Klasszikus téglalap alakú tükör kombinációja, ovális élekkel, amelyek hangulatosabbá teszik a belső teret.

A LED-es világítású ovális fali tükrök bármilyen típusú helyiségben jól működnek. Nekik köszönhetően teljes mértékben kihasználhatja a teret egy kis fürdőszobában, ugyanakkor elegáns és észrevétlen extravaganciát ad hozzá. A tükör lekerekített oldalai tökéletesen kiegészítik a kerek ernyős lámpákat, jól passzolnak a kerek padlószőnyeghez és lágyítják a klasszikus téglalap alakú mosdószekrény formáját. Tetszetősen kombinálhatók a nagy téglalap alakú fali csempével, simán kitöltik a kád feletti nagy falat, és illeszkednek az ipari stílusú fürdőszoba aszketikus kiviteléhez.

Kerekített LED-es fürdőszobai tükrök – modernség stílusos formában

Fontolja a világítós fürdőszobai tükrök használatát? A lekerekített élek érdekes dekorációs elem, amely a kevés tárgyat tartalmazó minimalista fürdőszobákhoz illik. A lekerekített tükröt használhatod magas vagy hosszú fürdőszobában, vagy ferde mennyezetű helyiségben – puha formáinak köszönhetően nagyobb egyensúlyt és jobb arányokat érhetsz el. Egy nagy, masszív, LED-es háttérvilágítású tükör jól használható egy tágas fürdőszobában, ahol további fényforrásokra van szükség.

A lekerekített LED fürdőszobai tükrök lehetővé teszik, hogy egy intenzív nap után pihenjen a fürdőszobában. A finom LED lámpa lehetővé teszi, hogy pihenjen a fürdőkádban vagy vegyen egy forró zuhanyt, ami energiát ad a cselekvéshez. Ha egy gazdagon díszített, széles világítópanellel rendelkező tükröt választ, ez a belsőépítészet legfontosabb elemévé válhat. A fürdőszoba oldalfalán elhelyezett kisebb tükör lehetőséget ad arra, hogy hangulatos sarkot alakítsunk ki az esti WC-hez és lefekvés előtti pihenéshez.

Megvilágított, lekerekített fürdőszobai tükrök - a stílusos akcentus a fürdőszobában

A lekerekített LED fürdőszobai tükrök érdekes módja annak, hogy játsszunk a vonalakkal és a formával a fürdőszobában. Egyedi megjelenésükkel jól passzolnak a modern stílusú bútorokhoz és a gazdagon díszített antik kiegészítőkhöz. A lekerekített sarkok vonzóak a világos szobákban és a bohó stílusú fürdőszobákban. Arany vagy sárgaréz kiegészítőkkel és erősen díszített padlóval ellátott fürdőszobában egyedi akcentusa lesz.

Az Artforma kollekció világításával ellátott, lekerekített fürdőszobai tükröket számos kiegészítővel kiegészítheti. Nyerjen kényelmes helyet egy további üvegpolccal, kezelőpanellel, órával vagy Bluetooth rádióval. Egy fűtőszőnyeg vagy egy kozmetikai tükör lehetővé teszi, hogy a napszaktól és kedvenc tevékenységeitől függetlenül kényelmesen használja a fürdőszobát. A LED-es háttérvilágítású fürdőszobai tükröknek köszönhetően olyan helyet nyerhet otthonában, ahol igazán különlegesnek érzi majd magát.

Láss többet