Promóció -10% a 10promo kóddal
hello@artforma.com
Írj nekünk e-mailt
Chat a Messengeren
Csevegés a WhatsApp alkalmazáson
Kosár 0 HUF Ft 0
Vissza a listához
A kosarad üres!

Egyedi méretű LED tükrök

223
Szűrés
Helyiség típusa - Fürdőszoba ✖
Helyiség típusa - Előszoba ✖
Helyiség típusa - Szalon ✖
Helyiség típusa - Étkező ✖
Tükörforma - Kerek ✖
Tükörforma - Szögletes ✖
Tükörforma - Lekerekített ✖
Tükörforma - Ovális ✖
Tükörforma - Szabálytalan ✖
Gyűjtemény - AmbientLine ✖
Gyűjtemény - PremiumLine ✖
Gyűjtemény - FrameLine ✖
Gyűjtemény - Decor ✖
Gyűjtemény - WoodenFrame ✖
Gyűjtemény - Színes ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör körül ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör felett és alatta ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör oldalain ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör felett ✖
LED világítási rendszer - Világítás a tükör felett és az oldalain ✖
Tükör tájolása - Vízszintes ✖
Tükör tájolása - Függőleges ✖
Sorozat - Google ✖
Sorozat - Samsung ✖
Sorozat - Apple ✖

Megjelenített termékek 45 Biztosan eltávolítod ezt a terméket a kosárból? 223 Ne távolítsd el

Egyedi LED-es tükrök

A fürdőszoba világítása rendkívül fontos kérdés, amelyet figyelembe kell venni a helyiség felújítása során. Nem mindig lehet azonban további fényforrást beépíteni benne. A probléma megoldását a háttérvilágítással ellátott LED-es tükrök jelentik. A megoldások sokasága lehetővé teszi, hogy olyan megoldást válasszon, amely minden vizuális követelménynek megfelel, így a tükör bármely helyiség igazi dísze lesz, nem csak a fürdőszobájában. Az Egyedi LED-es tükröket nem csak ebben a helyiségben lehet felszerelni. Ez egy modern megoldás, amely egyre népszerűbb azok körében, akik funkcionális, esztétikus és praktikus megoldást keresnek fürdőszobájukba, gardróbszobáikba és egyéb helyiségeikbe.

Egyedi LED-es tükör – a technológia előnyei

Az egyedi gyártású LED-tükrök használatának első előnye a funkcionalitásuk. Az Egyedi tükrök lehetővé teszik az arc optimális megvilágítását napi higiéniai tevékenységek, például fogmosás vagy sminkelés közben. Annak köszönhetően, hogy ezek a tükrök erős és erős fényt kibocsátó LED diódákkal vannak felszerelve, az őket használók biztosak lehetnek abban, hogy az arca jól megvilágosodik, és minden részlet látható lesz. Ez lehetővé teszi a precíz smink elkészítését vagy a szemöldök tökéletes beállítását. Sőt, a méretre szabott LED-es tükrök lehetővé teszik a fény erősségének és színének beállítását, így a világítást egyéni igényeihez igazíthatja.

A gyártás egy másik előnye. -Measure LED tükrök az esztétika. Ezeket a tükröket modern és elegáns kialakítás jellemzi, amely bármilyen stílusú fürdőszobába vagy öltözőbe beilleszthető. Ezenkívül a háttérvilágítással ellátott LED-es tükrök különféle formákban és méretekben készül, ami lehetővé teszi, hogy minden térhez egyedileg hozzáigazítsák őket. Tekintettel arra, hogy ezek a tükrök kiváló minőségű anyagokból készültek, tartósak és ellenállnak a mechanikai sérüléseknek.

Azt is érdemes hozzátenni, hogy a LED-s háttérvilágítású tükrök lehetővé teszik a megfelelő fényintenzitás és szín eléréséhez, ami javítja közérzetünket és csökkenti bizonyos szembetegségek kockázatát.

Egyedi LED-es tükör – mire figyeljünk vásárláskor?

Az egyedi készítésű LED-es tükrök egyre népszerűbb megoldást jelentenek a belsőépítészetben, különösen az öltözőkben és a fürdőszobákban. Ennek köszönhetően közelebbről is szemügyre veheti alakját, és minden részletében tökéletes megjelenést biztosít. Az egyik legfontosabb tényező, amelyet figyelembe kell venni a tükör kiválasztásakor, a mérete és alakja. A tükröket a helyhez kell igazítani, ugyanakkor biztosítani kell a kényelmes és praktikus használatot, hogy eredeti funkciójukat betölthessék. Éppen ezért érdemes nagyobb méretű tükröket választani, amelyek segítségével minden oldalról tisztán láthatja magát.

Egy másik fontos szempont az egyedi gyártású tükör kiválasztásánál a stílusa és az anyaga. A tükrök különféle anyagokból készülhetnek, például fából, fémből, üvegből vagy műanyagból. Az anyagválasztásnak meg kell egyeznie annak a helyiségnek a stílusával, amelyben a tükröket elhelyezik. A tükrök különböző stílusúak lehetnek – a moderntől a klasszikusig, a felhasználó preferenciáitól és belsőépítészeti stílusától függően.

A tükör funkcionalitása egy másik fontos szempont, amelyet a választás során figyelembe kell venni. A LED-vel világított tükrök különféle kiegészítő elemeket tartalmazhatnak, például polcokat, ékszerakasztókat és sok mást. Érdemes azokat választani, amelyek az Ön számára hasznos funkciókkal rendelkeznek, és megfelelnek az Ön egyéni igényeinek.

Egyedi LED-es tükrök okos változatban - innováció jó áron

Ha praktikus és modern megoldásokat keres, érdemes megfontolni egy téglalap alakú, beépített LED-es világítású, okosotthon funkciókkal is rendelkező tükör beszerzését. Ez a termék ötvözi a klasszikus tükröket innovatív technológiával, amely lehetővé teszi számos hasznos funkció használatát, amelyek megkönnyítik a mindennapi életet. Például a ruhatár kiválasztásakor egyszerre nézheti kedvenc sorozatait, vagy hallgathat zenét olyan népszerű streaming platformokról, mint a Spotify, az Apple Music vagy a Tidal. Az ilyen lehetőségek mindenképpen megkönnyítik a mindennapi tevékenységet.

Az intelligens funkciókkal rendelkező, személyre szabott LED-es tükrök egy modern megoldás, amely különböző helyiségekben sikeresen megvalósítható. Elegáns kivitelüknek köszönhetően finoman megvilágítják a belső teret, és karakteressé teszik azt. Az Ön preferenciáitól függően különböző formájú és méretű tükröket választhat az adott helyiséghez és stílusához.

Az ilyen fürdőszobai tükrök praktikus megoldást jelentenek, amely lehetővé teszi, hogy minden oldalról és különböző helyeken alaposan szemügyre vegye magát. világítás. Sőt, a tükrökben használtLED világításnak köszönhetően helyet takaríthat meg, különösen a kisebb fürdőszobákban, ahol minden négyzetméter aranyat ér. Az ilyenelőszoba tükröke azonban elegánsabbá és modernebbé teszi a ház bejáratát. Finom világításuk kellemes hangulatot kölcsönöz a térnek.

A LED-es háttérvilágítással és intelligens funkcióval ellátott tükrök a hálószobában is használhatók, ahol finom világításuk kellemes kikapcsolódást és pihenést teremt . A fényintenzitás-beállítás funkciónak köszönhetően a világítást egyéni igényeinek és preferenciáinak megfelelően állíthatja be. A nappaliban aLED háttérvilágítású tükrök érdekes dekorációs elem lehet, amely egyedi karaktert ad a térnek. Használhatók például egy adott ülősarok kiemelésére, érdekes fényhatások létrehozására vagy egyszerűen az egész belső tér eleganciájának növelésére.

A modern öltözői tükröket az Artforma oldalon találja.

Ha modern és innovatív tükröket szeretne találni gardróbjához, érdemes felkeresni az Artforma weboldalt. Ez az üzlet számos érdekes megoldást kínál LED-es világítású dekortükrök formájában, melyeket kiváló minőség és tartósság jellemez. Különböző méretben és formában kaphatók, így tökéletesen illeszkednek az Ön belső terébe, és modern stílust kölcsönöznek annak. Az Artforma kínálatában olyan LED-es tükrök találhatók, amelyek nemcsak eleganciát adnak a ruhatárnak, hanem növelik annak funkcionalitását és praktikumát is.

Tükrök forma szerint

Tükrök típus szerint

Tükrök helyiség szerint

Tekintse meg értékeléseinket a  

Láss többet