Promóció -10% a 10promo kóddal
hello@artforma.com
Írj nekünk e-mailt
Chat a Messengeren
Csevegés a WhatsApp alkalmazáson
Kosár 0 HUF Ft 0
Vissza a listához
A kosarad üres!

Nagy tükrök LED

77
Szűrés
Helyiség típusa - Fürdőszoba ✖
Helyiség típusa - Előszoba ✖
Helyiség típusa - Szalon ✖
Tükörforma - Kerek ✖
Tükörforma - Szögletes ✖
Tükörforma - Lekerekített ✖
Tükörforma - Ovális ✖
Gyűjtemény - AmbientLine ✖
Gyűjtemény - PremiumLine ✖
Gyűjtemény - Színes ✖
Gyűjtemény - Tükrök Függő ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör körül ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör felett és alatta ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör oldalain ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör felett ✖
Tükör tájolása - Vízszintes ✖
Tükör tájolása - Függőleges ✖

  • 1
Megjelenített termékek 45 Biztosan eltávolítod ezt a terméket a kosárból? 77 Ne távolítsd el

Nagy tükrök

Nagy tükrök a fürdőszobába vagy az előszobába a termékek egyedülálló kategóriája, amelynek köszönhetően gyökeresen megváltoztathatja bármely belső. A Nagy fali tükrök a nappaliba sikeresen helyettesítik a kanapé feletti klasszikus festményt, segítenek vizuálisan kibővíteni a helyiséget, és további fényforrás nélkül megvilágítják a teret. A nagyon nagy fali tükör a szoba fő díszítő motívumává válhat, ahol szeretne pihenni vagy barátaival eltölteni.

Az előszoba vagy a fürdőszoba fő falán egy nagy tükör további mélységet ad a belső térnek, és egyenletesek lesznek az arányok. Ez egy recept egy szokatlan szoba ferde mennyezettel vagy magas mennyezettel díszítésére, mert a dekoratív keretben lévő tükör lehetővé teszi, hogy hangulatos sarkot alakítson ki a munkához és a pihenéshez. A világítós nagy tükrök kiegészítik a mennyezeti világítást, és diszkrét fényt biztosítanak az oldalfalon, tökéletes estére vagy filmnézésre.

Nagy tükrök a fürdőszobába< /u> – a mindennapi használat kényelme

A nagyméretű LED-es fali tükrök olyan emberek számára készült, akik fontosnak tartják a modern és funkcionális megoldásokat otthonukban . A nappaliban vagy az előszobában található nagy tükrök lehetnek a szoba dekorációjának egyetlen eleme – ilyenkor érdemes egy nagyon dekoratív keretet használni, amely illeszkedik a berendezés többi eleméhez.

A nagy téglalap alakú fali tükrök akár egy kis fürdőszobában is elférnek, a bejárattal szemben felakasztják őket, és így vizuálisan megnövelik a helyiséget. A nagy fürdőszobai tükrök világítással kényelmesek lesznek a reggeli WC-n, és amikor precíz sminket szeretne felvinni. A nagyon nagy fali tükör elegánsan fog kinézni egy retro stílusú szobában és egy elbűvölő kiegészítőkkel ellátott nappaliban is.

Modern nagy tükrök a hálószobába< / u> - elegáns és elegancia

Az Artforma üzlet modern nagy tükröket kínál a fürdőszobába vagy a hálószobába, amelyek segítségével teljes mértékben kihasználhatja a az otthonod. Ezek elsősorban nagy fürdőszobai tükrök világítással, amelyeket kiegészíthet további érintésérzékelővel, időjárás-állomással vagy órával. A tükörbe Bluetooth hangszórót szerelhetünk Önnek, mellyel az esti fürdés közben hallgathatja kedvenc zenéit, vagy a reggeli zuhanyozás során energikus ritmusokat kapcsolhat be. A világítós nagy tükrök különböző világítási intenzitással és különböző formákban kaphatók, így Ön tökéletesen illesztheti az adott belső térhez a tükör típusát. Az Artforma modern tükreinek köszönhetően a modellt úgy állíthatja be, hogy lakása minden háztartási igényt kielégítsen.

Láss többet