Promóció -10% a 10promo kóddal
hello@artforma.com
Írj nekünk e-mailt
Chat a Messengeren
Csevegés a WhatsApp alkalmazáson
Kosár 0 HUF Ft 0
Vissza a listához
A kosarad üres!

Fodrász tükrök LED

18
Szűrés
Helyiség típusa - Fürdőszoba ✖
Helyiség típusa - Előszoba ✖
Helyiség típusa - Szalon ✖
Tükörforma - Kerek ✖
Tükörforma - Szögletes ✖
Gyűjtemény - PremiumLine ✖
Gyűjtemény - Tükrök Függő ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör körül ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör felett és alatta ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör oldalain ✖
Tükör tájolása - Vízszintes ✖
Sorozat - Google ✖
Sorozat - Samsung ✖
Sorozat - Apple ✖

Megjelenített termékek 18 Biztosan eltávolítod ezt a terméket a kosárból? 18 Ne távolítsd el

Fodrászati tükrök – melyek a jellemzőik?

A

Fodrászati tükrök a professzionális szalonok felszerelésének kulcselemei. Egyesítik a funkcionalitást, a divatos dizájnt és a kényelmet – mind az ügyfél, mind a fodrász számára.

Jellemzőjük a nagy méret. Ez lehetővé teszi, hogy a fodrász precízen végezze el a munkát, és Ön megfigyelje a megjelenés változásának minden szakaszát. A tükör mérete befolyásolja a tér optikai megnagyobbodását is, ami különösen fontos kisebb helyiségekben.

A jó minőségű fali fodrásztükrök tiszta és valósághű visszaverődést garantálnak színek, elengedhetetlenek a pontos árnyalatválasztáshoz. festékek és kifinomult hajfrissítések létrehozása. A fodrászat olyan hely is, ahol a tükör különféle anyagoknak van kitéve, mint például lakkok, festékek és egyéb hajformázó termékek. Ezért a fodrászati tükrök gyakran szennyeződésálló és könnyen tisztítható anyagokból készülnek.

Tükrök fodrászathoz Az Artforma u> egyedi kialakításával is kitűnhet. A minimalista, modern modellektől a hagyományosabb, dekoratív keretes modellekig. Ezek a formák fontos dekorációs elemei lehetnek a belső térnek, befolyásolva annak általános hangulatát és stílusát. Ennek köszönhetően a fodrászat egyedi karaktert nyer, és nem csak magas színvonalú szolgáltatásokkal, hanem egyedi dizájnjával is vonzza a vásárlókat.

Hogyan válasszunk professzionális fodrásztükröt?

A Az első és legfontosabb szempont az üveg minősége. A fodrásztükörnek tiszta, tiszta és valósághű színvisszaadást kell biztosítania, ami a pontos színillesztéshez szükséges. Kiváló minősége azt jelenti, hogy nem torzítja a képet, ami döntő fontosságú a professzionális fodrászok számára, akiknek minden fényben értékelniük kell munkájuk hatását.

A tükör mérete egy másik fontos tényező. Egy professzionális szalonban elég nagynak kell lenniük ahhoz, hogy a vásárlók különböző perspektívákból lássák teljes alakjukat és frizurájukat. Ezért a legjobb, ha nagy fodrásztükröket választ, tömör kerettel és kellően szélességgel.

A funkcionalitás szintén fontos elem. Sok professzionális modell további funkciókkal is fel van szerelve, például termékpolcokkal vagy szerszámtartókkal. A világítással ellátott fodrásztükrök pótolhatatlan opciók lesznek, mert egyenletes és természetes fényt biztosítanak, ami a munkához szükséges.

Utolsó, de nem utolsósorban fontos szempont a tervezés. A professzionális fodrásztükrök dekorációs elemmé válhatnak, amely befolyásolja annak a helyiségnek a hangulatát és stílusát, amelyben elhelyezkednek. A hely koncepciójától függően többféle stílusú modell közül választhat - modern, klasszikus, elbűvölő, rusztikus, minimalista. Fontos, hogy a tükör illeszkedjen a nappali esztétikájába, és hangsúlyozza annak karakterét. Ügyeljen arra, hogy illeszkedjen a fotel, a polcok és egyéb kiegészítők kialakításához.

Milyen fodrászszalonba való tükröt vásárolhat az Artformában?

Az Artformánál talál professzionális fodrásztükrök széles választéka, amelyek kiemelkednek a modern dizájnból és a fejlett technológiai funkciókból. Kínálatunkban különböző vonalak modelljei találhatók, amelyek a különböző stílusokhoz és igényekhez vannak szabva.

A PremiumLine tükröket azoknak ajánljuk, akik precíz arcmegvilágítást és a tükör tisztaságát keresik. Szilárd kereteik számos színben elérhetők, ami elkerüli a falon a tükröződést, és méltóságot kölcsönöz a helyiségnek.

Az AmbientLine kollekció sima, keret nélküli modelleket kínál, amelyek könnyedséget kölcsönöznek a helyiségnek. Jellemzőjük a dekorativitás és a díszes LED-es világítás, amely egyedi hangulatot teremt.

Ezen kívül az Artforma tükröket kínál olyan SMART opciókkal, mint a hangszórók, időjárás-állomások, időkijelzők és még az ellenőrzési lehetőség is. e-maileket, és használja a streaming szolgáltatásokat. Ez nem csak praktikussá teszi őket, hanem a mindennapi tevékenységeket is sokkal könnyebbé teszi. Miért érdemes ilyen tükröt választani? Egy fodrászszalon nemcsak a fotelben való pihenést, hanem szórakozást is tud nyújtani ügyfelei számára, pl. film- vagy sorozatvetítési lehetőséget!

Érdemes megjegyezni, hogy minden Artforma tükör egyedi, kézzel készült vásárlói rendelés, amely lehetővé teszi, hogy a terméket saját igényeihez és preferenciáihoz igazítsa. Ennek köszönhetően kiválaszthatja a fodrászat stílusához és karakteréhez legjobban illő modellt.

Tekintse meg értékeléseinket a  

Láss többet