Promóció -10% a 10promo kóddal
hello@artforma.com
Írj nekünk e-mailt
Chat a Messengeren
Csevegés a WhatsApp alkalmazáson
Kosár 0 HUF Ft 0
Vissza a listához
A kosarad üres!

Zöld tükrök LED

13
Szűrés
Tükörforma - Kerek ✖
Tükörforma - Szögletes ✖
Tükörforma - Lekerekített ✖
Tükörforma - Ovális ✖
Tükörforma - Szabálytalan ✖
Gyűjtemény - Színes ✖
Tükör tájolása - Vízszintes ✖
Tükör tájolása - Függőleges ✖

Megjelenített termékek 13 Biztosan eltávolítod ezt a terméket a kosárból? 13 Ne távolítsd el

Zöld tükrök

Eredeti és funkcionális térről álmodozik? A zöld tükrök a fürdőszobába vagy az előszobába az egyik legérdekesebb berendezési elem, amely lehetővé teszi a sikeres és ízléses elrendezés létrehozását. A tükör zöld színe minden bizonnyal valami modern, amivel meglepi a vendégeket. Ugyanakkor ez a szín lehetővé teszi, hogy a természet árnyalataival vegye körül magát, és merítse a növények által biztosított jó energiát.

A zöld ellazítja a szemet és az elmét. Másrészt ennek a színnek az élénk árnyalatainak használatával olyan helyiséget alakíthat ki, amely tele van cselekvési motivációval. A zöld tükör megfelelő lesz a nappaliban, a fürdőszobában és az előszobában. Egy nagy zöld tükör segítségével vizuálisan megnövelheti még egy nagyon keskeny és nehezen elrendezhető helyiséget is, vagy sikeresen rendezheti be a lejtős fürdőszobát.

Zöld tükrök – egy kis modernitás az otthonodban

A zöld tükrök jól működnek majd színekkel teli ház, valamint minimalista stílusú térben. A zöld tükörkeretet kombinálhatja más, földszínekből vett színekkel - sikeres kombináció lesz a barna, a bézs, a krém és a fehér árnyalataival, valamint a természetes fával. A természetes bútorokkal és élő virágokkal díszített zöld tükör a nappaliban jó ötlet egy olyan helynek, ahol pihenhet és megszabadulhat a stressztől.

Színes zöld tükrök egy olyan elem, amely nemcsak az esztétikát befolyásolja, hanem javítja a háztartás hangulatát is. Választhat intenzív zöld, mély palackzöld vagy finom tengeri színű tükrök közül. Másrészt a világos akvamarin, a pasztellzöld pozitív árnyalata, ami a fiatal levelek vagy a menta tónusára emlékeztet - szabadon kombinálhatod őket motívumokban bútorokon, falakon, tapétákon vagy fürdőszobacsempéken.

Zöld tükör – energia az otthonodban

Zöld tükrök az Artforma kínálatából olyan emberek számára készült, akik nem fél a merész megoldásoktól az otthoni belső terekben. A zöld tükröt kombinálhatod arannyal, ezüsttel vagy feketével. Akassza fel őket mintás tapéta hátterére vagy márvány mosdókagyló közelébe. Az Artforma termékei között további időjárás-állomással, érzékelővel, tetszetős háttérvilágítással vagy órával felszerelt modelleket talál – mindezt azért, hogy Ön pontosan úgy tudjon pihenni a fürdőszobában, ahogy tetszik. Minden tükör a részletekre való odafigyeléssel készült – olyan felszerelést kap, amely hosszú évekig a használat örömét nyújtja.

Tekintse meg értékeléseinket a  

Láss többet