Promóció -10% a 10promo kóddal
hello@artforma.com
Írj nekünk e-mailt
Chat a Messengeren
Csevegés a WhatsApp alkalmazáson
Kosár 0 HUF Ft 0
Vissza a listához
A kosarad üres!

Glamour tükrök

15
Szűrés
Helyiség típusa - Fürdőszoba ✖
Tükörforma - Szögletes ✖
Gyűjtemény - Decor ✖
Tükör tájolása - Vízszintes ✖
Tükör tájolása - Függőleges ✖

Megjelenített termékek 15 Biztosan eltávolítod ezt a terméket a kosárból? 15 Ne távolítsd el

Glamour tükrök – elegancia és luxus a javából

Glamour tükrök az elegancia és a luxus kvintesszenciája. Egy kis pompát és kifinomultságot kölcsönöznek a belső térnek. Megkülönböztető jellemzőik a gazdagon díszített keretek, amelyek felkeltik a figyelmet – gyakran kiváló minőségű anyagokkal, például arannyal, ezüsttel, sőt néha kristályokkal készülnek. A díszítések lehetnek finomak vagy kifejezőek, a finom vésett mintáktól a pazar, barokk díszekig.

Az Artforma glamour tükreinek változatos formája és méretű lehet, a kicsitől a dekoratívig, tökéletes kis helyeken való felakasztáshoz, a nagy, teljes méretű modellekig, amelyek uralják a tágas nappalit vagy hálószobát. Ezek a nagyobb, csillogású dekoratív tükrök nemcsak gyönyörűen néznek ki, hanem optikailag is megnövelik a teret, így a szobák világosak és nagyok.

További előny a sokoldalúság. Egy gyönyörű csillogó tükör sikeresen elrendezhető különféle belső stílusokban – klasszikus, luxus, de loft vagy art deco stílusban is. Ezenkívül a glamour tükrök praktikus funkciót is elláthatnak. A hálószobában vagy az öltözőben a teljes méretű modellek lehetővé teszik a haj vagy a smink kényelmes előkészítését, kiváló világítást biztosítva. A csillogó fürdőszobai tükrök viszont megkönnyíti a borotválkozást, az ápolást és a mindennapi tisztálkodást.

Hogyan válasszuk ki a tökéletes csillogó tükröt az előszobába, a fürdőszobába vagy a nappaliba?

Az esztétika kulcsfontosságú szempont, amire figyelnie kell. A klasszikus stílusban díszített terekben a glamour fali tükrök dúsan díszített kerettel lesznek tökéletesek, míg a modernebb enteriőrökben érdemesebb az egyszerűbb kivitelű, pl. fém motívumú modelleket választani.

Mérete is ugyanolyan fontos. A nagy, elbűvölő fali tükör domináns kiegészítővé válhat, optikailag kibővítve a teret és fényt adva. Fontos, hogy a mérete arányos legyen a többi bútorral és a helyiségben lévő térrel. Ha egy csillogó fali tükröt a fiókos szekrény fölé kell akasztani, a szélessége nem haladhatja meg a bútor keretét.

A tükör formáját is figyelembe kell venni. A klasszikus téglalapoktól az elegáns oválisokon át a modern, szabálytalan formákig – mindegyik más-más esztétikai élményt hozhat. Formája harmonizáljon mind a kerettel, mind a belső tér általános karakterével. A Glamour kerek tükrök könnyedséget és eleganciát adnak az elrendezésnek, míg a téglalap vagy négyzet alakú tükrök hagyományosabbak és formálisabbak.

Utolsó, de nem utolsósorban fontos szempont a SMART opciók, amelyek jelentősen növelhetik funkciók u>glamour tükrök. A modern bútorok további lehetőségekkel is felszerelhetők, mint például LED háttérvilágítás, mozgásérzékelők vagy akár integrált érintőképernyők. Az Artform modellen böngészhet e-mailjei között, filmeket vagy tévésorozatokat nézhet, sőt még az időjárást is megnézheti!

Glamour stílusú tükrök – hogyan kell elhelyezni őket?

Hol és hol A < u>csillogó dísztükrök felakasztása rendkívül fontos. Az előszoba bejárati ajtóval szembeni falára helyezve a tágasság benyomását kelti. Érdemes egy hozzáillő színben elegáns konzolt elhelyezni alatta, és elegáns világítással kiegészíteni.

Dekoratív tükrök egy elbűvölő nappaliba a kandalló fölé vagy a fal középső pontjára akaszthatók, ami további mélységet ad a térnek. A hálószobában a fésülködőasztal fölé helyezett modell nemcsak praktikus kiegészítő, hanem meghitt, fényűző teret is teremt.

Ha a csillogó fürdőszobai tükrökről van szó, ügyeljen a háttérként szolgáló csempére - egy nagyszerű márvány vagy építészeti betonutánzó lehetőség lesz. Elegáns, üvegdíszítésű falilámpákat akaszthatsz a keret mindkét oldalára.

A tükör körüli tér díszítése egy másik fontos szempont az elrendezésben. Az elegáns kiegészítők, mint a stílusos gyertyatartók, virágos vázák vagy elegáns figurák tovább gazdagíthatják megjelenését, átgondolt és összefüggő kompozíciót alkotva. Fontos azonban, hogy ne vigyük túlzásba a dekoráció mennyiségét – a glamour függőtükör önmagában is kellően kifejező elem.

Tekintse meg értékeléseinket a  

Láss többet