Promóció -10% a 10promo kóddal
hello@artforma.com
Írj nekünk e-mailt
Chat a Messengeren
Csevegés a WhatsApp alkalmazáson
Kosár 0 HUF Ft 0
Vissza a listához
A kosarad üres!

Tükrök a komód fölé LED

18
Szűrés
Helyiség típusa - Fürdőszoba ✖
Helyiség típusa - Előszoba ✖
Helyiség típusa - Szalon ✖
Tükörforma - Kerek ✖
Tükörforma - Szögletes ✖
Gyűjtemény - PremiumLine ✖
Gyűjtemény - Tükrök Függő ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör körül ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör felett és alatta ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör oldalain ✖
Tükör tájolása - Vízszintes ✖
Sorozat - Google ✖
Sorozat - Samsung ✖
Sorozat - Apple ✖

Megjelenített termékek 18 Biztosan eltávolítod ezt a terméket a kosárból? 18 Ne távolítsd el

Tükrök a komód felett az Artformától – egyszerű módja annak, hogy eredeti elrendezést alkoss!

Elegáns vagy modern tükör a komód felett a stílus és a funkcionalitás tökéletes keveréke. Nem csak praktikus kiegészítő, hanem fontos díszítőelem, amely teljesen megváltoztathatja a helyiség karakterét és hangulatát.

Egyik legnagyobb előnyük, hogy optikailag megnövelik a teret. Kisebb helyiségekben, például hálószobákban vagy szűk előszobákban a fiókos szekrény feletti tükrök visszaverik a fényt, világosabbá teszik az elrendezést, és mélységet és dimenziót adnak hozzá.

Tükör a komód u> feletti hálószoba a reggeli előkészületekhez is használható, így gyorsan ellenőrizheti megjelenését, mielőtt kimegy. Az előszobában a bútorok fölé helyezve, amelyeken kulcsainkat vagy pénztárcánkat tartjuk, praktikus helyszíné válik az utolsó simításokhoz, mielőtt elhagyjuk a házat. A nappaliban vagy az étkezőben a komód feletti tükör olyan elemként működhet, amely feldobja a teret, és varázslatot kölcsönöz annak, különösen, ha más dekorációkkal, például vázákkal, könyvekkel, keretekkel vagy gyertyatartókkal kombinálja. p>

Hogyan válasszuk ki a tökéletes tükröt a komód fölé?

Az előszobában, a hálószobában vagy a nappaliban található komód feletti tükör a következő helyen található: üzletünkben különböző stílusokban és méretekben, hogy tökéletesen megfeleljen az Ön igényeinek és esztétikai preferenciáinak. Érdekel, hogyan válassza ki a tökéleteset?

A fiókos szekrény feletti tükör esztétikája kulcsszerepet játszik. Harmonikusan kell harmonizálnia a meglévő berendezéssel, összefüggő, átgondolt dekorációt hozva létre. Itt fontos a keret színe és anyaga – a finom fa modellek melegséget és természetességet kölcsönöznek, míg a fém vagy a lakkozott modellek modern akcentust adhatnak otthona belsejébe.

A tükör mérete más. fontos szempont, amit figyelembe kell venni. A komód feletti túl nagy tükör túlterhelheti a teret, míg a túl kicsi tükör eltűnik a többi bútor hátterében. Az ideális modellnek arányosnak kell lennie a komóddal, és nem haladhatja meg a szélességét. Vegye figyelembe a mennyezet magasságát is – a bérházakban a nagyobb tükrök látványosnak tűnhetnek, míg az alacsonyabb helyiségekben a kisebbek jobban működnek.

A tükör formája egy másik szempont, amelyet érdemes figyelembe venni. A téglalap alakú, elegáns tükör a komód felett univerzális lesz, és a legtöbb belső térbe illeszkedik. A kerekek könnyedséget adnak és élénkítik az elrendezést, míg az oválisak finomságot adhatnak. A modell kiválasztása a személyes preferenciáktól és a belső tér stílusától függ.

A nappaliban a komód feletti modern tükrök SMART opciókat is kínálhatnak, például LED-es háttérvilágítást , amely egyedi hangulatot teremt a helyiségben. Különös figyelmet érdemel azonban a streaming szolgáltatásokból származó filmek megjelenítése, zenehallgatás, sőt dokumentumok vagy e-mailek megjelenítése is!

Tükör a komód felett – milyen magasra akassza fel és egyéb elrendezési tippek

Van néhány kulcsfontosságú szabály a tükör okosan a fiókos szekrény fölé történő felakasztására az optimális hatás elérése érdekében, mind esztétikai, mind praktikus. Megosztjuk veletek!

Az első kérdés az, hogy milyen magasságba kell akasztani a komód feletti tükröt. A túl magas lógás kényelmetlenné teheti a használatot, és megzavarhatja a helyiség arányait. Általában azt javasolják, hogy az alsó szegély körülbelül 15-20 cm-rel legyen a komód felső széle felett. Ez a távolság biztosítja a megfelelő egyensúlyt a tükör és a bútor között anélkül, hogy elveszítené a funkcionalitásukat.

A világítás a tükörelrendezés másik kulcsfontosságú eleme, amelyet figyelembe kell vennie. A jól megválasztott lámpa nem csak az üveg szépségét emeli ki, hanem befolyásolhatja a szoba hangulatát is. A tükör egyik oldalán elhelyezett lámpa finom hatást kelt, és meleget ad a belső térnek, míg a fali lámpák szimmetrikus elhelyezése mindkét oldalon drámaibb és formálisabb hatást kelt.

Végül ne feledje, a dekoratív oldalról. Kiegészítően díszíthetők elegáns kiegészítők, például virágvázák, könyvek, dísztálcák vagy gyertyatartók elhelyezésével a komódon. Ezek az apró elemek nem csak gazdagítják a dekorációt, hanem lehetővé teszik egy koherens és kifinomult kompozíció létrehozását is.

Láss többet