Promóció -10% a 10promo kóddal
hello@artforma.com
Írj nekünk e-mailt
Chat a Messengeren
Csevegés a WhatsApp alkalmazáson
Kosár 0 HUF Ft 0
Vissza a listához
A kosarad üres!

Megvilágított tükrök 50x80

30
Szűrés
Helyiség típusa - Fürdőszoba ✖
Tükörforma - Szögletes ✖
Tükörforma - Lekerekített ✖
Gyűjtemény - AmbientLine ✖
Gyűjtemény - PremiumLine ✖
Gyűjtemény - Színes ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör körül ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör felett és alatta ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör oldalain ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör felett ✖
Tükör tájolása - Vízszintes ✖
Tükör tájolása - Függőleges ✖

Megjelenített termékek 30 Biztosan eltávolítod ezt a terméket a kosárból? 30 Ne távolítsd el

50x80-as tükrök

50x80 cm-es tükrök kicsi, de a lakás funkcionális berendezése szempontjából nagyon fontosak, olyan berendezési elemek, amelyeket érdemes beépíteni a fürdőszobába vagy az előszobába. Az 50x80 cm-es LED tükrök érdekes ajánlat mindazok számára, akik egy kis fürdőszobát szeretnének egyszerűen díszíteni, vagy kifejezőbb karaktert szeretnének adni lakásuknak. Egy kis tükör a falon elfér egy keskeny folyosón, sikeresen kitölti a komód feletti kis falat, és optikailag nagyobbnak tűnik az apró fürdőszoba.

Az 50x80 cm-es fürdőszobai tükrök megfontolandó alternatívát jelentenek a nagy és masszív tükrök helyett, amelyek a szoba teljes falát lefedik. A fürdőszobai szekrény mosdókagylóval ellátott bővítménye fölé helyezheti őket, gazdagon díszített bútorokkal felakaszthatja, és érdekes dekorációs elemként használhatja őket a nappaliban tett utazásairól készült festmények vagy emléktárgyak mellé.

50x80-as tükrök szabványos formákban, kiegészítő világítópanellel és számos kiegészítővel kaphatók. Nekik köszönhetően praktikus elrendezést készít a fürdőszobában, aminek köszönhetően kényelmesen felviheti a reggeli sminket, vagy felkészítheti arcát az éjszakai pihenésre. Az 50x80 cm-es LED-tükrök a háztartásban élők egyéni preferenciáihoz igazíthatók – illessze kedvenc fényszínéhez, használja a beépített hangszórókat vagy egy diszkrét polcot a keze ügyében elérhető kozmetikumok számára. Az előszobában található kis tükörnek köszönhetően örömmel készülhet egy éjszakára a barátokkal, és kiválaszthatja a munkához legmegfelelőbb ruhásszekrényt, hogy magabiztosan érezze magát minden helyzetben.

Tekintse meg értékeléseinket a  

Láss többet