Promóció -10% a 10promo kóddal
hello@artforma.com
Írj nekünk e-mailt
Chat a Messengeren
Csevegés a WhatsApp alkalmazáson
Kosár 0 HUF Ft 0
Vissza a listához
A kosarad üres!

Kék tükrök LED

13
Szűrés
Tükörforma - Kerek ✖
Tükörforma - Szögletes ✖
Tükörforma - Lekerekített ✖
Tükörforma - Ovális ✖
Tükörforma - Szabálytalan ✖
Gyűjtemény - Színes ✖
Tükör tájolása - Vízszintes ✖
Tükör tájolása - Függőleges ✖

Megjelenített termékek 13 Biztosan eltávolítod ezt a terméket a kosárból? 13 Ne távolítsd el

Kék tükrök

Kék tükrök az egyik legérdekesebb és legeredetibb ötlet az Ön egyedi elrendezéséhez. hely. A kék színt általában a vízhez kötik – tökéletes kombináció a fürdőszobai felszereléssel, ahol egy fárasztó nap után kipihenheted magad. Ezt a modellt sikeresen elhelyezheti az előszoba falán, vagy felakaszthatja a nappaliba. A keret kék színe érdekesen kombinálható számos színnel és szerkezettel – ez lehetővé teszi, hogy nyugodt és harmonikus teret teremtsen családja számára.

Kék tükör segít megtervezni egy szoba, ahol könnyedén megnyugtathatja gondolatait. és pihenjen egy kellemes légkörben. A kék keret vonzó lesz egy sima falon fehér, szürke és bézs árnyalatokban. Az is jó ötlet, ha a nappali fő falára akasztja a Kék tükröt a külföldi utazások kedvenc emléktárgyaival együtt. A kék tükrök visszaidézik a nyaralás emlékeit, a tenger kékjéhez kapcsolódnak, és álmodozásra késztetnek.

Színes kék tükrök – stílusos és karakteres

Kék tükrök vonzó ajánlat azok számára, akik szeretnek élénk színekkel játszani a környezetükben. A kék sokféle formában megjelenhet - a diszkrét kék pasztell alap a fehér, bézs és krém árnyalatú falakhoz, a nappali textíliáihoz vagy a fürdőszoba falán lévő csempéhez. Az intenzív kék szín tökéletes az ezüsttel, arannyal vagy sárgarézzel kombinálva – ez az a szín, amelyet érdemes a fürdőszobai szerelvények közül választani, ha merész és stílusos teret szeretne nyerni megjelenésének ápolásához.

A diszkrét tükör keskeny keretben felül A mosdókagyló lehetővé teszi, hogy kényelmesen felvigye a sminket és gondoskodjon megjelenéséről este. A nappaliba válasszunk egy kék tükröt gazdagon díszített kerettel – akkor ez lesz a nappali fő dekoratív motívuma.

Dekoratív kék tükrök – játék a színekkel

A nappaliban található kék tükör segítségével néhány egyszerű lépésben megváltoztathatja kedvenc belső terének karakterét. Ha a dekoratív kék tükröket választja, akkor minőségi berendezési elemekkel töltheti fel fürdőszobáját, amelyek a nap bármely szakában garantálják a könnyű és intuitív használatot. Ezek a termékek tele vannak olyan kényelemmel, amelyek lehetővé teszik számos kiegészítő használatát - praktikus rádiót, órát, időjárás-állomást vagy kényelmes polcot a kozmetikumok számára. Pontosan úgy pihenhet, ahogy akarja, és élvezheti a legújabb megoldásokat a keze ügyében.

Tekintse meg értékeléseinket a  

Láss többet