Promóció -10% a 10promo kóddal
hello@artforma.com
Írj nekünk e-mailt
Chat a Messengeren
Csevegés a WhatsApp alkalmazáson
Kosár 0 HUF Ft 0
Vissza a listához
A kosarad üres!

Kerek LED fürdőszobai tükrök

30
Szűrés
Helyiség típusa - Fürdőszoba ✖
Helyiség típusa - Előszoba ✖
Helyiség típusa - Szalon ✖
Tükörforma - Kerek ✖
Gyűjtemény - AmbientLine ✖
Gyűjtemény - PremiumLine ✖
Gyűjtemény - Tükrök Függő ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör körül ✖

Megjelenített termékek 30 Biztosan eltávolítod ezt a terméket a kosárból? 30 Ne távolítsd el

Kerek LED-es fürdőszobai tükrök – elegancia és funkcionalitás

A fürdőszoba az egyik legfontosabb hely a lakásban a kikapcsolódáshoz és pihenéshez. Az Artforma áruházban kapható kerek LED-es fürdőszobai tükrök segítségével egyedi elrendezést hozhat létre otthoni fürdőszobájában. Ezek egyedi kerek tükrök a fürdőszobába, világítópanellel és modern megoldásokkal, amelyek ragyogóbbá és funkcionálisabbá teszik fürdőszobáját. A kerek fürdőszobai tükrök a kényelem és az elegancia ötvözete, amelytől úgy érzi magát a fürdőszobájában, mint egy professzionális SPA-ban.

A kerek megvilágítású fürdőszobai tükrök kétségtelen előnye, hogy szinte bármilyen belső kialakításba beilleszthetők. A Fürdőszoba tükrök - kerek, bármilyen méretben, minimalista vagy kiegészítő díszítéssel különösen jól működnek egy nagy, tágas fürdőszobában. Kis helyiségekben is jó választás, mert optikailag megnagyobbítják őket és segítenek az arányok korrigálásában.

Kerek LED-es fürdőszobai tükrök – független belső dekoráció

A kerek, megvilágított fürdőszobai tükör egyedülálló akcentus egy olyan helyiségben, amely lehetővé teszi, hogy kényelmes fürdőszobát alakítson ki minden családtag számára. A jól megvilágított tükör önálló dekorációs elemként működik egy nagy falon, virágtartó vagy egyszerű kozmetikai polc mellett. A A kerek fürdőszobai tükrök a legjobb választás aszimmetrikus falú fürdőszobákban, tetőtérben vagy ferde mennyezettel rendelkező helyiségekben.

A kerek LED-es fürdőszobai tükrök lehetővé teszik, hogy diszkréten egyensúlyba hozza a keskeny és hosszú fürdőszoba arányait. A megvilágított kerek tükrök a fürdőszobába remekül mutatnak szürke vagy fekete falon, ipari stílusú fürdőszobában vagy egy világos otthoni SPA-ban. A nagy, kerek LED-es fürdőszobai tükrök kitöltik a mosdó feletti teret, és még élvezetesebbé teszik a mindennapi higiéniai és kozmetikai tevékenységeket. A LED-es világítópanel kiegészítő fényforrás vagy diszkrét dekoráció lehet egy esti fürdőzés során.

Fürdőszobatükrök – kerek dekorációk egy jól áttekinthető belső térben

A kerek fürdőszobai tükrök minden fürdőszobai berendezés univerzális eleme. Kerek formájának köszönhetően a LED-es megvilágítású tükör lenyűgözően fog kinézni szabadon álló mosdókagylóval vagy hosszúkás, asztali mosdókagylóval kombinálva. A kerek megvilágítású fürdőszobai tükör kombinálható egy nagy, ovális ernyőkkel ellátott függesztett lámpával, amitől fürdőszobája még nagyobbnak tűnik.

A LED-es háttérvilágítású kerek tükör lehetővé teszi, hogy helyet takarítson meg egy kis helyiségben, és lemondjon a hagyományos világításról. A LED-panel segítségével hatékonyan sminkelhet, és pontosan kiemelheti a háztartás tagjainak arcát a tükörben. Ugyanakkor az Artforma modern LED-es tükrei lehetővé teszik, hogy a világítás intenzitását az Ön közérzetéhez vagy a napszakhoz igazítsa, így a fürdőszoba igazi pihenőhellyé válik. A LED-es háttérvilágítású kerek tükör választása garancia arra, hogy a fürdőszobában eltöltött idő mindig kellemes légkörben teljen el.

Tekintse meg értékeléseinket a  

Láss többet