Promóció -10% a 10promo kóddal
service@artforma.hu
Írj nekünk e-mailt
Chat a Messengeren
Csevegés a WhatsApp alkalmazáson

Reklamációk és visszaküldések

Reklamációk és visszaküldések

Átfutási idő

5-20 munkanap

Garantáljuk az

ingyenes szállítást

Kövess valós időben

Rendelési státusz

Elállási jog

Ön jogosult 14 napon belül indoklás nélkül elállni a szerződéstől. Az elállási határidő attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amikor Ön a terméket birtokba vette, vagy amikor a fuvarozótól eltérő és az Ön által megjelölt harmadik fél a terméket birtokba vette. A termék visszaküldése esetén a szállítási költséget a vásárló fizeti. Az árut az adásvételi szerződéstől való elállástól számított 14 napon belül kell visszaküldeni a megadott címre: FORAM Sp. z o.o. sp. k., Jeziorna 3, 64-200 Karpicko, Lengyelország, Telefon:+ 44 203 808 5213.
Nem vállalunk felelősséget a csomag tartalmának szállítás közbeni sérüléséért, ezért javasoljuk a csomag biztosítását.
Az elállási jog gyakorlása érdekében egyértelmű nyilatkozatban (például postai úton, faxon vagy e-mailben küldött levélben) kell tájékoztatnia minket (FORAM Sp. z o.o. sp. k., Jeziorna 3, 64-200 Karpicko, service@artforma.hu, Telefon:+ 44 203 808 5213) arról, hogy el kíván állni a szerződéstől.

Használhatja a visszavonási formanyomtatvány mintáját, de ez nem kötelező.

Az elállási határidő betartásához elegendő, ha az elállási jog gyakorlására vonatkozó közleményét az elállási határidő lejárta előtt elküldi.

 

Skutki odstąpienia od umowy

A szerződéstől való elállás esetén haladéktalanul, de legkésőbb attól a naptól számított 14 napon belül, amikor értesültünk az Ön elállási jogának gyakorlására vonatkozó döntéséről, visszafizetjük Önnek az Öntől kapott valamennyi kifizetést.

Ön felel a tárgy értékének minden olyan csökkenéséért, amely a tárgy Ön által történő, a tárgy jellegének, jellemzőinek és működésének megállapításához szükséges használaton kívüli használatából ered.

A fogyasztó elállási joga kizárt abban az esetben, ha:

Az olyan szerződések, amelyekben a teljesítés tárgya nem újragyártott termék, amelyet a fogyasztó specifikációi szerint vagy személyre szabott igényei szerint gyártanak.

 

Visszavonási űrlap

Ezt az űrlapot csak akkor kell kitölteni és visszaküldeni, ha el kíván állni a szerződéstől.

 
 

Tekintse meg értékeléseinket a