Promóció -10% a 10promo kóddal
hello@artforma.com
Írj nekünk e-mailt
Chat a Messengeren
Csevegés a WhatsApp alkalmazáson
Kosár 0 HUF Ft 0
Vissza a listához
A kosarad üres!

Keret nélküli LED tükrök

214
Szűrés
Helyiség típusa - Fürdőszoba ✖
Helyiség típusa - Előszoba ✖
Helyiség típusa - Szalon ✖
Helyiség típusa - Étkező ✖
Tükörforma - Kerek ✖
Tükörforma - Szögletes ✖
Tükörforma - Lekerekített ✖
Tükörforma - Ovális ✖
Tükörforma - Szabálytalan ✖
Gyűjtemény - AmbientLine ✖
Gyűjtemény - PremiumLine ✖
Gyűjtemény - FrameLine ✖
Gyűjtemény - Decor ✖
Gyűjtemény - Színes ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör körül ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör felett és alatta ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör oldalain ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör felett ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör felett és az oldalain ✖
Tükör tájolása - Vízszintes ✖
Tükör tájolása - Függőleges ✖

Megjelenített termékek 45 Biztosan eltávolítod ezt a terméket a kosárból? 214 Ne távolítsd el

Tükrök keret nélkül

A keret nélküli tükör több, mint a belsőépítészet praktikus eleme. Tökéletes dekoráció is, amely stílust és eleganciát kölcsönöz a szobának, nem csak a tükörkeretre összpontosítva. A piacon kapható modern modellek nemcsak különféle funkciókat kínálnak, hanem különféle formákat és mintákat is kínálnak, amelyek bármilyen elrendezési stílushoz illeszkednek.

A keret nélküli tükörkülönösen hasznos kis helyiségekben, ahol hiányzik a hely problémát jelenthet. A tükör megfelelő elhelyezésével fényvisszaveréssel érheti el azt a hatást, hogy optikailag megnöveli a teret. Ezenkívül akeret nélküli tükrök nagyon univerzálisak, és bármilyen elrendezési stílushoz illeszkednek, ami azt jelenti, hogy különféle helyiségekben, például nappaliban, hálószobában, fürdőszobában vagy előszobában használhatók.

Tükrök nemcsak vizuálisan növeli a teret, hanem növeli a fény mennyiségét is a helyiségben a sugarak visszaverésével. Ennek köszönhetően világos és kellemes légkört adhatnak a belső térnek. Ezenkívül a dekoratív tükrök vonzó díszítőelemek, amelyek gazdagítják az elrendezés stílusát és kiemelik annak elegáns karakterét.

Klasszikus formájú tükrök, azaz téglalap és kerek keret nélküli tükrök.

A keret nélküli tükrök kétségtelenül a belsőépítészet egyik eleme, amelynek már nincs tisztán haszonelvű funkciója. A keret nélküli tükrök modern modelljei jelenleg a belső terek nagyon fontos dekorációs elemei. Számos alkalmazási lehetőséget kínálnak, és szinte minden elrendezéshez illeszkednek. Magában az építészetben a tükrök három alapvető funkciót töltenek be: lehetővé teszik a sötét terek megvilágítását ablak vagy tetőablak beépítése nélkül, optikailag megnagyobbítják a tereket, és az elegáns dekorációknak köszönhetően hangulatosabbá teszik azokat, amelyek teljesen megváltoztatják a külső megjelenését. belső. És bár rengeteg tükörforma létezik a piacon, a legnépszerűbbek továbbra is a téglalap alakúak és a kerekek.

A téglalap alakú tükrök az egyik leggyakrabban használt tükörtípus, ami egyszerűségüknek köszönhető mégis univerzális kialakítás. merőleges forma jellemzi. Sokoldalúságuk miatt tökéletesen illeszkednek különféle típusú belső terekhez, stílustól függetlenül – a klasszikustól a modernig. A téglalap alakúkeret nélküli tükrökek sokféle méretben kaphatók, így különböző helyiségekhez igazíthatóak. A legnagyobb, a teljes falat elfoglaló modellek optikailag megnövelik a teret és karakteressé varázsolják, míg a kisebb modellek remekül működnek kis fülkékben vagy bútorokon, dekoratív és praktikus funkciót is betöltve. Sőt, a tervezők, nem aa tükörkeretre koncentrálva, gyakran nagyobb figyelmet fordítanak arra, hogy a klasszikus típusú tükrök kivételesen dekoratív jelleget adjanak.

A kerek tükrök egy másik elegáns és stílusos dekorációs kiegészítő. puha és hangulatos akcentust kölcsönöz a belső térnek. Lekerekített formájuk kiemelkedik a bútorok és kiegészítők egyszerű vonalaival szemben, stílusos karaktert adva a helyiségnek. A kerek tükrök nagyon sokoldalúak, és különféle típusú belső terekbe illeszkednek - a hagyományostól a modernig. Szokatlan formájuknak köszönhetően tökéletesek azok számára, akik eredeti és egyedi akcentust szeretnének adni a belső terüknek.

A kerek keret nélküli tükrök különféle méretekben kaphatók, amelyek lehetővé teszik kiválasztani azt a modellt, amely tökéletesen illeszkedik egy adott belső térbe. Különféle színekben is kaphatók: a hagyományos ezüsttől az eredetibb árnyalatokig, mint például az arany vagy a réz. A tükörszín választása az egész szoba színéhez illeszthető, vagy válasszon egy kontrasztos színt, amely felkelti a figyelmet.

Okos tükrök – érdemes otthon lenni? >

Ha azonban szereted a modernitást és értékeled a keret nélküli tükröt, akkor az intelligens tükrök neked valók. Ez egy nagyszerű megoldás, amely egyesíti a funkcionalitást az intelligens otthoni technológiával. Ennek köszönhetően számos praktikus funkciót használhat, amelyek megkönnyítik mindennapjait. Az intelligens tükrök egyik legfontosabb előnye a népszerű streaming szolgáltatások, például a Netflix, a Spotify vagy a Tidal használatának lehetősége. Mostantól fürdés közben vagy munkára készülve élvezheti kedvenc zenéit, vagy érdekes filmeket és sorozatokat nézhet egy okostükör segítségével.

Az okostükrök számos további funkciót kínálnak, mint például a fényszín beállításának lehetősége vagy az üveg párolgását megakadályozó beépített fűtési rendszer. Ennek a technológiának a segítségével könnyedén megvilágíthatja mind a fürdőszobát, mind a többi helyiséget. Egy ilyenkeret nélküli tükör minden elrendezésben tökéletesen működik, nem csak a modernben. Az ilyen típusú tükrök praktikusak, de egyben esztétikusak is, modern dizájnjuk és elegáns kivitelük révén a modern és minimalista enteriőrökbe illeszkednek, függetlenül a helyiség rendeltetésétől és dekorációjától. Este azonban ezek a tükrök sikeresen megteremtik a megfelelő hangulatot a választott fényszíntől függően.

Mivel nem érdemes kizárólag a tükörkeretre a megfelelő modell kiválasztásakor érdemes odafigyelni a műszaki szempontokra is, mint például a tápellátás és a csatlakozás. Az egyenáramú tükrök megfelelő áramforrást és helyet igényelnek a kábelek számára. Az akkumulátoros tükrök esetében ügyelni kell az akkumulátor töltöttségére. A telepítés is figyelmet igényel - a tükör vastagságához és faltól való távolságához kell igazítani. A tükör által kibocsátott fény színe és színe is fontos a felhasználó számára, különösen az étkezőben.

Tükör keret nélkül – a legjobbat az Artforma

Az Artforma egy online áruház, amely exkluzív és dekoratív LED-es háttérvilágítású tükröket kínál, amelyek tökéletesek az étkezőbe. Kínálatunkban különböző méretű és formájú tükrök találhatók, melyeket biztosan illeszt majd enteriőrjéhez, karakteressé és otthonossá téve azt. Minden modellünk a legjobb minőségű anyagokból készül, és magas funkcionalitás jellemzi őket. A kényelmes billenőkapcsoló segítségével könnyedén be- és kikapcsolhatja a lámpákat, ami tovább növeli a használhatóságot. Ha modern megoldásokat keres, tükreink minden elvárásnak megfelelnek.

Tükrök forma szerint

Tükrök típus szerint

Tükrök helyiség szerint

Tekintse meg értékeléseinket a  

Láss többet