Promóció -10% a 10promo kóddal
hello@artforma.com
Írj nekünk e-mailt
Chat a Messengeren
Csevegés a WhatsApp alkalmazáson
Kosár 0 HUF Ft 0
Vissza a listához
A kosarad üres!

Kis tükrök LED

49
Szűrés
Helyiség típusa - Fürdőszoba ✖
Tükörforma - Kerek ✖
Tükörforma - Szögletes ✖
Tükörforma - Lekerekített ✖
Tükörforma - Ovális ✖
Gyűjtemény - AmbientLine ✖
Gyűjtemény - PremiumLine ✖
Gyűjtemény - Színes ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör körül ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör felett és alatta ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör oldalain ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör felett ✖
Tükör tájolása - Vízszintes ✖
Tükör tájolása - Függőleges ✖

  • 1
Megjelenített termékek 45 Biztosan eltávolítod ezt a terméket a kosárból? 49 Ne távolítsd el

Kis tükrök

Funkcionális és kényelmes belső tér kialakításáról álmodik? A kis tükrök kiváló választás azoknak, akiknek a kis hely ellenére praktikusan be kell rendezniük nappalijukat, folyosójukat vagy fürdőszobájukat. A kis tükrök a falon jól működnek egy egyszemélyes egyszobás lakásban és egy bérház tágas lakásában is. Egy kis tükör jól használható egy tinédzser szobájában és a hálószobában, ha hatékonyan szeretné elvégezni az esti ápolási kezeléseket.

A LED-es világítású kis tükrök ideális megoldást jelentenek egy szokatlan formájú kis fürdőszobában, ahol nincs hely további fényforrás számára. A kis függő tükrök akár keskeny falra is elhelyezhetők, a mosdókagyló vagy a fürdőszobai kozmetikai szekrény közelében. Egy kis tükör optikailag megnagyobbítja a helyiséget, megvilágítja azt, és egyben lehetővé teszi a kényelmes smink felvitelét.

Kis tükrök a falra - kényelem otthonában

Még akkor is, ha úgy gondolja, hogy lakásában nincs hely kényelmes tükörnek – a kis LED-es tükrök örömet okoznak a mindennapi tevékenységek során . A kis tükrök elférnek az előszoba egy keskeny falán, kombinálhatod őket akasztóval vagy polccal a legszükségesebb tárgyak számára.

Kis fürdőszobai tükrök< Az /u> felhasználható elrendezéseiben , amelyekben a fő díszítő motívum a masszív bútorok vagy a falon lévő színes tapéta. Érdekesen fognak kinézni gazdagon díszített falilapokkal vagy elbűvölő kiegészítőkkel kombinálva.

LED tükrök – apró részletek, amelyek a különbséget jelentik

Egy társasházi lakás sikeres elrendezéséhez vagy egy kis fürdőszoba egy családi házban , szüksége van egy takaros és megfelelően kiválasztott tükörre. A kis méretű tükör illeszkedik egy helyiségbe, ahol sok különféle formájú és textúrájú kiegészítő található. Tetszeni fog azoknak a háztartásbelieknek, akik a gyakori külföldi nyaralásukról emléktárgyakat hoznak vissza, majd kihelyezik a falakra a nappaliban. A kis tükör még egy nagyon szűk előszobában vagy folyosón is elfér, ahol tágas beépített gardrób is elhelyezhető.

A modern kis LED-es tükör egyike az Artforma üzlet számos érdekes ajánlatának. Kínálatunkban különböző formájú és méretű modellek találhatók, így megtalálhatja a belső teréhez tökéletesen illeszkedő tükröket. Választhat klasszikus formájú tükröt, vagy választhat LED-es háttérvilágítással, meteorológiai állomással, órával vagy Bluetooth hangszóróval felszerelt változatot. Kiegészítésként elhelyezhet egy kényelmes polcot a kozmetikumok számára, amelyre elhelyezheti arckrémét vagy parfümjét.

Láss többet