Promóció -10% a 10promo kóddal
hello@artforma.com
Írj nekünk e-mailt
Chat a Messengeren
Csevegés a WhatsApp alkalmazáson
Kosár 0 HUF Ft 0
Vissza a listához
A kosarad üres!

Skandináv tükrök

24
Szűrés
Helyiség típusa - Fürdőszoba ✖
Helyiség típusa - Előszoba ✖
Helyiség típusa - Szalon ✖
Tükörforma - Kerek ✖
Tükörforma - Szögletes ✖
Gyűjtemény - AmbientLine ✖
Gyűjtemény - PremiumLine ✖
Gyűjtemény - Tükrök Függő ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör körül ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör felett és alatta ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör oldalain ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör felett ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör felett és az oldalain ✖
Tükör tájolása - Vízszintes ✖
Tükör tájolása - Függőleges ✖
Sorozat - Google ✖
Sorozat - Samsung ✖
Sorozat - Apple ✖

Megjelenített termékek 24 Biztosan eltávolítod ezt a terméket a kosárból? 24 Ne távolítsd el

Skandináv tükrök az Artformától – időtlen stílus!

Skandináv tükrök egyszerűséget és eleganciát áraszt, az északi design szimbóluma, amely évek óta népszerű az egész világon . A letisztult vonalakkal, minimalizmussal és funkcionalitással jellemezhető modellek nem csak a felszerelés praktikus elemei, hanem egy kifinomult dekorációs akcentus is, amely átalakíthatja az előszobát, öltözőt, nappalit vagy fürdőszobát.

Dizájnjuk a filozófiát tükrözi. a „kevesebb több”. Az egyszerű, de hatékony keretek, amelyek gyakran természetes fából, például tölgyből vagy fenyőből készülnek, melegséget és természetességet adnak. Skandináv stílusú tükrök az Artforma szükségtelen dekorációi nélkül, sokféle enteriőrbe illeszkednek – a moderntől a lofton át a klasszikusabbakig.

Hagyományos téglalapok, körök, oválisok, hatszögek, szabálytalanok hullámok, és még egyedi modellek is - ez a sokféleség lehetővé teszi, hogy a tükröt az egyéni igényeihez és preferenciáihoz igazítsa. Egyes modellek további funkciókat is kínálnak, mint például polcok vagy akasztók, ami a modern, funkcionális életterek igényeinek felel meg.

Mitől tűnnek ki még ezek a tükrök? A skandináv stílusnak köszönhetően a felületek világosabbá és optikailag nagyíthatóak – nem csak az üvegnek, hanem a világos formáknak és élénk színeknek is köszönhetően. A szobákban ügyesen elhelyezve a nagyobb tér illúzióját keltik, és a kevésbé megvilágított sarkokat is megvilágítják, ami különösen értékes a kisebb lakásokban.

Skandináv stílusú tükrök – hogyan válasszuk ki a tökéletes modellt?

Kíváncsi vagy? , hogyan válasszuk ki a tökéletes tükröt? A skandináv stílusban különböző termékek egész sora áll, így mi segítünk a vásárlásban!

Először is ügyeljen a méretre. A rendelkezésre álló helytől függően választhat a falra akasztható nagy skandináv tükröt, amely a szoba fókuszpontja lesz, optikailag megnövelve a teret, vagy kisebb - diszkrétebb modelleket, tökéletes előszobába vagy fürdőszobába akasztható. . Ne feledje, hogy a nagy tükrök kiváló természetes fényforrást jelentenek, visszaverik azt és megvilágítják a sötétebb sarkokat.

Természetesen a színek is fontosak. A skandináv stílusú tükörnek nem kell fehérnek lennie - bézs, szürke, natúr fa, ekrü, a bátraknak pedig - pasztell rózsaszín vagy világos pisztácia is remek választás. A színek illeszkedjenek a háttérhez, azaz a falak vagy a csempék színéhez, valamint a bútorokhoz, kiegészítőkhöz.

A LED-es világítású skandináv tükrök funkcionális és esztétikus választás. Nem csak egy kiegészítő fényforrásról van szó, hanem arról is, hogy hangulatos légkört teremtsen a szobában. A LED-ek energiatakarékosak, ezért ideális választás a tudatos fogyasztó számára.

A SMART opciók egy másik szempont, amelyet érdemes megfontolni. Az Artforma skandináv tükrei olyan további funkciókkal is felszerelhetők, mint például a streaming szolgáltatásokból származó filmek és sorozatok megjelenítése, zenehallgatás, sőt az e-mailekkel való integrálhatóság is. Ezek az intelligens megoldások nemcsak megkönnyítik a mindennapi tevékenységeket, hanem luxust és kényelmet is adnak otthonának.

Skandináv tükrök – hogyan kell elhelyezni őket?

Ha egy tükörről van szó hall, skandináv stílusban hangulatos és egyben modern akcentussal fogadja majd a belső teret a küszöbről érkező vendégek és háztartásbeliek számára. A fakonzol vagy egy kis asztal fölé helyezett tükör praktikus helyet biztosít az utolsó simításokhoz, mielőtt elhagyná a házat. Egyszerű, fehér polcokat akaszthatunk köré, amelyekre kis cserepes növényeket helyezhetünk el.

Ha a nappali tükörről van szó – skandináv stílus, akkor tökéletesen kiemeli a tükör nyers formáját, amelyet a kandalló vagy a világos kanapé fölé helyez. Kísérletezhet különféle formákkal – a kerek vagy ovális modellek lágyságot és gyengédséget adhatnak az elrendezésnek, míg a nagy, téglalap alakú modellek avantgárdabbak lesznek.

A fürdőszobában egy skandináv tükör nem csak funkcionális elem, de egyben otthonos, pihentető légkör megteremtésének módja is. A LED-es háttérvilágítású tükör megkönnyíti a napi ápolási rituálékat, de finom, pihentető fényt is teremt, amely tökéletes az esti pihenéshez a fürdőkádban vagy a zuhanyzóban.

Tekintse meg értékeléseinket a  

Láss többet